מגלים עולמות בתפוז
אנשים

מגלים עולמות בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

אנו מציגים לכם היום שדרוג של מערכת העולמות שלנו המכיל ממשק חברתי חדש, עדכונים מהחברים שלכם, עדכונים ע"פ תחומי עניין, מערכת מסרים מיידיים ועוד. המערכת החדשה תתן את הערכים המוספים הבאים: 1. יצירת חברויות במערכת, והכרת תכנים של גולשים שמעניינים אתכם. 2. הפצה וחשיפה של התכנים שלכם בתחומי הענין השונים. מה שיאפשר לכם להציג את התכנים שלכם בתפוצה רחבה יותר. (כמובן שתוכלו לשלוט על אילו מהתכנים שלכם יופצו ואילו לא). 3. ממשק ניהול טוב נוח. 4. מערכת מסרים מידיים שתאפשר שיחה אישית ומיידית ביניכם ובין גולשים הנמצאים בתפוז. דברים שכדאי לעשות על מנת להנות מהממשק החדש: 1. ליצור חברויות עם אנשים המעניינים אתכם. 2. ליצור תחומי ענין חדשים, אליהם יוכלו להכנס חברים חדשים. כמובן שתקבלו עדכונים על תכנים המועלים בתחומי עניין אלו. 3. לעדכן את עמוד הפרופיל שלכם בהתאם לרצונכם. 4. לשוחח ביניכם באופן מהיר ומיידי. לכל מערכת גדולה יש חבלי לידה. אנו מודעים לתקלות שליוו את עליית המערכת בשעותיה הראשונות. אנו מתנצלים על אי הנוחות ויכולים להבטיח כי אנו עושים את מיטב המאמצים לתקן את הבאגים על מנת להפוך את המערכת ליעילה, ידידותית וטובה יותר. נודה לכם על הסבלנות עד לתיקונה הסופי וכמובן נשמח להצעות ורעיונות "שיפוציים". אם יש לכם עוד שאלות, אנו ממתינים לכם בפורום המשוב, שם נשמח לסייע לכם ולעמוד לרשותכם בכל שאלה ובקשה. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=168 שתהיה לכם גלישה נעימה.
_____________________________________________________________________ אירועי היום
הפעילות המשותפת של תפוז ורשת מרפאות care הגיעה לסיומה והגולש אדווארד שיין הוא הזוכה המאושר! אנחנו מזמינים אתכם לצפות בשידור החי של הניתוח היום בשעה 18:30 בבלוג TV בהנחייתה של עדן הראל www.tapuz.co.il/care
הערב ב-19:00, תגיע טל גרשון לפורום כלבים ותענה לשאלות בנושא בעיות התנהגותיות של כלבים, מצבי רוח, הרגלים ובעיות פיזיולוגיות ועוד. שרשור שאלות כבר עכשיו. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=708&MessageId=121823128
 

adii1201

New member
ביקשו ממני לעדכן אתכם../images/Emo69.gif

תקראו פשוט את התפוזון הזה
 

LeAnnDylan

Well-known member
אני חייבת לציין שהשידרוג עולמות הזה זה פשוט

דבר מזעזע!! קודם כל העיצוב נוראי וגם זה נורא מסורבל ומעיק ולא רוצה לבקש ממך חברות מזה השטויות האלה
 
מישהו יכול להסביר לי איך לגרום לאנשים לא

לראות את ההודעות שלי שכתבתי בפורומים? ניסיתי הכול וזה מחרפן אותי!!!
 
../images/Emo13.gif

קודם כל תיכנס לעולם שלך,למעלה תיכנס לניהול. בתחילת הדף יש מין סרגל קטן שיש בו שלוש אפשרויות:ראשי,פרופיל והגדרות. תלחץ על הגדרות ובסרגל הקטן ממש מתחתיו תבחר באפשרות הראשונה:שליחת עדכונים. אז יש לך כל מיני אפשרויות,תחפש את:הציגו את ההודעות שלי מהפורומים ל... ותבחר לאף אחד(תלחץ על העיגול הקטן של האף אחד) תבחר למטה גם את:הציגו את התגובות שלי למאמרים ל... ואם אתה לא רוצה בכלל אז תבחר לאף אחד,אני בחרתי גם לאף אחד.
בהצלחה,מקווה שעזרתי
 
../images/Emo51.gifעזרת גם לי!! אוףףףף../images/Emo178.gif

חשבתי שאני יוצאת מדעתי!!!! מה זה הסרת הפרטיות הזאת שנכפתה עלינו??!!! זה מרגיש לי כ"כ לא נעים
כאילו מישהו צופה בי כמו הטיפוס המפוקפק הזה שצופה על כל חדר בבית המשפחה שמארחת את קייל
(אני רק בפרק 106, אז לכן העילגות...
לא מצליחה עדין לזכור את השמות...
)
 

LeAnnDylan

Well-known member
הנוכל המסוקס../images/Emo6.gif

בדיוק גרמתי לחברה שלי גם להתחיל לצפות בקייל וכל פעם שמראים אותו מסתכל על הבית מהאוטו שלו היא מתחילה ב"הנה הנוכל הזה
" שיתרחק מקייל!!!@!@ ניסיתי לגרום לה להבין שהוא אולי נוכל אך גם מאוד מסוקס והיא לא מוכנה לקבל את זה
 
נכון?! זה ממש כאילו מישהו צופה כל הזמן.

זה חירפן אותי,מה אני צריכה שכל העולם יקרא מה שאני כותבת,בושה
ושמחה שעזרתי
 
למעלה