מגלישה באינטרנט נודע לי על התארגנות חדשה

מגלישה באינטרנט נודע לי על התארגנות חדשה

מגלישה באינטרנט נודע לי (אמנם ברמז) שהערב עמדה להתחיל התארגנות חדשה למען גלעד שליט, בקרב פעילים שהבינו שהתהליך, אם היה כזה, לשחרורו - נגמר. מישהו יודע מכלי ראשון במה מדובר, ומה יצא מפגישת הפעילים הזאת הערב - יום א' 24.1.2010 ? אני שואל פה, כי מקריאת דבריהם/דבריהן של לפחות אחדים/אחדות מהכותבים/כותבות ב'פורום' הזה יכולתי לשער שאולי הם/הן שותפים/שותפות ליזמה ה זאת. טעיתי ?

כתוב פה בבקשה את הפרטים

מי היוזם ? מדוע דווקא היום ? לאיזו רשימת-תפוצה הועברה ההודעה ? (כתבת שהיא הגיעה אליך כהודעת E-mail פרטית. אולי הושארה 'משורשרת' בתחתיתה רשימת השולחים והמקבלים לפניך), מה ה'סיסמא' המרכזית איתה מפגינים ? (לפעמים זה מרמז על המניע ועל היוזמים) - - - וכו' שאלות מסקרנות. אגב: אתה בעצמך תבוא לשם ?

קמנצינד

New member
המייל כפי שקיבלתי אותו

שלום חברים לידיעתכם, ביוזמה פרטית, מתארגנת הפגנה מחר/היום (שלישי 26.1.10) להלן הפרטים: חברים יקרים קול העם חייב להשמע אנחנו חייבים לתמוך ולהפגין נוכחות ביום שלישי ה26-1-2010 בשעה 16:00 ניפגש כולנו באוהל המשפחה מול בית ראש הממשלה ליום של חיזוק ותמיכה במשפחה ושחרור הילד של המדינה- גלעד שליט שלחו והפיצו את האירוע כי אין יותר חשוב מזה שמרו על עצמכם ונתראה בקרוב האירוע הופץ בפייסבוק והינו יוזמה פרטית של אזרחים שדואגים למעבר לפייסבוק - לחץ כאן לפרטים מני 0546907000

קמנצינד

New member
אני לא יודע

רק עשיתי העתק/הדבק למייל שקיבלתי. אני יודע בדיוק כמוני. אגב, לצערי כנראה שלא אוכל להגיע. אולי הרבה יותר מאוחר. יכול להיות שהייתי עושה מאמץ מיוחד, אם לא היו מגדירים את ההפגנה כ'חיזוק ותמיכה במשפחה ושחרור הילד של המדינה'.

קמנצינד

New member
תיקון טעות....

התכוונתי לכתוב 'אני יודע בדיוק כמוך', ולא 'אני יודע בדיוק כמוני'.....

כאן לא ראיתי תשובה לשאלתי משלשום. אבל יש.

נכון להבוקר לא מצאתי כאן מענה לשאלה ששאלתי - מי שותף ליוזמת-הפגישה של פעילים למען גלעד שליט בתל-אביב, שלשום ? אבל בינתיים חיפשתי אצל 'מקורות' אחרים, ונמסר לי מיותר מאשר כוון אחד, שמי שחותמת כאן בכינוי dariayaari היא בין היוזמים. א. מסקרן מדוע לא הגיבה כאן לשאלתי. ב. מסקרן לדעת מה היה באותה פגישה. ג. מסקרן לדעת מה עשוי לקרות בעקבותיה. נ.ב. בשידורי גלי-צה"ל וקול-ישראל כבר נמסר שלשום ואתמול על הפגישה ההיא, וכך באתר האינטרנט של עתון 'הארץ'. אחד המשתתפים בפגישה, בשם יואל מרשק, אף התבטא בשמו. נועם שליט צוטט ב'הארץ' כאומר (לפי התרשמותי - בטרוניה מסויימת על הפעילות ה"פרטית" והלא מתואמת איתו) ש"הקולות העולים מקרב הפעילים שאינם קשורים למטה למען גלעד או למשפחת שליט..." זהו. שלוש שאלות. והתשובות ?

dariayaari

New member
הזוייייי

דן, אתה מאלו שעליהם אומרים שאם הם לא היו, היו צריכים להמציא אותם.

למעלה