מגניבות שכמותכן
איזה לק נלבש לאמצע השבוע??

רוני325

New member
מגניבות שכמותכן../images/Emo11.gif איזה לק נלבש לאמצע השבוע??

לצערי אין עלי כלום כי גזרתי את כולן מחכה לסופ"ש אולי אז אוכל ללבוש לק סוף סוף..

Ultra marine

New member
OPI La Paz-itively Hot Matte

וגם אני גזרתי את הציפורניים עד הבשר.. זה לא מונע ממני להמשיך לשים לקים
כשחושבים על זה דווקא ציפורניים קצרות זאת הזדמנות לשים, ממממ, הכל! לדעתי על ציפורניים קצרות הכל הולך. על ארוכות מידי לפעמים יש דברים שנראים ביזריים. "למזלי" אני לא יכולה להרשות לעצמי לגדל יותר מידי ציפורניים כי זה מפריע לי להקליד, ככה שאין לי "בעיה" כזאת עם לקים.

רחלי ג

New member
אני הולכת הפוך.הקיץ הן גדלו קצת. אז, אתמול רק

שייפתי כדי שלא יתפצלו ויהרסו. הן קצרות אבל, כמה מ"מ מהבשר.... נתתי להן לנוח..בלי לק.

Ultra marine

New member
אני לא נותנת לציפורניים לנוח,

אני לא רואה סיבה לעשות את זה..

רחלי ג

New member
../images/Emo6.gif

הרגת אותי. אז למה גדלתי עם המיתוס הזה -להשאיר את הציפורניים ללא לק פעם בכמה זמן... היא סופגת צבע של הלק.אז,...אני מבולבלת... את אף פעם לא במצב של "בלי לק"?

Ultra marine

New member
בעיקרון אני אף פעם לא במצב הזה

אלא אם כן קרתה "תקלה" כולשהי.. ואני באמת לא רואה סיבה לתת אוויר למשהו מת לחלוטין.. נכון שזה נשמע סותר את עניין הרעלים. אבל רעלים אנחנו נושמות..

רוני325

New member
אני מחכה לשייף אותן כי הן מפוצלות אז הלק לא

נראה יפה ועכשיו הן קצרות מדי לשיוף מקווה שעוד כמה ימים אוכל להתפטר מהפיצול המרגיז...

Ultra marine

New member
חיכיתי, עבר ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת למה, אבל יש לי תקופות כאלה שהקיוטיקלים נורא יבשים וכואבים ואז זה פשוט עובר אחרי שבוע-שבועיים.. ואותו הדבר עם הציפורניים שהם שבירות ועדינות נורא נורא נורא ואז איכשהו הן חוזרות לעצמן אני מקצרת אותן בכדי להקל עליהן ואיכשהו הכל מסתדר. אני אומרת לך פשוט נפלאות הטבע!

מ ס ט י ק

New member
גם אני הלכתי על הוורוד

אני עם Color Club watermelon candy pink. אבל ניראה לי שמחר או מחרתיים אני אחליף למשהו סגול, לאחרונה מרחתי רק אדומים או וורודים ואני מתגעגעת לסגול.

Ultra marine

New member
אני מבינה אותך,

נהיה לי יותר מידי ורוד בעינים... אני בונה על first class ticket שיעשה את העבודה! מתה כבר לדגום אותו! חוץ מזה שראיתי קליפ של מיז צ'יביוס (מתה עליה!) והיא עשתה לי מה זה חשק לסגולים בכלל ולסגול שלי (ושלה מסתבר..) של רבלון plum attraction כל הקליפ אני מנסה לראות טוב יותר את הלק שלה ובסוף גללתי למטה ואני רואה שזה זה. לק מטריף! בין היחידים שלהם שהצליחו באמת ללכוד אותי ואת העיניים שלי..

Angel Of Moon

New member
פרנץ' משולב...

הבסיס שלו זה פאודר פאף של אורלי (שונאת אותו
) ! הפרנצ' הלבן נעשה בידי לבן פשוט של לייף, ומעליו כסוף-נוצץ-שקוף של לייף. מה דעתכן? וגם על האורך ? חוצמזה שהמריחה נראית גרועה ובמציאות היאלא נראית כזאת גרועה

למעלה