מגניב, כבר דיברתי עם כמה אנשים

Tomak19

New member
מגניב, כבר דיברתי עם כמה אנשים

שהיו אתמול(עמי, שאני יודע בבירור מי הוא, הפנתר השחור שאני לא בטוח מי הוא, טל מתל אביב, אחת שנקראת אניגמה מחיפה ויש סיכוי שאני יודע מי היא, והאחרונה זו זאת שאין לה icq והניק שלה ברח לי מהראש(זאת מרמת השרון). שנה אזרחית טובה לכם, לכל המתנדבים ולכל בית ישראל(כן כן, גם לזקן הנודניק, lol)!!!

Starving Marvin

New member
שרשור אייסיקיו נוסף?

לי יש מעט מאוד חבר'ה מהפורום באייסי. כדאי ששרשור ההיכרות יוקפץ לראש הפורום ויודבק, ע"מ שהחדשים יוכלו להוסיף את פרטיהם. בטולע אילגת, לטיפולך?

the illusion

New member
כן זה רעיון מצוין מכיוון שהרבה

הצטפרו לפורום, וכמה שיותר הרי זה משובח בוא נעשה שרשור איי סיי והנה אני רוצה להיות ראושנה , כמו בפרסומת ההיא שזה שנולד בראשון מאז תמיד ראשון וזה.... חחחחחחח אז הנה אני פותחת את השרשור בצורה הבאה: שמי: האם התגייסתי כבר או לא: תפקיד שהולכים שלרת בו/ רוצים לשרת בו: איי סיי קיו: שמי: אירית , או הידועה בשמה illusion
עוד לא התגייסתי אני כרגע בי"ב , אבל בהחלט הגשתי בקשה להתנדבות וכפי שידוע לכם התהליך הוא ארוך מאוד ואני רק בראשית הדרך..... אני ממש מקווה לשרת בתור משקי"ת חוי"ה , שמעתי שזה התפקיד הכי אחלה שיש וזה גם הדרכות שזה השם השני שלי:) איי סיי קיו: 170819604 אתם מוזמנים יותר מלהציק רק תזדהו קודם שאתם מהפורום:) זהו תמשיכו אנשים תמשיכו.....

בובה../images/Emo26.gif

כבר היה לנו שירשור כזה.. (תבקשי מיעל או ממעיין שירשרו אותו או יקפיצו- אין לי כוח לחפש
) אבל מצידי אפשר לעשות עוד אחד

סיונתו

New member
יששש עכשיו אני ../images/Emo13.gif

אני סיון, מרעננה ויש לי מחר משו זימון לקריה לביטאון חיל אוויר
אז האייסיקיו שלי- 241708972 המסנג'ר שלי- [email protected] היאהו שלי- [email protected] אתם מוזמנים בהמוניכם
חחח תציקו חופשי... רק תזדהו שאתם מהפורום
שבת שלום ושבוע טוב

למעלה