מגנטו וקוויקסילבר...

shay2001

New member
מגנטו וקוויקסילבר...

לא הבנתי למה מההתחלה מגטנו לא מגלה לק'וויק-סילבר שהוא הבן שלו... ולה בכלל באופן כללי הוא מתכחש לו... (אגב QS הוא הבן של מגנטו... מי האימא
) וזה נכון שהוא הומו

ykonijn

New member
ברוך הבא לאופרת הסבון

הנה סקירה היסטורית קטנה. קוויקסילבר ואחותו הסקרלט וויטצ' (המכשפה האדומה) הם תאומים אשר נולדו למגנטו ןלצועניה בשם מגדלנה. מגנטו לא ידע על קיומם של הילדים מאחר ועם היוודע הריונה ברחה לה מגדלנה להרים, שם יילדה את הילדים בובה (Bova) יצור שהוא פרה-אדם (נוצרה על ידי ההיי אבולושנרי יחד עם עוד חיות רבות אשר האבולוציה שלהם זורזה). מגדלנה ברחה זמן קצר אחר לידת השנים והם הובאו להיי אבולושנרי. הוא מסר אותם לזוג צוענים בשם מקסימוף אשר גידלו אותם עד שהתגלו כוחות המיוטנטים שלהם. לאחר מכן הם הצטרפו למגנטו וחבורת הרשע שלו, אך קשרי המשפחה התגלו רק מאוחר יותר (למעשה חשבו עליהם רק מאוחר יותר בהיסטוריה ויצרו רקע מתאים בדיעבד). בהמשך נטשו השניים את מגנטו והצטרפו לאבנג'רס (הנוקמים - Avengers). מוגש בחסות פינת הכה את המומחה של אתר החדשות. יוסי

illustrator

New member
קצת שונה ממה שאני מכיר

אז ככה, לאמא קראו מגדה, מגנטו והיא ברחו ביחד ממחנה ריכוז בסוף מלחמת העולם השניה. היתה להם בת בשם אניה שנהרגה בגיל צעיר, אני לא זוכר בדיוק איך, אבל הכאב של מותה גרמו להתפרצות כוחותיו של מגנטו שבפרץ של זעם וכאב הרג מס' אנשים שגרמו למותה או סירבו לעזור (שוב, לא זוכר בדיוק את האירוע). לאחר שמגדה, שהיתה באותה עת בהריון עם התאומים, ראתה את מה שמגנטו עשה, היא ברחה.

ykonijn

New member
יש גרסה לקומיקס ויש לסדרה המצויירת

נראה לי כי אתה מציין את זו של המצויירת.

illustrator

New member
עכשיו אתה מעליב אותי

בכלל לא ראיתי את המצויירת. אני מתכוון לגירסה של הקומיקס, שהיה פעם האהוב עליי, ואין לי מושג מאיפה הקרצת את "מגדלנה". אולי נשווה ביבליוגרפיות?

alro

New member
יוסי צודק

לפחות כמה שאני זוכר מגדה היא אשתו של מגנטו. היא והילד נהרגו בהתקפה של המון זועם, ותוך כדי התפרצו הכוחות של מגנטו שהרגו את ההמון

ykonijn

New member
אני מתנצל

לא התכוונתי להעליב. יש כל כך הרבה origins בזמן האחרון שפשוט כולם מתבלבלים. אז ככה - מכל עניין האחות שכחתי, אבל אתה צודק, והידים הלידו מגדלנה, הראש חשב מגדה.

illustrator

New member
דבוק למקור

כל מה שבא לפני 92' תופס מבחינתי. מה שבא אחרי כבר לא מעניין אותי.

shay2001

New member
חצי../images/Emo58.gif (UX-Men)

אגב קטע ממש מגניב ב X-Men ובאולטטימיט אקס-מן זה שהוא אחראי למות אביו (בכל אופן באולטימייט...) ואגב האם זה נכון שרצו לעשות סידרה על ה New X-Men אבל במקום זה עשו את הסדרה המזוויעה X-Men Evo.

למעלה