מגע של אמא ב-
אנשים

מגע של אמא ב-../images/Emo43.gif אנשים

בין השעות 19:00-20:00 יתארח בפורום מתגייסים מפקד בסיס האימונים של חטיבת כפיר, סא"ל עמית ימין ויענה על שאלות בנושא הגיוס לחטיבה, מסלול ההכשרה, אפשרויות השיבוץ והקידום. יש לכם שאלה באחד מהנושאים האלו? הוסיפו אותה לשרשור כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=164&MessageId=135879488
מהו "מגע של אמא" עבורכם? ספרו לנו על כך בפורום הורים לתינוקות. אולי תהיו אחד מארבעת הזוכים, שיקבלו לילה לזוג על בסיס לינה וארוחת בוקר במבחר בתי אירוח כפריים או ארוחת בוקר זוגית או כניסה זוגית לסרט - מתנת חברת נובי, ענקית מוצרי התינוקות מארה"ב: http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3088
יצאה השן הראשונה? החיוך מתחיל להתמלא בשיניים? רופא השיניים המשפחתי או מומחה לרפואת שיניים בילדים? זה הזמן להתחיל לחשוב על הנושא. דר' אייל בוצר, מומחה לרפואת שיניים לילדים ומנהל מרפאת השיניים לפעוטות וילדים במרכז הרפואי ת"א (איכילוב), ישמח לעזור בפורום הורים לפעוטות. בואו לשאול ולהתייעץ מחר בין השעות 12:00-13:00: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=135919402

Because Of May

New member
שוב שלח לפני הזמן!!../images/Emo69.gif.../images/Emo109.gif

. בכל אופן, חראסרט, מצטערת להגיד. אפילו האפקטים לא גורמים ל-35 השקלים להיות שווים
.

../images/Emo32.gif../images/Emo26.gifהיוששש שאלון פלייליסט.../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

[
כי אני חולה ומשועממת מותר לי] 1. איך העולם רואה אותי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? 3. איך אני רואה את עצמי? 4. איך אני רואה את החברים שלי? 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? 11. עצה טובה בשבילי: 12. העצה שאני מממליץ לחברים? 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 16. ובהלוויה שלי? 17. ובברית של הבן שלי? 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? 20. איך יהיה לי מחר? 21. למה אני כאן? 22. איך אנשים מבינים אותי? 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 27. איך תהיה השנה הזו? 28. מתי אני אשמח? 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 34. איך החיים נכון לעכשיו? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? 38. מה עשיתי אתמול? 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? 42. מה אני הכי שונא\ת?
מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/

../images/Emo41.gifשבלוליםםםםם.../images/Emo41.gif

1. איך העולם רואה אותי?Nightwish-Last of the Wilds.
2. איך החברים שלי רואים אותי?Nightwish-Beauty and the Beast.
3. איך אני רואה את עצמי?Mindless Self Indulgence-Pussy All Night. .______."
4. איך אני רואה את החברים שלי?After Forever-Follow In The Cry.
5. האם יהיו לי חיים מאושרים?Epica-The Price of Freedom.
6. מה אנשים באמת חושבים עליי?Combichrist-Enjoy The Abuse.
7. האם אנשים חושקים בי בסתר?Avenged Sevenfold-Betrayed.
8. איך אני עם בני\בנות המין השני?Jeffree Star-Picture Perfect.
9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Lady GaGa-Dance In The Dark.
10. מה אני צריך לעשות עם חיי?Lady GaGa-Just Dance. לולז.
11. עצה טובה בשבילי:Combichrist-I'm Happy Anyway.
12. העצה שאני מממליץ לחברים?Jeffree Star-Queen of the Club Scene.
13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?Jeffree Star-Bitch Please חחחחח כן. (L)
14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Betzefer-New Hate.
15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Muse-Starlight. לבלבלב.
16. ובהלוויה שלי?Sonata Arctica-Last Drop Falls.
17. ובברית של הבן שלי?My Chemical Romance-Bring More Knives. חחחחחח רק אותי זה מצחיק בטירוף?
18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?Jeffree Star-Electric Sugar Pop.
19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?The Used-Bulimic. חחחח.
20. איך יהיה לי מחר?Dimmu Borgir-Blood Hunger Doctrine.
21. למה אני כאן?Morningwood-Take Off Your Clothes.
22. איך אנשים מבינים אותי?Sixpence None The Richer-Kiss Me.
23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?The Used-I'm a Fake.
24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?Jeffree Star-So Fierce, דהההה.
25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Combichrist-Like To Thank My Buddies.
26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Britney Spears-Baby One More Time.
27. איך תהיה השנה הזו?Mindless Self Indulgence-1989 הומ.
28. מתי אני אשמח?Placebo-My Sweet Prince.
29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?Betzefer-Buddah.
30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?Lordi-It Snows In Hell.
31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?Hollenthon-To Kingdom Come.
32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?Lily Allen-Fuck You. מהמה.
33. על מה אני חושב\ת עכשיו?Muse-Stockholm Syndrome.
34. איך החיים נכון לעכשיו?Sonata Arctica-Broken. חחח שמח ממש.
35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?Britney Spears-I Love Rock N Roll. חחח.
36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?Muse-Guiding Light.
37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?Mindless Self Indulgence-Dickface. חחחחחחחחחחחחחחחחחח.
38. מה עשיתי אתמול?The Used-It's Hard To Say.
39. מה אני אעשה מחר?Combichrist-Without Emotions.
40. מה מרגיז אותי?Lady GaGa-Boys Boys Boys. חח.
41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?Sonata Arctica-Fade To Black.
42. מה אני הכי שונא\ת?Lady GaGa-Paparazzi.

אה וברצוני לומר לכם,

רזיסטנס של מיוז כזה נושימושיפוצימושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. הלכתי לישון ביוש.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifמהפלייליסט הגיי שלי~

1. איך העולם רואה אותי? Gee- SNSD 2. איך החברים שלי רואים אותי? This is halloween- Nightmare before christmas 3. איך אני רואה את עצמי? Guy love [XDDDDDDDD] 4. איך אני רואה את החברים שלי? Teenagers- My chemical romance [מה שנכון נכון... LOL] 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? I just can't wait to be king- Lion King 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Ikenai Taiyou- Orange range 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? The time wrap- Rocky horror picture show 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Marukaite chikyuu- Axis powers Hetalia 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? All out of love- John Barrowman 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Einsamkeit [Germany]- Axis powers Hetalia 11. עצה טובה בשבילי: Sakura sake- Arashi 12. העצה שאני מממליץ לחברים? 渴望- Super Junior M 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Dear from... xxx- Miyavi [
] 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Get off- Cinema Bizarre 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Fantasies come true- Avenue Q 16. ובהלוויה שלי? Super drive- Gravitation 17. ובברית של הבן שלי? Forever young- Temperance [
] 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Somebody to love- Dong Bang Shin Ki [
] 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? What is this feeling?- Wicked 20. איך יהיה לי מחר? American beauty- Cinema Bizarre 21. למה אני כאן? Neo visualizm- Miyavi 22. איך אנשים מבינים אותי? If I were gay- Stephen Lynch 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Popular- Wicked 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Everybody zenshin- Arashi 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Free gay and happy- Disco divas [אני בספק, אפעם לא באמת שמעתי את השיר הזה... XD] 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Dominated love slave- Green day 27. איך תהיה השנה הזו? U- Super Junior 28. מתי אני אשמח? Blood- My chemical romance 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Pretty women- Sweeney Todd 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Graduation days- Mamoru Miyano 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Ashita tenki ni naare- Miyavi [אאאאאעההההההההההההה
ורק כדי שיהיה יותר מובן- התרגום של השם של השיר זה May tomorrow be a better day
] 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? Marry U- Super Junior [XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD] 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? What what [in the butt]- Samwell 34. איך החיים נכון לעכשיו? Sleepless beauty- Gravitation 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Rippa Yappa Pari [France]- Axis powers Hetalia 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Schrei- Tokio hotel 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Leb' die sekunde- Tokio hotel [....... לא נחמד. O_ם ולמי שלא יודע מה זה אומר- "חיה את הרגע" XDDDD] 38. מה עשיתי אתמול? What's this?- Nightmare before christmas 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? Heartquake- Super Junior feat. Yunho&Yoochun[DBSK] 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? I can make you a man: reprise- Rocky horror picture show 42. מה אני הכי שונא\ת? Fun song- Spngebob Squearpants הודגש באמצעות מדגישומטיק

Hadar way

New member
יאייי אני כ"כ אוהבת את זה!@#$%^

1. איך העולם רואה אותי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? Demolition lovers- mcr 3. איך אני רואה את עצמי? desert song- mcr 4. איך אני רואה את החברים שלי? Vampires will never hurt you- mcr 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? prison song- system of a down 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? needles- system of a down 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? deer dance- system of a down 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? jet pilot- system of a down 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? welcome to the jungle- guns n' roses 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? מה נשאר- כנסיית השכל 11. עצה טובה בשבילי: working class hero- marilyn manson 12. העצה שאני מממליץ לחברים? זה רק הלב שכואב לך- אביב גפן 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? smells like teen spirit- Nirvana 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? nine in afternoon- panic! at the disco 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? desert song- mcr (כמה מעודד) 16. ובהלוויה שלי? This is how i disappear- mcr אומייייגגגדדדד זה כ"כ מתאים!@#$%^&* 17. ובברית של הבן שלי? tainted love- marilyn manson 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Vampires will never hurt you- mcr 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? rhiad and the bedouins- Guns n' roses 20. איך יהיה לי מחר? our hearts- eyes set to kill 21. למה אני כאן? if i was your vampire- marilyn manson 22. איך אנשים מבינים אותי? wherever i may roam- metallica 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? i never told you what i do for a living- mcr 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? מלאך- מרסדס בנד (בטח) 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Tornado- msi 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? come as you are- nirvana 27. איך תהיה השנה הזו? in the flesh?- pink floyed 28. מתי אני אשמח? your love is a lie- simple plan 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? hang 'em high- mcr 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? live & let die- poul mcCartney 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? לבכות לך- אביב גפן 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? סיב לעזוב- יוני בלוך 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?יש טבעת- יוני בלוך 34. איך החיים נכון לעכשיו? המכתב- אביב גפן 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? forest- system of a down 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? welcome to my life- simple plan 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? dark side of the moon- pink floyed 38. מה עשיתי אתמול? what if- plain white t's 39. מה אני אעשה מחר? wish you were here- pink floyed 40. מה מרגיז אותי? her morning elegance- oren lavie 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? this is halloween- marilyn manson 42. מה אני הכי שונא\ת? sad but true- metallica

אחח, השיעמום. ../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

1. איך העולם רואה אותי? The Green Gentleman - Panic At The Disco שכחתי שיש לי אותם על המחשב
רגע... מזותמרת הג'נטלמן הירוק? אני נראית לכם ירוקה?! או גבר?!
2. איך החברים שלי רואים אותי? The Taste Of Ink - The Used בתור טעם של דיו. ג'יז, תודה.
3. איך אני רואה את עצמי? Hell On Wheels XDDDDDDDDDDDDDDD אכן כן.
4. איך אני רואה את החברים שלי? Dead Road 7 - The Kills אין תגובה X: 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Never Tell - Violent Femmes
... 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Queen Of Earth - Weezer וואלה, תודה אנשים.
למרות שזוהי עובדה ידוע. |חה| 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Attractive - EatLiz XDDDDDDDDD 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? So Far From Home - Bill Hicks תכלס, הכי לא האלמנט הטבעי שלי.
9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Dead Babies - Alice Cooper אה, להיות רופאה שמבצעת הפלות! D: ידעתי שזהו יעודי בחיים! 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Leaders Of Man - Joy Division אך, חשבתי שאני אמורה להרוג תינוקות.
טוב נו. להנהיג ת'גברים גם בסדר מבחינתי.
11. עצה טובה בשבילי: אלה - היהודים או... קיי.
12. העצה שאני מממליץ לחברים? Hate This and I'll Love You - Muse תכלססססססססססססס.
בעיקר עם מוזיקה.
13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Cupid - Spinnerette נכון.
תמיד המשדכת, אף פעם לא המשודכת~ 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Diddle My Skittle - Peaches O_O 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Tyrant - Judas Priest
כ"כ. 16. ובהלוויה שלי? Vampira - Misfits XDDDDDDDDD 17. ובברית של הבן שלי? Everything In Its Right Place - Radiohead הו, כל כך מתאים.
18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Only My Heart Talkin' - Alice Cooper הוווו
19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Good Old-Fashioned Lover Boy - Queen XDDDDDDDDDD הכי לא. 20. איך יהיה לי מחר? Dreaming From The Waist - The Who הו, כה הגיוני.
21. למה אני כאן? Mirage - Siouxsie and the Banshees silly people, אני לא באמת פה.
אני בסך הכל תעתוע~ דה~ 22. איך אנשים מבינים אותי? Devil Doll - Misfits ...
23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Nineteen - Tegan and Sara למה לזרות מלח על הפצעים? עודני 19. ): 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? I Don't Owe You Anything - The Smiths וואי, הלוואי.
25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Cupid De Locke - The Smashing Pumpkins לא אתנגד.
26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Pretty Fly (For A White Guy) - The Offspring אמ. לא?
27. איך תהיה השנה הזו? First Of The Gang To Die - Morrissey O___________O 28. מתי אני אשמח? The King of Carrot Flowers Pt. One - Neutral Milk Hotel הגיוני. ממש. 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? It's Tricky - Run-D.M.C. אכן, מסובך.
ראן דיאמסי. 3> 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Suffragette City - David Bowie לא הגיוני בשיט, אבל אני אוהבת ת'שיר אז שיהיה.
31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Showbiz - Muse XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? I'll Be Your Mirror - The Velvet Underground & Nico אהא, אהא. הגיוני.
33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Distinct Complicity - Bikini Kill או... קיי. XD 34. איך החיים נכון לעכשיו? Wedding Nails - Porcupine Tree .___. 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? We Float - PJ Harvey יש הגיון.
36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? A New Level - Pantera הינני מסופקת מתשובה זו. <: 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Hangin' Around - Rollins Band בדיוק! אני ארדוף אותכם! לנצח נצחים! מואחאחאחה. <: 38. מה עשיתי אתמול? Devil With The Black Dress On - Jack Off Jill
39. מה אני אעשה מחר? God Save The Queen - Sex Pistols .______. 40. מה מרגיז אותי? I Don't Care - Ramones כלום, בגלל שלא אכפת לי.
41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Isolation - Joy Division הכי לא.
42. מה אני הכי שונא\ת? Mama - My Chemical Romance איזו בת נוער אני.
אני אוהבת את אימי, שקרים!
פאק, זה היה ארוך.

Because Of May

New member
אחלה הפגת שיעמום. יצא חביב ^^. ../images/Emo109.gif

1. איך העולם רואה אותי? Invincible- Muse. נע, אני דווקא וותרנית.
2. איך החברים שלי רואים אותי? Showbiz- Muse. בעולם הזוהר דווקא? חחח
3. איך אני רואה את עצמי? Brown Eyes- Lady GaGa. לא, אני יודעת שיש לי עיניים כחולות
.
4. איך אני רואה את החברים שלי? ג'קי- היהודים. מסוממים שרוצים להתאבד? מה, אני פריקית?
5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Let The Boodies Hit the Floor- Drowning Pool. פחחחחחחחחחחחחחחחחח!
.
6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Nirvana- Lithium. שאין לי חברים XD.
7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Still Waiting- Sum 41. הא?
8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Come As You Are- Nirvana. נכון, אני בדעה שאם אני אוהבת מישהו, אני צריכה לאהוב אותו בגלל מי שהוא, ולא לנסות לשנות אותו...
9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Live Forever- Oasis. יפה!
10. מה אני צריך לעשות עם חיי? When I Come Around- Green Day. הא?
11. עצה טובה בשבילי: היהודים- You've Got to Believe Me. מעורר מחשבה-משהו...
12. העצה שאני מממליץ לחברים? Paramore- Stop This Song. חחחחחחחחח
13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Kelly Clarkson- Yeah. עמוק לאללה.
14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 30 Seconds to Mars- The Kill חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!! אני רוצחת כנראה!
15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Marylin Manson- This Is the New Shit. ע-נ-ק-י!!!!!!
16. ובהלוויה שלי? Fix You- Coldplay.
17. ובברית של הבן שלי? So What- P!nk. חחחחחחחחחח
18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? מרסדס בנד- איך אני יורד מהעצים. חחחחחחחחח WTF
19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Fuck You- Lily Allen. |גבגבות|
20. איך יהיה לי מחר? MK Ultra- Muse. הא?
21. למה אני כאן? Iris- Goo Goo Dolls. בגלל המורה שלי לאנגלית?!
22. איך אנשים מבינים אותי? I Believe In a Thing Called Love- The Darkness. יש בזה משהו
.
23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Fortune Faded- Red Hot Chilli Peppers. 'קיי...
24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Burnout- Green Day נייס!
25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Twenty Years- Placebo. טריק פסיכולוגי!
26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? היהודים- ניוק יורק סיטי. הם מניו יורק, או שלשם אני צריכה לברוח...?
27. איך תהיה השנה הזו? You Belong with Me- Taylor Swift. אוווווו!
28. מתי אני אשמח? Days Before You Came- Placebo. נכון חלקית...
29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Land of Confusion- Disturbed. חחחחחחח חזק
30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? The Only Exception- Paramore. כן, אני שונאת שגרה...
31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? My Latest Sin- אסף אבידן והמוג'וס. ממממ |גבגבות|.
32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? פיוטה- היהודים. לנגן? נכון חלקית :)
33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Decode- Paramore. פשש
.
34. איך החיים נכון לעכשיו? Poke Face- Lady Gaga. לוקחים סיכונים, לוקחים סיכונים...
35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Resistance- Muse. חחחחחחחחחחחחחח
36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Rock Is Dead- Marylin Manson. פחחח, בחייםפ אני לא אפסיק לשמוע רוק.
37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Ballroom- טרי פויזן. חחחחחחחחחחחחחחח!
38. מה עשיתי אתמול? She's a Reble- Green Day. אם זה בגלל שלא הלכתי לבצפר, אז...
39. מה אני אעשה מחר? Evanescence- All The I'm Living For. כנראה את כל התחביבים שלי, עם האנשים שאני אוהבת
40. מה מרגיז אותי? Here Without You- 3 Doors Down. וואו, חזק.
41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Growing Tall- אסף אבידן והמוג'וס. ממ, אני לא מרסנת את זה, הא?
42. מה אני הכי שונא\ת? Zero- Yeah Yeah Yeahs. אפסים, ולהרגיש אפסית. צודק.

למעלה