מגני גבס לאמבטיות

mgirl

New member
מגני גבס לאמבטיות

שלום לכולם
הבת שלי גובסה שוב אתמול ואנחנו מנסים לחשוב על פתרונות לאמבטיות כי בחום הזה קשה מאוד רק עם מקלחות 'צרפתיות', מה גם שהיא כבר לא תינוקת שרק נולדה (היא בת ארבעה חודשים) ולכן היא כבר יותר זזה ומתלכלכת.
מחיפוש באינטרנט הבנתי שיש מגני גבסים אטומים עם סוג של טבעת ואקום כזו, שאפשר להלביש על הגבס ולעשות אמבטיה כרגיל. רק אחת מהרגליים שלה מגובסות כך שלא אצטרך לקנות שניים. האם מישהו התנסה בזה ויכול לומר לי אם זה יעיל ומה המחיר? (או יותר טוב, מישהו מוכר יד שניה?)
תודה רבה מראש!
מיכל
 

Yifatule

New member
לא מכירה

אבל למה לא לעטוף בשקיות נילון ולסגור עם גומיה ולעשות אמבטיה?
 

mgirl

New member
כי מים חודרים דרך השקית

לפחות אצלנו, אי אפשר ממש לטבול את הרגל במים, והדרך היחידה היא בעצם להחזיק את הרגל בחוץ עם השקית (השקית כאילו מגנה מפני טיפות ושפריצים). ואז צריך שני אנשים וזה מאוד מסרבל (מה גם שמרבית הפעמים בעלי לא בבית כשאני עושה לה אמבטיה).
 

נועה277

New member
מניסיוננו, כלום לא קרה גם כשהגבס נרטב קצת...

היינו מקלחים עם שקיות, בעלי פשוט היה מלפף חזק (ידע מתי לעצור, אני פחדתי) וקשר עם השקית עצמה, כך שהמים לא יחדרו - אבל בחלק מהפעמים בכ"ז חדרו ולא נגרם שום נזק לגבס.
 

mgirl

New member
הבעיה היא פחות שירטב

כלומר, הבעיה היא לא שירטב קצת, אלא שאם אני רוצה לקלח אותה בלי לטבול את כולה במים בעלי צריך לעזור לי, ואני רוצה שתהיה לי את האפשרות לקלח אותה לבד כי הוא בתקופה מאוד עסוקה, ושעת המקלחת שלה יחסית מוקדמת.
אני חושבת שאגש לחנות אורתופדית איתה ונראה אם אשפשר למדוד עליה את זה.
 
למעלה