מגעילים איך שהם רוקדים לאחר מה שעשו לאילת

אביבה75

New member
מגעילים איך שהם רוקדים לאחר מה שעשו לאילת

איך יש להם מצב רוח ולב רבותי לב לרקוד עכשיו כולי כואבת על מה שגרמו לאילת לא מגיע לה.

איציק911

New member
להזכיר לך איך איילת התעללה בליז?ונהנתה לדווח

ונהנתה לדווח לאלילות שלה שתי המכשפות קרן ואתי על ההתעללות בליז? לא עצוב לי על איילת ולא מרחם עליה כמו שהיא בלי רחמים רמסה ונהנתה לרמוס יחד עם ציר הרשע (קרן אתי וליהי) את ליז

ברח לי אופס,,,, כמה שאת צודקת אביבה

זו לא היתה הדחה רגילה,,, זו היתה יציאה של בחורה שעברה התעללות נפשית והתמוטטות עצבים,,, בחורה שישבה שם וסבלה, אכלה את הלב,, בחורה שהיתה מלאת שמחת חיים ויצאה שבר כלי והעולם חוגג,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, רוקד, שמח,כאילו כלום. פשוט לא יאומן צורם וצורב.

אביבה75

New member
אבל למה הוציאו אותה כך בצורה כזו מה קרה שם

כואב הלב עליה ואמא שלה באמת חולה מאד במחלה קשה מאד . לפחות שהיו אומרים לה תדיחי את עצמך כי לא ניאלץ להדיח אותך כבל עם ועדה .אני בטוחה שאילת היתה עוזבת לבד ולא עוברת שוב היתעללות מצד ההפקה.מסכנה אפילו לא הספיקה לארוז את הבגדים שלה .

אביבה75

New member
מלכה לב אדום אני פשוט מרוסקת דפקו לה את החיי

ואת העתיד גועל נפש.

niva99

New member
כואב לי על איילת - אבל זה לא קצת הסחפות

לומר שדפקו לה את העתיד?

אביבה75

New member
למה ההפקה הוציאה את אילת כך שאפילו לא הספיקה

לארוז את הבגדים שלה.האם הודיעו לה באותו הרגע שהיא הולכת הביתה ?? מה קרה פה לא הבנתי ספרו לי זה חשוב לי לדעת

noaxxx

New member
הם רצו לשמור על אלמנט ההפתעה..

ואם היינו רואים אותה אורזת לפני, זה היה הורס להם

אביבה75

New member
אז לפי מה שאתה טוען נוקסההפקה אינטרסנטית

ולא היתחשבה בילדה הזו שיש לה עוד עתיד בחוץ

easternstar

New member
ראית את השיחה בין ענבר ואיילת ואיך איילת בכתה

שהיא ילדה ושיעזבו אותה ואיך ענבר המשיכה למנות לה חסרונות? איילת לא רצתה לספר לענבר ולא רצתה ממנה פרידה צבועה. ענת סיפרה לענבר כרגע.

noaxxx

New member
אני בת../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif ולא הבנתי...

לא אמרתי שום דבר לגבי חוסר התחשבות באיילת, ומה קשור העתיד שלה בחוץ למה שכתבתי? להפקה יש אמנם אינטרסים, לא התייחסתי אליהם כרגע כי זה לא רלבנטי.

easternstar

New member
איילת עצמה לא רצתה שענבר תדע.

ענת מספרת כרגע שהיא שאלה את איילת מה הסיבה שאיילת בקשה מדניאל לארוז לה ולא ממנה. לדברי ענת איילת ענתה:"ידעתי שתספרי לה." ענבר רותחת למשמע הסיפור ואומרת שאיילת לא עשתה בשבילה דבר מלבד בשבועיים הראשונים. (ענבר שכחה..אנחנו לא..) אולי ההפקה בקשה לא לספר אבל גם איילת לא רצתה להגיד שלום לענבר. לדעתי היא צדקה אחרי השיחה הנוראה שענבר ערכה כשאיילת בוכה וענבר ממשיכה..

בוקר טוב,,, איך שאני רואה את הדברים מכאן..

לפי דעתי ההורים של איילת ביקשו להוציא אותה, לפי דעתי הם ראו את השתלשלות העניינים שם ומה זה גורם לאיילת, הם כנראה הבינו שהיא הולכת לעבור מסכת התעללות נוספת מצד ענבר וענת,כולל צביעות פלוס יומיים לא קלים של עצבים עד להדחה וכדי לשמור על הבת שלהם הם העדיפו שתצא, עשו בשכל. לא קל לראות ילד שלך עובר התעללות(לפי דעתי זו התעללות) לראות אותו נשבר,בוכה,עצוב,עצבני,אוכל את הלב,ולתת לו להמשיך כאילו לא קרה כלום... אם זה בא מצד ההורים אני מצדיעה להם שאפו. אני לא חושבת שהעתיד של איילת נהרס,, היא יצאה, היא תנוח,תהיה עם המשפחה המחבקת והאוהבת,החברים והיא תהיה בסדר.... לדעתי היציאה בטיימינג הזה עשוי אפילו לעשות לה יותר טוב,,,ענבר וענת בסיפור הזה יצאו רע מאוד כולל קרן וליהי,,, הקהל לא ישכח להן את מה שגרמו ל-ליז ואיילת,,, הן תצאנה החוצה לא יניחו להן בקטע הזה, הן לא מבינות שהן הפסידו נקודות ביחסי אנוש,בחברות. איילת לדעתי רק תצמח,תגדל,יהיו לה הרבה מחזרים,היא תקבל הרבה מחמאות מהציבור,לדעתי אנחנו עוד נשמע עליה.

easternstar

New member
היה קשה לראות מה שעבר שם על איילת

במיוחד היתה נוראה השיחה שבה ענבר הודיעה לאיילת מה לא בסדר אצלה ואיילת בכתה. טוב שהיא עזבה. כעסתי מאוד על ההתנהגות של ענבר ביומים האחרונים. כך לא מתנהג אדם אנושי וענבר היתה אמורה להיות חברה. איילת נראתה טוב כשיצאה. אני מאמין שהיא תהיה בסדר.

שרון-ב-

New member
מסכים איתך מלכה.

איילת תצא עם שיעור גדול לחיים ובשל האופטימיות הטבעית שבה היא תדע למנף את זה למקומות טובים. טבעי שעברה התמוטטות, ולא רק בגלל שהיא בחורה צעירה. לדעתי היא מקסימה.

למעלה