מגנטים...למי זה עוזר?

מגנטים...למי זה עוזר?

לאחרונה מגיעים אלי מטופלים שהוציאו הון על מגנטים שונים ומשונים. כולם שוכנעו בחוגי בית שלמגנטים אלה יתרונות מופלאים בריפוי ובשיכוך כאבים. כששאלתי את אחד המטופלים האם המגנט עוזר , הוא ענה "כן זה עוזר... לחשבון הבנק של זה שמכר לי.." מה דעתכם? ד"ר יובל געש כירופרקטור

מגנטים לשיכוך כאבים

אני מכירה את השימוש במגנטים כבר שנים רבות והשתמשתי בהם בהצלחה מרובה בעיקר לשיכוך כאבים המגנטים משפיעים על החשמל בגוף - מעולם לא חקרתי עמוק מדי לגבי האיך אבל... שימוש יתר במגנטים החזיר את הכאב ובמצבים או בנקודות מסוימות בזמן נתון, אף החמירו את הכאב... המוצרים המסחריים שנמצאים בשוק עובדים על העיקרון של: טיפול זהה לכל האנשים. כמרפאה הוליסטית, אני מתקשה מאוד להתחבר עם הרעיון... אז לחלק זה עוזר יותר, לחלק פחות ולאחרים - בכלל לא ומה שעוזר היום לא בהכרח יעזור מחר, ואם כאב מסוים לא מגיב היום, זה לא אומר אותו כאב אצל אותו אדם לא יגיב מחר... זה עניין של מינון ושל שימוש נבון... אתה ככירופרקט יכול בהחלט לגייס את המגנטים לשרותך נהגתי לפעמים להשתמש בהם רק בקליניקה - ולהסיר בתום הטיפול ולפעמים שלחתי עם האדם הביתה מורה לו להוריד ברגע שהכאב מתחיל לחזור מגנטים הם כלי שימושי, אבל כמו כל כלי ריפוי... בעיקר בידיו של מרפא מיומן
נאוה

יש אנשים שהמגנטים ממש לא מתאימים לה

בפורום ביומגנטים (פורטל טבעלייף) אני מזהירה מפני המגנטים ובפירוש מזכירה את הצורך לודא את עוצמתם וללכת לרופא מהרפואה המדעית אשר התמחה בכך. אנשים בעלי רמה מפותחת של שדות אנרגטים, פעילות המגנטים עבורם עלולה אפילו ליצור כאבים שכן התדר איננו מתאים לפעילות ההרמונית של קיומם. יש אנשים שהמגנטים יקלו עליהם לזמן מה אך כאשר יפסיקו את השימוש הם עשויים לחוות את הכאבים הקודמים אפילו חזק יותר. קיימת אפשרות של התמכרות לשימוש במגנטים. ככל שהאדם בעל תדרי קיום חייתיים יותר, ארציים יותר, כך במגנטים החלשים מתאימים להם יותר. ברכות לבביות, אסתיה

למעלה