מגע קליל של מוצץ להרגעה...

shiranShik

New member
מגע קליל של מוצץ להרגעה...

לפעמים בתי משתוללת מבכי. וכלום לא עוזר. אני מנסה מוצץ (בד"כ היא לא מוכנה לקחת). והוא בקושי נוגע בשפתיה בקצהו, והיא כבר ישנה. ממש. מין מצבים קיצוניים כאלה. כנ"ל יכול להיות עם בקבוק "חלב". מציצה אחת והיא נרדמת. חזקקקקקק. חבל שזה לא עובד תמיד.
מצחיק לא? נתקלתם בזה?

ריטה1

New member
ואני כבר רציתי להתקשר לבית החרושת

של המוצצים ולשאול באיזה סמים הם משתמשים במוצצים? כן גם שי כזו, היא רק רואה את המוצץ וכבר נרדמת. והאמת היא שתינוקות זקוקים למוצץ כדי להירדם. זה פשוט מרגיע אותם. מה שמצחיק הוא שקודם היא לא סבלה מוצצים וניסינו את כולם, כמעט ונואשתי ופתאום קרה לנו נס והיא גילתה את המוצצים.

shiranShik

New member
כנראה התנהגות שתי בנותינו זהה משום

שלשתיהן קוראים שי.
גם היא לא סבלה, ועדיין לא מי יודע מה מתלהבת. מדי פעם היא מוכנה לקחת.

ריטה1

New member
שם מדהים נכון

ויש לנו במשפחה עוד שני שי בנים. בת כמה שי שלך? ולא מציק לך ששי זה שם של בן, סבתא של יזהר עדיין לא מצליחה להשתחרר מזה

shiranShik

New member
3 חודשים

שי בת 3 חודשים. לא מפריע לי שזה שם של בן. אני אוהבת שמות של בנים לבנות. וגם אפשר להוסיף לזה את עניין השוביניזם כזה. מאותה סיבה בהתחלה לא הלבשתי אותה בורוד, אלא צבעים אחרים כולל תכלת וכחול (צבעים שאני אוהבת). כל מתנה שקיבלתי בורוד רצתי להחליף לצבע אחר. מרגיזה אותי החלוקה הדיכוטומית הזו. אז אני מוחה... מצטערת על האיחור בתגובה. הבת מעסיקה אותי יום וליל. היא משתעממת מהר ותמיד צריך להיות לידה, אחרת היא בוכה. אבל כשנמצאים לידה היא צוחקת...

למעלה