מגניב! אדריאן אמרה שהיא זוכרת אותי

מגניב! אדריאן אמרה שהיא זוכרת אותי

היי וסליחה שאני לא משרשרת! אני ממש שמחה שאדריאן זוכרת אותי....
היא היתה ממש חמודה והאמת, היא לא חידשה לי הרבה, אני יודעת את כל הדברים שהיא ענתה עליהם לצערי כבר מראיונות וכאלה. היא ממש נחמדה והיתה תקופה שהיינו מתכתבות הרבה...היא אחלה בחורה! כיף לה בהחלט שעבדב עם לוסי ורנה, זה כבוד גדול לדעתי! היה אחלה...ותודה רבה מקרב הלב למי שסידר לארח את אדריאן פה - אני עוד לא הבנתי איך בכלל הגיעו אליה שתכנס לפורום שלנו, בבקשה תסבירו לי.\זה הרי מדהים מעבר לדמיון שאדריאן תכתוב פה...עוד לא ממש קלטתי את זה... אז תודה רבה על הסידור הזה, זה מדהים מצידכם!!

Salem

New member
לא ממש מסובך

אני בקשר טוב עם אדיריאן. אני חלק מהFan Clun Staff שלה, ואני עיצבתי את האתר הרישמי שלה. ביקשתי ממנה בתור טובה להגיע הנה, והיא עשתה זאת.

shanyz

New member
למי שמעוניין לדעת:)

אני חושבת שאני אבוא מחר!!!!!!!!!!!!! 90%!!!!!!!!! תלוי במזג האוויר, ואיך שאני ארגיש... אבל אני חשובת שכן:) יאאיי

shanyz

New member
ואני מצטרפת לחבורה שמביאה מכות

לענבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =))))))))))))))))))

טוב, אני לא יודעת מה שמעתם,

אבל זה נכון
אני עדיין לא יודעת אם אני אבוא או לא, מסיבות אישיות. אתמול אמרתי לכמה אנשים שאני לא אבוא, בגלל שאני לא מרגישה טוב, אבל אני לא יודעת מה יהיה בסוף. אני אדבר עם תמר ואם כן יתחשק לי לבוא, אז אני אבוא. כרגע רק קמתי ויש בחוץ רוח
וכל מיני כאלה... ואני עדיין לא יודעת מה קורה. בואו נראה עד כמה המורה לנהיגה שלי יכול להרוס לי את המצברוח, ואח"כ נבדוק מה נשאר מהמצברוח שלי, טוב?
בינתיים אני לא יודעת מה קורה... ומקסימום, אם אני לא אבוא, אז לענבר יש אחת פחות לחטוף ממנה מכות
יום טוב אנשים
הלוואי שתגיע כבר! צאי כבר!

*neta*

New member
מיכל אם בגללו את לא תבואי אנחנו

נכנסים בו !
ומה זה את תלויה בשמש? מה את לטאה חייבת שמש כדי לנוע? בואי!!

חחחחחחחחחחחחח לטאה!

אתם רואים???????????????????????????? כולם להיות ע-ד-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נטע מתה עליי, אין מה להכחיש...

*neta*

New member
../images/Emo45.gif בדיוק. כמה שיותר, יותר טוב ../images/Emo13.gif

למעלה