מגן דוד מחרוזים וחוט מתכת

merav2107

New member
מגן דוד מחרוזים וחוט מתכת

הי, סוף סוף אני מצליחה להעלות הודעה לפורום הזה. משום מה עד עכשיו לא הצלחתי. יש לי שאלה - ניסיתי לעשות מגן דוד (ממש פשוט) מחרוזים וחוט מתכת. הבעיה היא שאני לא יודעת איך לסיים אותו. איך לעשות לו את הסוגר או לולאה כדי להפוך לתליון. במקרה של חוט מתכת זה לא כמו חוט דיג שפשוט קושרים. למישהי יש רעיון או הסבר בשבילי? תודה, מירב

wildspirit

New member
../images/Emo13.gif אני שמחה לראות שהצלחת לעלות

לגבי המגן דוד.. אכן חוט מתכת זה לא כמו חוט דיג ולכן מה שאת יכולה זה פשוט להשחיל את החוט בתוך החרוזים לסגירה נוספת ופשוט לגזור אותו . אבל רק אחרי שהעברת אותו בעוד כמה חרוזים כמובן כדי שהחרוזים לא ישתחררו. לגבי לולאה, אין הרבה מה לעשות.. אני למשל הייתי עושה שתי אפשרויות - אחת להחיל חוט מתחת לאחת הצלעות הבולטות - מצד לצד אם תסתכלי בשרשרת שהעלתה עידיתוש של המגן דוד שלה תביני למההכוונה שלי אפשרות שניה את יכולה להשחיל חוט שרשרת ולתפוס אותו את שני החלקים שלו בתוך המגן דוד עם חרוז מעיכה. מקווה שהייתי מובנת יום נעים טליה

merav2107

New member
תודה על התגובה המהירה, אבל....

לא כל כך הבנתי את ההסבר....

wildspirit

New member
לגבי ההסבר

את השרשרת שעידיתוש העלתהראית
היא העלתה את המגן דוד עם השרשרת שלה, פשוט השחיל את החוט מתחת לאחד החרוזים ועל החוט השחילה חרוזים לגבי השניה, הכוונה שלי היא: אם את רוצה לשלב שרשרת מברזל לתליון הזה ולא חוט דיג או גומי את בעצם לוקחת את החוט שלך או מעבירה אותו כמו שהסברתי קודם עם החוט דיג אני חושבת שזה הכי נוח אלא אם כן את רוצה לשים עליו טבעת חיבור אז את פשוט צריכה לחפש מקום שבו הטבעת חיבור תשב טוב ופשוט משחילה אותו בין החרוזים ישירות על החוט

למעלה