מגן מסך

ronenb75

New member
מגן מסך ../images/Emo91.gif

ברשותי 2 מכשירי PDA שזקוקים למסך הגנה: Treo 600 אשר ברשותי כבר קרוב לשנה, ו-Mio 180 חדש חדש. בזמנו רכשתי עבור הטראו מגני מסך מחברה הנקראת ScreenGuardz. מחיר המגנים (זה הזמן לשבת ולהחזיק את הכסא חזק חזק): 16$ כולל משלוח ל-15 מגני מסך, כן - אין כאן טעות, לא מגן אחד, לא חמישה אלא חמש עשרה במחיר של בערך 81 ש"ח. לכל מי שחושב שהמגן הזה מאיכות נמוכה, אז כאן הטעות - המגן של הטראו נמצא עליו מאז קניתי אותו (בערך שנה) ואינני רואה שום צורך להחליף אותו והמכשיר משמש אותי כל הזמן, כל היום. בעת קניית ה-Mio החדש, קיבלתי איתו מתנה מגן מסך, אשר נחשב איכותי ואחרי בערך שבועיים של מעט עבודה איתו (הוא משמש לי לניווט ושמיעת MP3 בעיקר) כבר היו על מסך המגן שריטות מעצבנות. רכשתי שוב חבילה של 15 מגני מסך, אשר במחיר הזה הגיעו עם שליח עד הבית והחלפתי את המגן שקיבלתי במתנה במגן חדש - ואיזה פלא - אין שריטות ואין כלום (וגם לא יהיו, הרי יש לי את המגנים האלה). לחברה יש מגנים לכל מכשיר כמעט שאפשר להעלות על הדעת, ואם אין את המכשיר שלכם - ניתן לתת להם את המידות שאתם צריכים והם ישלחו לפי הזמנה (אני חושב שבאותו מחיר). גילוי נאות: לצערי אין לי אחוזים בחברה הזו, אז אין לי שום אינטרס, פרט למנוע מכם קנייה של מגן מסך אחד בעלות מטורפת שגובים בישראל.

Ran sch

New member
מוכר ?

בכמה אתה מוכר ? סתם צריך לקחת בחשבון האם הדבק של המגנים שלהם משאיר סימן (יורד טוב או לא) האם הם מתקלפים לבד מהחום. מה מידת השקיפות שלהם (המגן מסך שהגיע עם הTX שלי מסתבר בדיעבד שהיה ממש מעולה לעומת כאלו שחברים שלי קנו ב50 שקל ! את שלהם אפשר לראות)

AYELET1

New member
רן מה עם הגלישה דרך ה-TX שלך?

יש עדיין בעיות? כי עלה רעיון בראשי...

AYELET1

New member
עדיף עין...

אתה נכנס לבלייזר המסך הופך לבן כולו ונדמה שהמערכת קרסה אבל לא חכה בסבלנות ה-CACHE נמחק בזמן זה ולאחר מכן הדפדפן עולה

ronenb75

New member
אין דבק

המגנים שלהם נדבקים מעליהם. אני חושב שבעזרת מבנה הסילקון שלהם - כמו ניילון נצמד. ולגבי התקפלויות, שקיפות וכו' - יש לי שני מכשירים, על שניהם המגנים של הח'ברה האלה - ואין שום בעיות. ושוב, אחד המגנים נמצא כבר שנה על מכשיר מאוד מאוד פעיל (יום יום - זה הנייד שלי וכל המידע של החברה שלי עליו)

2סיקו

New member
גם אני קניתי באינטרנט!!!

אני קניתי 18 מגני מסך לטריאו 650 ב---------------6£ כן כן פה מוכרים ב-50שח אחד!!!!!!!! גנבה

Ran sch

New member
אם מישהו כאן רוצה לארגן קניה קבוצתי

קבוצתית (אולי אני טועה אבל אף אחד לא צריך 18 מגיני מסך ולא הייתי מתנגד לקנות שניים שלושה...)

למעלה