אחח, השיעמום. ../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif
1. איך העולם רואה אותי? The Green Gentleman - Panic At The Disco שכחתי שיש לי אותם על המחשב
רגע... מזותמרת הג'נטלמן הירוק? אני נראית לכם ירוקה?! או גבר?!
2. איך החברים שלי רואים אותי? The Taste Of Ink - The Used בתור טעם של דיו. ג'יז, תודה.
3. איך אני רואה את עצמי? Hell On Wheels XDDDDDDDDDDDDDDD אכן כן.
4. איך אני רואה את החברים שלי? Dead Road 7 - The Kills אין תגובה X: 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Never Tell - Violent Femmes
... 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Queen Of Earth - Weezer וואלה, תודה אנשים.
למרות שזוהי עובדה ידוע. |חה| 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Attractive - EatLiz XDDDDDDDDD 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? So Far From Home - Bill Hicks תכלס, הכי לא האלמנט הטבעי שלי.
9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Dead Babies - Alice Cooper אה, להיות רופאה שמבצעת הפלות! D: ידעתי שזהו יעודי בחיים! 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Leaders Of Man - Joy Division אך, חשבתי שאני אמורה להרוג תינוקות.
טוב נו. להנהיג ת'גברים גם בסדר מבחינתי.
11. עצה טובה בשבילי: אלה - היהודים או... קיי.
12. העצה שאני מממליץ לחברים? Hate This and I'll Love You - Muse תכלססססססססססססס.
בעיקר עם מוזיקה.
13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Cupid - Spinnerette נכון.
תמיד המשדכת, אף פעם לא המשודכת~ 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Diddle My Skittle - Peaches O_O 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Tyrant - Judas Priest
כ"כ. 16. ובהלוויה שלי? Vampira - Misfits XDDDDDDDDD 17. ובברית של הבן שלי? Everything In Its Right Place - Radiohead הו, כל כך מתאים.
18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Only My Heart Talkin' - Alice Cooper הוווו
19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Good Old-Fashioned Lover Boy - Queen XDDDDDDDDDD הכי לא. 20. איך יהיה לי מחר? Dreaming From The Waist - The Who הו, כה הגיוני.
21. למה אני כאן? Mirage - Siouxsie and the Banshees silly people, אני לא באמת פה.
אני בסך הכל תעתוע~ דה~ 22. איך אנשים מבינים אותי? Devil Doll - Misfits ...
23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Nineteen - Tegan and Sara למה לזרות מלח על הפצעים? עודני 19. ): 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? I Don't Owe You Anything - The Smiths וואי, הלוואי.
25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Cupid De Locke - The Smashing Pumpkins לא אתנגד.
26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Pretty Fly (For A White Guy) - The Offspring אמ. לא?
27. איך תהיה השנה הזו? First Of The Gang To Die - Morrissey O___________O 28. מתי אני אשמח? The King of Carrot Flowers Pt. One - Neutral Milk Hotel הגיוני. ממש. 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? It's Tricky - Run-D.M.C. אכן, מסובך.
ראן דיאמסי. 3> 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Suffragette City - David Bowie לא הגיוני בשיט, אבל אני אוהבת ת'שיר אז שיהיה.
31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Showbiz - Muse XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? I'll Be Your Mirror - The Velvet Underground & Nico אהא, אהא. הגיוני.
33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Distinct Complicity - Bikini Kill או... קיי. XD 34. איך החיים נכון לעכשיו? Wedding Nails - Porcupine Tree .___. 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? We Float - PJ Harvey יש הגיון.
36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? A New Level - Pantera הינני מסופקת מתשובה זו. <: 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Hangin' Around - Rollins Band בדיוק! אני ארדוף אותכם! לנצח נצחים! מואחאחאחה. <: 38. מה עשיתי אתמול? Devil With The Black Dress On - Jack Off Jill
39. מה אני אעשה מחר? God Save The Queen - Sex Pistols .______. 40. מה מרגיז אותי? I Don't Care - Ramones כלום, בגלל שלא אכפת לי.
41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Isolation - Joy Division הכי לא.
42. מה אני הכי שונא\ת? Mama - My Chemical Romance איזו בת נוער אני.
אני אוהבת את אימי, שקרים!
פאק, זה היה ארוך.