מגמת אנימציה - ! ! ! H E L P

alonbond1

New member
מגמת אנימציה - ! ! ! H E L P

שלום לכולם, אני עולה לכיתה ט', ומתחיל לבדוק תיכונים לכיתה י' תוך חודשיים שלוש. אני וההורים שלי כבר המון זמן מחפשים איזשהו בית-ספר באזור הרצליה, רמת השרון ותל אביב שיש בו מגמת אנימציה - בעקרון אני בקטע של תלת מימד, אפילו כבר חצי שנה לומד תוכנה חינמית לבד בבית, אבל מאד קשה למצוא מגמה אז גם אנימציה קלאסית יהיה פשוט מעולה - ואנחנו לא מוצאים!! המשפחה שלי מאד קשורה בתחום הקולנוע והטלוויזיה, אפילו מוכרים בעלי חברות פרסום, הפקות וכו' אבל זה לא הכרחי כרגע....בקיצור, דוד שלי מצא לי קורסים מיועדים לסטודנטים של תלת-מימד של קבוצות קטנות שהצליח לסדר אותי בפנים אם כמה סטודנטים דרך סטודיו JCS, הבעיה שהיא שהלימודים בימי שלישי אחר-הצוהוריים ושישי בבוקר (מן הסתם כי הם מיועדים לסטודנטים בעלי זמן חופשי) ואני בסך-הכל ילד שעולה לכיטה ט' ! ואני לומד ביום שישי אז לקורס הזה אני לא אוכל להשתלב... והוא עדיין מחפש לי קורסים אחרים. שהלכתי עם דוד שלי לסטודיו שבו אנימיטורים מהטובים בארץ עבדו על פרויקט עצום על התעשייה האוורית בפריז, ושמה היו כמה אנימיטורים שאמרו לי שמאד כדי לי להכנס לפורום תפוז תלת מימד, כי יש פה קצת יותר מכמה תותחים בתחום. אז אני פה בפורום, מקווה לעזרה. אם מישהו פה מכיר מגמה בתיכון של אנימציה או קורס להשתלב - אני כל כך בקטע הזה של אנימציה יותר מכל דבר אחר ואני מאד יתמיד ונחוש בתחום הזה - /כל דבר הקשור לתחום אני מודה לו מאד למי שיכול לעזור לי ולכתוב לי . תודה!! אלון.

chubu

New member
אני לא מכיר כ"כ אבל קח עצה לחיים ../images/Emo13.gif

אתה רק ילד! קח את הזמן, תנשום, לך שחק פלייסטיישן, תצא עם בחורות! אתה עולה לכיתה י',זה אומר שאתה בן כמה, 16? יש לך 3 שנים תיכון, 3 שנים צבא (לפחות), לאן אתה ממהר? למה שלא תפתח את ההובי הזה של התלת ותגיע איתו לאן שאתה מסוגל לבד, בתור FUN נטו, וכשיגיע הזמן, תתחיל להשתלב איפה שיתאים לך?

alonbond1

New member
צודקים....אבל

שניכם צודקים.... אבל בכל זאת, תוך כדי תיכון אם יש אפשרות למגמת אנימציה - אולי בתיכון לאומניות או משהו...אז בכל זאת אם מישהו שמע על מגמה לאנימציה אשמ אם יוכל לעזור לי. אלון

bone

New member
לקחת תזמן זה תמיד כיף

אבל אם בכל זאת בא לך לעשות את זה אז יש את חשיפה בכפר הירוק,IAC,ADVENTUREועוד כל מיני שלא זוכר כרגע.. גם אם יש לך את זה אז אני בטוח שתוכל להגיע לאזשהו הסדר עם בית הספר או למצוא בית ספר שיותר יענה לדרישות שלך. אתה יכול גם להמשיך להתקדם לבד לפי HELP של התוכנות וברשת לא חסר חומר לימודי. בהצלחה.

Kfiram

New member
מגמת קולנוע בתיכון אלון רמה"ש

זו לא מגמת אנימציה, אבל זה הכי קרוב שתמצא: יש שם שיעורי אנימציה, ואפשר להגיש סרט אנימציה כסרט גמר. יש גם את תלמה ילין, אם כי שם זה פחות מושקע. אני מניח שיש עוד, אבל תמיד בתוך מגמת קולנוע ולא כמגמה בפני עצמה.

בהמשך למה שכפיר אומר, יש עוד דרך אחת ללמוד

אנימציה במסגרת בתי הספר, אבל היא לא נחשבת כבגרות או מגמה. אתה יכול לחפש בתי ספר שבהם מופעלת קרן קרב. שזאת תוכנית להעשרת הלימודים. יש לימודי אנימציה בקרן קרב שחברת אנימדיה מופקדת עליהם. אני לא מכיר את החברה, אבל אחותי הקטנה למדה (לפני מספר שנים) במסגרת הזאת כשהמורה היה רוני אורן והתוצאות היו מדהימות. בכל מקרה שווה לברר אם הקרן עובדת בבית הספר והאם זאת אחת מהאופציות שהם נותנים. והבהרה חשובה, לא הייתי הולך לבית הספר רק בגלל המצאות הקרן קרב, אלא רק כבונוס שאולי היה מפיל החלטה.

אני בטוח שהוא לימד בקרן קרב. יש לי תמונה של

שניהם בעבודה (של אחותי ורוני לא של קרן קרב ורוני :) ). יכול להיות שאנימדיה לקחה על עצמה את התפקיד במכרז או משהו בסגנון, אחרי שאחותי סיימה ללמוד. אם יש לך השגות על אנימדיה או קרן קרב אז נראה לי שזה המקום לשפוך אותם.

Kfiram

New member
לא, שום השגות

סתם לא נשמע לי הגיוני שרוני מלמד באנימדיה. רוב המורים שם הם חבר'ה צעירים ולא "מפסגת התעשיה" (וזה בסדר גמור, בסה"כ מדובר על לימודי אנימציה לנוער, לא צריך שם תותחי-על). בכל מקרה, הרבה יותר סביר שזה היה משהו חד-פעמי דרך קרן קרב.

alonbond1

New member
תודה על העזרה....

נכנסתי לאתר של אנימדיה וראיתי שזה אבל לילדים קטנים...הם מלמדים גם בתיכונים באזור המרכז? יש אפשרות לקורסים? כי באתר ראיתי לינקים שמסתבר שהם לא...כלומר חשבתי שאפשר לראות עוד מידע אבל זה פשוט כתוב בלי שום קישור או הסבר לדוגמא: "קורסים למבוגרים". בכל מקרה תודה לכולם על העזרה!! :)

שלח להם מילל עם השאלות שלך, ותסתכל גם באתר

של קרן קרב לראות אם יש כאלה קורסים באזור שלך. אני יודע שהקרן קיימת (קרב :) ) גם בהרצליה. לא סגור על תיכונים.

אני חושבת שהאתר ממש ממש לא מעודכן

הייתי מדריכה באנימדיה, ואני יכולה לספר לך שאנימדיה מפעילה גם חוגים לנוער, וגם קצת קורסים למבוגרים, במסגרות פרטיות (למשל למגזר החרדי). אני לא יודעת אם יש חוגים כאלו באזורך, אבל תוכל לברר. אני מציעה לך לפנות למנהלת אנימדיה (פרטים במסר). חלק מהשיעורים של אנימדיה פועלים בשיתוף קרן קרב וחלק במסגרות של מתנסים ואחרות (אני יודעת כי רציתי לשלב בין עבודה שלי בקרן קרב לבין אנימדיה). כדאי שתשאל במתנסים. כמובן שחוג במתנ"ס הוא לרוב לא בהיקף של מגמה אבל יכול להוות התחלה טובה. מעבר לכך, ידוע לי על אנשים שעשו בגרות במקצועות שלא היו קיימים בבית ספרם - הם למדו באופן פרטי ועשו להם מבחנים מיוחדים שנחשבים לבגרות. תנסה לברר בבתי ספר אם יסכימו לאפשר לך דבר כזה. אני מניחה שיש יותר סיכוי לכך במקום עם מגמת קולנוע. ואם כל זה לא מסתדר, אפשר ללמוד באופן פרטי. גם זאת דרך להכיר את עולם האנימציה ולהתקדם. למרות שבאמת אין לך מה למהר, אני מבינה את הרצון להתחיל כבר. בהצלחה :)

למעלה