מגנטו יהודי

בלאונט

New member
מגנטו יהודי

אולי זאת הסיבה שאני מעריץ אותו כ``כ. אתמול ראיתי את הסרט החדש, אקס מן, שמבוסס על תוכנית מצויירת שמבוססת על קומיקס ישן שאף פעם לא ראיתי או אהבתי. אך בכל זאת, במצב רוח מאד משימה-בילתי-אפשרית-ני החלטתי ללכת לראות את הסרט שהסתבר להיות קצת יותר מורכב משלוש אפקטים ואיש עם סכינים בידיים. ממש נחמד. אבל מה שבאמת היה מוזר שזאת הייתה הפעם הראשונה שאני ממש הזדהתי עם הדמות הרעה. יאווווו, זה היה כ``כ מוזר. אני פשוט קיוותי שהרע ינצח בסוף אך האי-צפיות של תעשיית הקולנוע תמיד החזירה אותי למציאות. מגנטו, בד-גאי, הינו בעצם יהודי בעל יכולות על טבעיות, מוטנט כזה, שפועל למען החברה המונטית. חיי, נשמע מוזר. אולי עצם היותו יהודי גרמה לי להקשר אליו כ``כ, או שזה בגלל המטרות הנעלות שלו (לפי דעתי), למרות שצורת ההתנהגות שלו היא ממש טמבלית. עכשיו זה גרם לי לחשוב, איזה חיים נוראיים יש לאנשים הרעים. לכולם. לכל אדם שרוצה שהרע ינצח בסרטים. הם בטח כ``כ מדוכאים! אין להם סרטים עם סוף טוב!

e-shfiyut

New member
חחחחח....(-:

אני משועשעת ממהודעה... אבל (ותמיד יש אבל)... אני לא כל-כך שמחה שדווקא ``הרע`` בסרט הוא יהודי... בכל מקרה, אני עדיין לא מבינה למה הלכת לראות את הסרט אבל עוררת בי השראה... אולי גם אני אלך לראות אותו... תודה על הזמן המבדר האין סופי עם ההודעות שלך בפורום לירן

Mind_Thief

New member
תיקון טעות נפוצה...

מגנטו הוא לא ממש הרע, הוא פשוט בעל דעות שהם קצת שונות משל פרופסור אקסוויר ובגלל זה הרבה פעמים הוא נתפס כדמות שלילית אבל הוא ממש לא... הוא פשוט חושב שאם בני האדם לא יקבלו את המוטנטים לחברה בהסברה, אז אין מנוס מלהשתמש בכוח, שזה אידיאולוגיה די הגיונית, ואקסוויאר לעומתו נמנע מלהשתמש באלימות כלשהי כלפי בני אדם אלא אם כן זה לצורכי הגנה עצמית, דבר גורם למוטנטים לספוג את האלימות של בהני אדם במקום להיפך, ככה שזבעצם הוא דופק את הגזע שלו...

MiSheL

New member
למה לא?

שמעתי דווקא שזה סרט פצצה, ואני דיי רוצה לראות אותו מה גם שאין לי ברירה - חבר שלי מת על אקס מן והוא ייקח אותי מהאוזניים כשהוא יחזור מהצבא. אז מי מכם שראו את הסרט ורוצים להמליץ לי ולתת לי הרגשה טובה מראש, זה יהיה נחמד :) מישל

Fallen_angel

New member
יופי בוגר

אם נתעלם לרגע מהעובדה שאנחנו מתווכחים על נושא מפגר רק רציתי להגיד שבתור יהודי שעוד עבר את השואה איך הוא יכול להשמיד כלכך הרבה אנשים בלי חרטה. וחוץ מזה רק בשביל להזכיר לך את העבר אתה גם קראת לאקסוייר שמאלני אשכנזי מניאק למחשבתך

e-shfiyut

New member
אני חולקת על דעתך....

קודם כל זכותו לחשוב מה שבא לו... דבר שני, זה בסך הכל סרט מצוייר... איך אתה יכול לצפות שהדמות תדע על השואה אחרי הכל היא רק צ-י-ו-ר !!! וכמו שנעל אמרה עוד בהקמתו של הפורום... ה``למחשבתך`` או ``ותחשבו על זה`` לא מוסיף כלום להודעה וגם לא גורמת לאף אחד להראות יותר חכם/מתחכם... צריך לכתוב את זה רק אם באמת יש על מה לחשוב... ופה...אין! לירן

MajoR_ToM

New member
אני מקנא בך !

X MAN לנצח ! איך אהבתי את הסידרה .... אני אוהב דגול של סרטים מצויירים בכלל .... אני גם מאוד רוצה ליראות את הסרט ...

למעלה