מגניב. איזה פרק טוב היה היום/ אתמול

ריקי100

New member
מגניב. איזה פרק טוב היה היום/ אתמול

אוף לוקחים לי את המחשב עכשיו...... כנראה אני אצטרך להתלהב אח"כ.

יעלי22

New member
פרק מעולה

גם מקרה מעניין, גם הסיפור עם התינוק וסאם ווילסון היה חמוד, ולא ויתרו על סוף ראוי - זה שלא הכל חזר להיות קוצ'י מוצ'י עם האוס וקאדי זה היה תענוג גדול .. למרות שאני בעדם בסה"כ יופי של פרק. ואני די מרוצה מהרופאה החדשה והשאלה הכי חשובה- מאיפה מוכר השחקן שמשחק את ד"ר ברודה?? קוראים לו דילן בייקר אבל לא הצלחתי להבין מאיפה הוא מוכר לי!

יעלי22

New member
כן, עברתי על זה אבל

לא הצלחתי למצוא משהו ש(ראיתי) שהוא שיחק בו תפקיד מספיק חשוב בשביל שממש אזכור אותו

היה פרק ענק!!!!

הסיפור היה מעולה, היה מרגש , היה מותח! הרבה זמן לא אהבתי פרק כמו שאהבתי את הפרק הזה!

ריקי100

New member
יופי!

כ"כ אהבתי את הפרק. למרות שהשתמשתי במורפיקס כדי להבין על איזה מחלה הם מדברים. היה לי קטע מצחיק בהתחלה, שחשבתי שאולי אני לא רואה את האוס אלא איזה סרט אחר.. ולא נרגעתי עד שראיתי אותם על הסירה.. הפרק היה מאוד מרגש, ובאמת אהבתי שהם לא החליקו את קאדי-האוס thing.. משהו מהאוס המכור חסר לי עדיין. בכל מקרה הפרק היה מותח יפה מרשים. ועכשיו הבנתי מאיפה RSL לקח את lemy מהיוטיוב שבטח כולם כבר ראו...חחחחחח קורע. זה מה שקורה כשמאוד משועממים בעבודה. קורע!

Day Tripper9

New member
חחח כן!

ההתחלה ממש הזכירה לי את שודדי הקאריבים
אהבתי את הפרק..היה מותח ומעניין.. התעגעגעתי לפרקים האלו. אני מחכה לראות מה יקרה עם האוס וקאדי בפרק של שבוע הבא (הם הולכים לחתונה-זה חייב להיות טוב) lemy=גאוניות

Nimrodster

New member
היה פרק טוב, אבל

עצוב שגם כשיש להם חומר לפרק ענק ביד, בעונה הזו הוא עדיין יוצא רק מגניב. אמבר מעצבנת אותי. היא גוזלת יותר מדי תשומת לב בהשוואה לשאר הצוות, והיא לא כזו דמות מעניי. ואני חושב שאף שבפרק הזה האיזון בין המקרה הרפואי והחיים של הדמויות היה יחסית טוב, היו יותר מדי חיים מכדי שארגיש בנוח. היה נחמד שנתנו לוילסון יותר זמן מסך, ואף זמן מסך משל עצמו, בלי האוס, אבל הסיפור שלו, ושל הילדה חולת הסרטן ושל סאם, וכל זה בנוסף לסיפור של האוס וקאדי, הסיפור של המשפחה החולה וההתמודדות עם הCDC, יצרו פרק מאד מאד עמוס ומפוזר.

RoyBO

New member
פרק מצוין

רק הניסיון של קאדי לעשות להאוס שרירים די פאטתי. מעבר לזה חולים מעניינים מאוד!

למעלה