מגע מרפא

ע פ ר ל ה

New member
מגע מרפא

אני קוראת כאן על "טנטריסטים מודחקים", על "חום דרך כפות הידיים", על "תורת הטנטרה" ,ומרגישה את הסקרנות של הקהל פה לגבי נושא הטנטרה, שלי באופן אישי הוא חדש חדש לגמרי. גם אני סקרנית,לכן אני פה. סיפור קצר: לפניי מ'ס שנים הייתי בקשר זוגי קצר של מ'ס חודשים,והשמחה הייתה גדולה. בערב שישי קסום אחד נפגשנו ויצרנו לנו את האינטימיות האהובה שלנו. שקט,ללא רעש ילדים,ללא טרדות,וללא חשש להתעורר באיחור לעבודה. ליטפתי אותו,וליטפתי,ועוד ליטפתי, ועוד... את כל הגוף בסבלנות וברכות,עם שימת דגש על כל פיסת עור כששום דבר לא בוער ודוחק,וסקס אם יהיה יכול לחכות בסבלנות. מה יש? ליטוף ארוך מלא תשומת לב לא יקר ומספק? הבחור היה מוקסם מהמגע ולא התאפק ואמר לי: את יודעת? יש לך מגע מרפא. מזותומרת מגע מרפא? מושג ששמעתי לראשונה בהקשר אלי. הוא אמר שהמגע שלי גורם לשלווה ורוגע, ומגע העור שלי והדרך בה אני נוגעת בגוף,הוא שונה ממגע אחר שהכיר. קיבלתי מחמאה נעימה. גם אני הייתי שמחה למגע מרפא באותם ימים,רק לא ידעתי ממי לבקש. העולם הרוחני היה זר לי,וקירבה פיזית לזרים הייתה קשה לי. הסתפקתי תמיד בלחיצת יד חמה,או בחיבוק קצר. מעולם לא חיבקתי זר חיבוק ארוך. זר כוונתי אדם שהוא לא קרוב משפחה,או בן זוג אינטימי. עכשיו אני פתאום נזכרת במסיבת ריקודים של ג"ג בת'א,שהיתה לפני מ'ס שנים כשבן(של אפרת)ניגש לחבק אותי כשחייכתי אליו ואמרתי שלום.ת'אמת,קיבלתי הלם תרבות באותן שניות ולא יכולתי להבין או בכלל להכיל את האהבה הזאת.ואת הדרך בה בן מביע אהבה לאנושות. היום אני מבינה כמה זה אדיר,כי אני השתנתי וגדלתי. היום אני חיה עם בן זוגי האהוב תחת קורת גג אחת,כשאהבה ענקית כמו השמש עוטפת אותנו. איש של "מגע אמיתי" "מגע מרפא",שעוסק ברפואה אלטרנטיבית כ-18 שנים. שיאצו,רפלקסולוגיה,דיקור סיני,פרחי בך... איש מקסים,אוהב מגע,מרפא באהבה,עם נתינה ללא סוף... ו...מכור ל"מגע המרפא" שלי !
עכשיו תגידו, אפשר להתעשר מזה?
ערב מלטף עפרה

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifוואוו, ריגשת אותי כל כך...../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עפרלה אהובה, כל כך ריגשת אותי (
). שימי אוזן על המסך
ותוכלי לשמוע את ה
שלי...
חלקת איתנו חוויות אינטימיות ומקומות של קושי ושינוי, ועל כך תודה גדולה. זה תמיד "עושה לי את זה", אותם רגעים קסומים בהם נגעת במשהו, בחייו של אדם, ולרוב, אף מבלי לדעת על כך. לא בגלל ליטוף האגו, אלא האפשרות להיות שם עבור מישהו, ולו להרף עין. היכולת לחלוק עם אדם אהבה, דרך התבוננות, מתוך התקווה שזה ימשיך ויתעצם וישתכפל הלאה. כמה נפלא לאיש שלך, שזכה באושר של חיים לצידך, ולך, על החיים לצידו. כמה אהבה נקראת בין שורותייך... אחחחח.... החיים יפים. להתעשר את רוצה
דברי איתנו

תודה ענקית על "החיים היפים"

לקחתי את השיר הזה למקומות יפים, חשובים, מרגשים, והכל בזכותכם. תודה

../images/Emo42.gifמקסים. הנה עבורך עוד אחד ליום נפלא../images/Emo79.gif

באמת, איזה עולם נפלא יש לנו. אז אנחנו רוצים להקדיש הבוקר, לך, ולכל הנשים שסביבנו, ובכלל גם לכולם, כי בכולנו יש גם את השיווה וגם את השאקטי, את השיר המקסים הזה, שמבחינתנו, הוא שיר טנטרי לחלוטין, על אמירת כן ואמירת לא, ולחיות את החופש האמיתי ואת היופי שבחיים. ומאחלים לכולנו יום נפלא, מלא אור ואהבה.

ע פ ר ל ה

New member
בנצו'ק מקסים אחד../images/Emo25.gif

כבר שקלתי האם להזמין אמבולנס? מתרגשים פה חחחח ואני תפסתי פרץ צחוק,וסומק בלחיים
והכי גרוע,נתקעו לי המילים(ולא שחסרות לי). אהבה פתאום היא מתפרצת,כמו להבה היא רוצה את כל מה שהיית,היא רוצה את כל מה שאתה היא רוצה אהבה... (דניאל סלומון) תענוג לקרוא אותך בן,ולחוש באמת הכובשת. ולהתעשר? אני לא מיליונרית כבר? טוב נו, בוא שניה הצידה. מה יש'ך להציע לי? לילה רך ונעים עפרה

אני דווקא הולך בד"כ...

על הגירסה הזו... (במבטא פולני כבד) "ומי החליט בשבילכם שאתם מאוהבים?" "אהבה היא מתפרצת פתאום ואתה לא יכול לעצור את ההתפרצות שלה." (במבטא פולני עוד יותר כבד) "באמת? ומתי פרצה אצלכם האהבה?" ...."מהקידוח הראשון!"
(הגששים אצל הסקסולוג דר' טראומה) מה יש לי להציע? אמרתי לך... ב
לילה נפלא.

ע פ ר ל ה

New member
מודיעין 144 של בזק שלום

לא נמצא ברשימותנו היעד המבוקש. סליחה,ותודה שפנית אלינו. בזק

למעלה