מגנזיום ציטראט

mtayrie

New member
מגנזיום ציטראט

לכל המעונינים אני רוצה להגיד לכם שאני לוקחת את התוסף הזה כבר חודשיים וזה משפיע נהדר המליצה לי על זה מישהי מעמותת אסף ממליצה בחום שווה

jaguarjag

New member
סוף השבוע מלא שאלות אצלי...

איך יודעים איזה תוסף של איזה חברה הוא טוב הרי לא שם התוסף הוא חשוב , חשוב איזו חברה מייצרת אותו איך לא אפול על תוסף שלא מוסיף לי תוספת? הכוונה היא לחברה שמייצרת אותו?

linar1

New member
אני נוהגת ע"פ המלצות של מישהו שאני

סומכת ובטח לא ע"פ פרסום של החברה עצמה. זה גם תלוי בסוג המוצר ובמרכיבים וכמויות הנדרשות להשגת תוצאות רצויות, יש תוסף אחד שהוא יותר מוצלח מחברת A והאחר מחברת B, זה בדרך כלל כהה. מה שעוד מאוד חשוב להבין שלא תמיד משגים אותם תוצאות, למרות ששני אנשים יקחו אותו תוסף, מכיוון שמה שיהיה מספיק אצל אחד לא בהכרך יעבוד באותה מידה אצל השני. נדרשת התאמה אישית מאוד - שימי לב, מה כתוב לגבי כל תרופה או תוסף: "מינון מומלץ", בכל מקרה יש להיוועץ ברופא או מומחה לתזונה. אני אישית תמיד נוטה להתחיל מהמינימום המומלץ, לא ממהרת לשום מקום ולא מאמינה בפתרון "זבנג וגמרנו"

זה משמעותי רק במוצרים "חכמים"

מוצרים פשוטים כמו מינרלים - אני קונה מה שזול כשמגיעים למוצרים מורכבים יותר - יש להתאים את "התרגיל" לבעיה

jaguarjag

New member
אז בלי שמות של חברות (למעם ההגינות)

אפשר לפרט איזה תוספים אפשר לקנות מה שזול?

linar1

New member
יגואר, לא שכחתי../images/Emo66.gif

מתוך המאמר תוכלי לקבל יותר רקע על תוספי מזון וויטמינים. אני בדעה ,שלנו, לפיברואים, יש כמה דברים שהם בגדר חובה: מגנזיאום, חומצה מלית - לא בטוח שיש בארץ(למרות שזה זול מאוד), אומגה -3,ויטמין C(אסור לפני שינה), Q10(רצוי)זרעי ענבים (רצוי). כל השאר, כגון:ברזל וכד' רק עם יש מחסור(רואים ע"פ בדיקות.

למעלה