מגן ראש - המלצות

TheDoberman

New member
מגן ראש - המלצות

הי, אני רוצה לקנות מגן ראש, אבל אין לי מושג איזה סוג ושל איזה חברה.. אשמח להמלצות של מגן ראש טוב שאתם עובדים איתו ואפילו על מגיני ראש שאתם ממליצים לא לקנות. תודה רבה!

muaythai

New member
יש לך כל מיני חברות

טובות שהייתי ממליץ עליהם בחום כגון : king שניתן להזמין דרך כל מיני אתרים בחו"ל וניתן אולי גם בארץ דרך רונן או רוני כספי (רצוי לנסות). יש את twins וwindy שהם גם מצויינות וכמובן raja שגם דרך האינטרנט. בנוסף, יש יותר זולים של energym או everlast שתוכל למצוא במחירים נוחים דרך בש-גל או יבואנים למיניהם מהארץ. הייתי ממליץ לך על www.muaythaistuff.com או אפילו ebay שיעשו עבורך את העבודה מצויין ובמחירים נוחים וזולים. אם אתה מתעקש ורוצה דרך הארץ, נסה לקבל אצל-בש גל הצעות מחיר לגבי כל אחת מן החברות שהם מחזיקים בהם. בכל מקרה, מגן ראש זה מגן ראש, ולא הייתי מתפשר על משהו טוב יותר "מן האחרים". בהצלחה, והמשך שבוע מצויין. בברכה, ארז שוקרון.

TheDoberman

New member
אין לי בעיה להזמין מחו"ל...

בדיוק בגלל זה פרסמתי את ההודעה נכנסתי לEBAY והתבלבלתי מרוב כל הסוגים והמחירים... מצאתי את המגן של אברלסט (בתמונה המצורפת), הוא נחשב מגן טוב? הוא נוח? מה אתה חושב על המגן של היאבוסה?

TheDoberman

New member
כרגע ללא הגבלה של תקציב

אני מחפש מגן ראש טוב שיגן כמו שצריך ויהיה נוח. אני יודע שרוב המגינים הטובים מסתובבים סביב 300 ש"ח וצפונה. יש המלצות מניסיון אישי?

muaythai

New member
היאבוסה

גם מאד נוחים ומצויינים. יש לך מבחר די גדול של חברות, אך תמיד טוב להשים אחת על הראש ולמדוד לפני שמזמינים, ולכן זו הבעיה. לגבי חברות יליצו לך כאן על הטובות ביותר ללא ספק, אך לכל אחד ואחת נוח משהו אחר וכך גם לגבי הצורה והמראה. הייתי ממליץ לך בכל זאת לגשת לחנות שעוסקת באומנויות לחימה כגון "בש-גל", ולמדוד ולראות מה הכי מתאים לראשך ומה הכי נוח בשבילך. נ.ב. - נסה אצל כספי בכל מקרה. בברכה, והמשך שבוע טוב. ארז שוקרון.

ETZ301

New member
היי...

קודם כל זה מאד תלוי לאיזה סוג לחימה אתה רוצה את המגן. כמו כן בד"כ, ולצערי הגנה טובה באה על חשבון שדה ראיה. אני מצרף לך קישור למגן ראש של אברלאסט, שמרגישים בפנים פשוט כמו בתוך טאנק. יצא לי קצת לעבוד עם המגן הזה והוא פשוט מעולה. הייתה קצת הרגשה של סיר על הראש, אבל הוא לא משמעותית יותר כבד מהשאר והכי חשוב מבחינתי שניתן להתאים אותו כך שהוא לא יזוז. כמו כן, להבדיל ממגנים אחרים שמספקים הגנה טובה המגן הזה לא פוגם כל כך בשדה הראיה, והקורה הזאת בתמונה לא יושבת על הסנטר אלה בין האף והשפתיים, כך שגם מכה ישירה לתוך הפנים לא פוצעת כל כך בקלות (ריסוק שפתיים והקזת דם מהאף). החסרון? כמובן המחיר :) הוא עולה בין 500 ל-600 שקלים. בחו"ל. בארץ לא ראיתי כאלה למכירה בכלל. ככה שלהביא אחד כזה לארץ כולל משלח יעלה כבר קרוב ל-700 ש"ח.

TheDoberman

New member
תודה רבה לכל העוזרים...

הלכתי על המגן ראש של אברלסט שהראתי בתמונה למעלה. הזמנתי מ EBAY ועלה 170 ש"ח (כולל משלוח והכל). אני מקווה שעשיתי בחירה נכונה ושהוא יתאים לראש (אחד החסרונות בלהזמין מחו"ל..) תודה על העזרה...

ETZ301

New member
תהנה ממנו...

ואם הוא לא יתאים לא תהיה לך שום בעיה למכור אותו בארץ במחיר שקנית.

orenjuicel

New member
אם יש כסף

לך על היבוסה החדש עולה בערך 600 שקל מגן באיכות מטורפת. קיים פה: http://www.fightwear.co.il/hayabusa/hayabusa-gear בתמונה ששמת יש את המגן הישן שלהם, יש להם מגן חדש עכשיו באיכות עוד יותר טובה.

למעלה