מג'סטי 125 יש מצב?

125cc

New member
מג'סטי 125 יש מצב?

מצא חן בעיני הנ"ל, אבל לא מצאתי שום התייחסות בפורום. איך הכלי? האם כדאי? מי מכיר ומי יודע?

כנס.

שמע,זו שאלה שחוזרת על עצמה,להבא,שאל יותר בספציפיות,למה אתה צריך את הקטנוע? איזה מרחקים? עדיפות להחזקה זולה יותר? אולי אתה מעדיף שהקטנוע יהיה יפה? או בכלל בעיר.... שמע פרט,וננסה לתת לך את הפרטים. לדעתי,הוא לא משהו,הוא מחופש לקטנוע גדול כשבעצם הוא קטן יחסית.... לא יודע,אישית,לא אהבתי.

125cc

New member
עוד פרטים והבהרות

קודם כל תודה. אז ככה, אני מודה שהוא נראה לי "יפה" וכנראה זה גם עושה לי את זה. אני צריך את הקטנוע בעיקר לעיר אבל גם לנסיעות (3-4 בשבוע) לכיוון אור יהודה, הרצליה וכד'. אני מחפש בסביבות 10K, וחשבתי ש 125 או 150 סמ"ק יספיקו לי. רק שמי שבא בחשבון במחיר כזה הם השארק, אליזאו, מג'סטי (או הדיוק ודומיו שלא "בא לי" עליהם) - כל הנ"ל דרך אגב כבר לא מובאים חדשים, שזו גם שאלה. אין לי רצון להתעסק עם כלים ישנים כך שחיפשתי מודל 2001-2003. מה הייתם ממליצים במצב כזה?

שמע למה לא דיוק?

קלאסיק דיוק,אחלה קטנוע,אידאלי למה שתרצה,וגם זול... או תקנה את הניו דיוק,טיפה יותר חלש אך יפה מאוד לדעתי! והשארק....גם יפה לא התנסתי בו...

Ducati Israel

New member
למה לא קטנוע חדש ?

לצרכים ולשימושים שלך אני יכול להציע (אני לא ממליץ, בשביל שלא יאשימו אותי בחוסר אובייקטיביות, אנחנו היבואנים של הכלים): 202T - 125 במחיר של 9995 ש"ח לדגם 2004. 303R - 125 במחיר של 11495 ש"ח לדגם 2004. אתה מוזמן לתאם רכיבת התרשמות.

נכון גם זה אפשרי...

אבל שוב,לדעתי הבעיה נעוצה בכך שאין הרבה כלים כאלו בארצנו הדלה.... ואם חס וחסה משהו קורה.....לא יודע,אישית לא הייתי מסתבך עם חברה חדשה או משהו כזה,אפילו שלא שמענו ממש ממנה עד היום....בכל אופן אני לא. ודוקאטי ישראל,שלא תחשוב שאני משמיץ,חס ושלום שלא! מפאת התקציב זו ההחלטה הנכונה... אבל שוב זו דעתי....

Ducati Israel

New member
היתרון בחדש

ושוב, למען הדיון בלבד - אתה מקבל אחריות יצרן מלאה לשנה הראשונה. בכל מקרה, כדי לא להפוך את הפורום לפרסומון, אני יכול לפקסס לך או לשלוח לך במייל נתונים לגבי היצרן. ושוב, אני מזמין את כל המעוניין לבוא ולרכב על הכלים, להתרשם, ולהחליט. מבחינת תמורה לכסף, ללא כל ספק, אני חושב שהיא ללא תחרות.

125cc

New member
כי דיוק הוא סתם "סתמי"

וגם אני צריך להרכיב די הרבה וחשוב לי שזה יהיה נוח. דווקא נסעתי היום על המג'סטי והיה נעים מאד ונתן לי תחושה פחות מסורבלת מהג'וי-רייד. אני רוצה עוד לנסות את השארק בכביש מהיר. ונכון, חברה לא כל כך מוכרת (בתחום הקטנועים) כמו דוקטי - אני לא יודע...

Ducati Israel

New member
הבהרה: הקטנועים הם של TGB

דוקאטי (עדיין) לא מייצרים קטנועים. רק אופנועים.

Ducati Israel

New member
עברו איזה שנתיים שלוש ...

מאז הקטנוע האחרון ... לא ?

למעלה