מגניב! פורום של פאנק!

xero1

New member
מגניב! פורום של פאנק!

גדול! טוב, זאת הודעה ראשונה שלי כאן, אני בטוח עוד אכתוב כאן עוד. מדברים כאן גם על פאנק-רוק? כמו usless i.d nofx MxPx blink182 green day (כמו שהבנתם אלה הלהקות שאני מעריץ..:)) טוב, שנה טובה לכולם
אני

OPERATi0N_iVY

New member
NOFX בסדר...

אני אוהב אותם....אבל אם שאר הרשימה יש לי בעיה (חוץ מגרין דיי אולי כי פעם הייתי שומע אותם הרבה)

xero1

New member
נופקס מעולים

אבל מה הבעיה עם השאר הרשימה? יוזלס הם אחלה של להקה ובלינק, אני מדבר על המוזיקה הישנה, מהאלבומים הישנים כמו בודה ודו ראנץ´.

xero1

New member
נופקס אכן מעולים אבל עוד משהו אחד

לגביי מה שאמרת על בלינק, אולי אתה מדבר על המוזיקה של בלינק שיש באמ-טי-וי. אז אני לא מדבר על זה. אני מדבר על המוזיקה הישנה והטובה, מיימי התיכון שלהם, הפאנק האמיתי והאיכותי בלי שום אפקטים של אולפן כמו היום. אני מדבר על הדיסקים שלהם כמו בודה, דוד ראנץ´ וט´רשינס קאט

Chot

New member
שייזה

דוד ראנץ´ מגניב אבלא כזה איכותי. החדשים מטופשים המתופף הקודם שלהם חולה נפש אעעההה מישהו בא היום לפאנק&רוק בתמונע?

Chot

New member
בובי, אני נקבה

טרילי כיין יש בתמונע היום ומחר לעקות מתחיל ב9 וחצי היום יש שייגעצ ופאנקייק ושפן נכון ודיג´עיי מחר אסטרוגליידס, פוסי של לוסי ומשהו עם כאמל. ועוד די ג´עיי. פיקי פיקי. יאללה בואו כיייןן!! אף אחד לא רוצה לבוא איתי.. סניף וואלה- ערב אחד 40 שח שני ערבים 60 שח שלושה יהודים ותימניה- זה כבר כל מקרה לגופו.

Chot

New member
הו, כן

ותגידו לי גם בהזדמנות חגיגית זו איפה זה התמונע ההוא בכלל כי לי אין שמץ של מושג.

dansh

New member
גם DUDE RANCH לא משהו

יש לי דיסקים שלהם כולל דיסקים ישנים כמו DUDE RANCH וכו´... אני לא מכיר שירים שלהם רק מ-MTV ובכל אני חושב שהם לא להקה טובה. השירים שלהם משעממים וכולם נשמעים אותו הדבר ולדעתי הם סתם משמיצים את השם של הפאנק רוק.

xero1

New member
לא לא לא

היום בלינק כבר יותר להקת פופ-רוק, עם טיפ-טיפה רקע ישן של פאנק. יש להם את הדיסקים הראשונים ראשונים שלהם, טוב, לא בדיוק דיסקים, יותר דמויים. בודה ופיילייטר. וגם טרשינס קאט הוא דיסק טוב. אבל כמו שכתבתי, אני שומע יותר usless I.D NOFX MxPx אלה בעיקר

למעלה