מגעגוע לשיכחה

Ellis Murphy

Well-known member
קרה לכם שפייסבוק מקפיץ לכם פתאום מול הפנים משהו שכתבתם לפני שנים?
לי זה קרה הבוקר.
זה קטע שכתבתי מאוד מזמן ואני קורא לו "השלבים במעבר מגעגוע לשיכחה"

>> חושב עליה כל הזמן, מתעורר במחשבה עליה בבוקר, נרדם איתה בלילה.

>> חושב עליה כל שעה, חושב על הרגעים המיוחדים שלנו לפני שנרדם.

>> בבוקר מתעורר לענייני היום, עיסוקים, עבודה, תחביבים... ורק בלילה, דקות לפני השינה היא שוב עולה בזכרון.

>> כבר לא חושב עליה הרבה. רק אחרי "סיבוב" בצימר עם XXX או כל YYY אחרת לפעמים מנסה להיזכר על איך זה היה איתה לעומת אלה שעכשיו... האם היה שם קסם או נעשתה גלוריפיקציה למה שהיה או אולי לא היה? איך היה מרגיש היום אילמלא נפרדנו?

>> החיים במסלולם והיא כבר לא חלק מחייו. הזכרון כבר מעומעם ומה כבר ההבדל בינה לכל אחת מה YYY-יות? ובלי לדבר עדיין על XXX שהיא פשוט משהו?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
קרה לכם שפייסבוק מקפיץ לכם פתאום מול הפנים משהו שכתבתם לפני שנים?
לי זה קרה הבוקר.
זה קטע שכתבתי מאוד מזמן ואני קורא לו "השלבים במעבר מגעגוע לשיכחה"

>> חושב עליה כל הזמן, מתעורר במחשבה עליה בבוקר, נרדם איתה בלילה.

>> חושב עליה כל שעה, חושב על הרגעים המיוחדים שלנו לפני שנרדם.

>> בבוקר מתעורר לענייני היום, עיסוקים, עבודה, תחביבים... ורק בלילה, דקות לפני השינה היא שוב עולה בזכרון.

>> כבר לא חושב עליה הרבה. רק אחרי "סיבוב" בצימר עם XXX או כל YYY אחרת לפעמים מנסה להיזכר על איך זה היה איתה לעומת אלה שעכשיו... האם היה שם קסם או נעשתה גלוריפיקציה למה שהיה או אולי לא היה? איך היה מרגיש היום אילמלא נפרדנו?

>> החיים במסלולם והיא כבר לא חלק מחייו. הזכרון כבר מעומעם ומה כבר ההבדל בינה לכל אחת מה YYY-יות? ובלי לדבר עדיין על XXX שהיא פשוט משהו?
קרה גם קרה,העבר ודברים טובים תמיד ישארו חקוקים בלב שלנו,אבל אנחנו במסלול חיים ,מתבגרים ,תובנות חדשות ועוד.🥰🥰ואני שמחה ש XXX עדיין משהו.

יעיש התימני

Well-known member
לי הוא מקפיץ שירי הייקו שמקריאה אחרי 3 ולפעמים יותר שנים טובים מאוד.
הרבה תמונות.
"כבר לא חושב עליה הרבה. רק אחרי "סיבוב" בצימר עם XXX או כל YYY אחרת לפעמים מנסה להיזכר על איך זה היה איתה לעומת אלה שעכשיו... האם היה שם קסם או נעשתה גלוריפיקציה למה שהיה או אולי לא היה? איך היה מרגיש היום אילמלא נפרדנו?" כתבת ובלטינית: SIC TRANSIT GLORIA MUNDI - כך חולפת תהילת עולם.

למעלה