מגן מסך ל- T/C

esyesy

New member
מגן מסך ל- T/C

אני מניח שהנושא נדון כבר בעבר. הבנתי שיש כמה סוגי מגינים. מה מומלץ?

orenm106

New member
יש במכלוף מחשבי כף יד מגנים מעולים

יש במכלוף מחשבי כף יד מגנים מעולים של חברת בוסיטי רב פעמיים ממליץ WWW.PALMNET.CO.IL

udifpalm

New member
כמה טוב שהנחתום ממליץ על עיסתו

וגם לא אומר זאת. איפה ההנהלה כשצריך אותה לדברים רציניים כמו זה, ולא רק ל-"שרשר שאלותיך"?

udifpalm

New member
אני הזמנתי מחו"ל

מהאתר הזה. תשתמש בקוד "THANKS" ותקבל עוד 15% הנחה. סה"כ שילמתי $15.49 כולל משלוח לחמישה עשר (כן, 15!) מגיני מסך. ההזמנה יצאה כמעט מיד והגיעה תוך בערך שבוע. הזמנתי גודל כזה שאיפשר לי להדביק לכמה מכשירים (UX-50, TC, Fossil). אני לא הצלחתי לסלק לגמרי בועות אויר, אבל מכיון שמגן המסך לא מכיל דבק וניתן להסיר אותו ולהניחו מחדש, לא ממש אכפת לי. כשיהיה לי יותר זמן וסבלנות, אנסה שנית. על האתר קראתי כאן, כך שבטוח שיש כאן עוד כמה אנשים עם נסיון על המוצרים הנ"ל.

קובביס

New member
מגן מסך-סילוק בועות האויר

תסיר את מגן המסך, שטוף אותו במים זורמים ודאג שלא ישאר ליכלוך עליו. דאג שהמסך בפאלם יהיה נקי . הכן בכלי, מים עם מעט סבון. טבול את מגן המסך במים+סבון, נער מעט והצמד למסך הפאלם. את מגן המסך, התחל להניח באחד הצדדים והצמד אותו בהדרגה לכיוון הצד השני של המסך. המים+סבון יאפשרו לך למקם את מגן המסך במקום הנכון וכ"כ, תוכל להזיז את הבועות מחוץ למסך.

2cookie

New member
זה מהסוג של המגנים הדקים במיוחד?

גימור מט או חלק?

הודעות פרסום אסורות בפורום

מכיוון שלהודעה זו כבר שושרו תגובות אחרות שיכולות לעניין את מי שמחפש מגיני מסך, לא אמחק את ההודעה המפרסמת (ורק לשם הידיעה, הנהלת הפורום כן מוחקת הודעות כאלו ואפילו היום נמחקו כבר כמה. מה לעשות שאנחנו לא נמצאים מול המחשב 24 שעות ביממה). להבא, אם נראה לך שצריך למחוק הודעה, תשתשל לא לשרשר לה מידע חיוני אחר
ולמי שמחפש מגיני מסך, אפשר למצוא גם ב BNC, קומפילוט, הנדי וכל חנות אחרת המתמחה במחשבי כף יד (עוד לינקים למטה). אפשר גם להזמין מאתרים בחו"ל כמו ברנדו (לינק למטה) ,במחיר זול יותר מהמחיר בארץ, כולל משלוח.

למעלה