מגפיים

yael800

New member
מגפיים

היי, קניתי מגף מזארה, הוא ממש יפה חוץ מהעובדה שהוא קצת גבוה לי מידי ניראה לי. עד איפה אמור להגיע מגף? (הוא מגיע לי בערך 3 ס"מ מתחת לברך) כדאי לי לקצר אותו קצת? זה בכלל אפשרי לקצר? ומבחינת הרוחב, יש דרך להצר קצת? תודה והמשך סופ"ש נעים ורגוע.

שבת שלום../images/Emo9.gif

אני חושבת שמגף זה עניין אישי.אצל המגף מגיע עד הברך ואני מאוד אוהבת אותו כי הוא מתאים גם לחצאית /שמלה או למכנסים/סקיני

yael800

New member
מממ

תודה.. את גבוהה? אני 1.60 ואני לא רוצה שזה יתן תחושה שזה מקצר את הרגל..

אם את רוצה לקצר אז תעשי אותם קצת מתחת לברך

ענתוש 24

New member
מגפיים

לדעתי אם את מרגישה נמוכה אז עדיף לך חצי מגף, או באופן כללי לא להכניס את המכנסיים לתוך המגרף כדי שתוכלי להדגיש את האורך של הרגליים (זה הדבר הכי ארוך בגוף שלנו). אם מפריע לך בברך האורך אז אני בטוחה שכל סנדלר יכול לקצר. ולא ידוע לי איך אפשר להצר נעליים, אני יודעת רק איך להרחיב. אולי פשוט תלכי עם גרבים עבים?

דינוסיק

New member
לגבי קיצור אני לא יודעת אבל

להצר בהחלט אפשר. אני הצרתי פעם מגפיים שקניתי בנעלי מרקו. המוכרת ראתה שהן מאוד רחבות לי והציע להצר לי. גם לא לקחו ממני כסף. אני מציעה שאולי תדברי עם החנות שקנית מהם. יתכן ויש מישהו שעושה להם את התיקונים ותוכלי להיעזר בו.

yael800

New member
קניתי אותם בזארה..

מישהי פה ניסתה את הסנדלר שבקניון רמת אביב? יש שם מטפרה בכניסה וניראה לי שגם זנדלר. תודה, והמשך יום מקסים, יעל.

אם את מחפשת איך להוציא כסף אז לכי

אליו
אפשר ללכת לסנדלר במרכז מסחרי לא חייבים ללכת לסנדלר כול סנדלר הוא אותו דבר רק כול אחד גובה מחיר שונה

שאפולי

New member
ראיתי אותו

הוא מהמם! ישר ידעתי למה התכוונת כי האורך שלו לא סטנדרטי כמגף שלא תעיזי לקצר! זה כל היופי שלו!

yael800

New member
לא ניראה לי שזה הוא

יש אותו באפור בהיר ובשחור, עקב דק יחסית אבל לא סיכה, ולא שפיץ משולש אלא עגול. האורך שלו הוא 3 ס"מ מתחת לברך בערך.

שאפולי

New member
ראיתי באפור בהיר

אני בחיים ל הייתי מקצרת זה הקטע שלו על זה שילמת כסף אם אץ מעדיפה קרצר ויתר תקני קצר ויתר

שאפולי

New member
מה זה "בסדר"?

מבחנתי אין דבר כזה באופנה. זה תלוי איך זה נראה עליך... אני מטר שישים אבל מאוד צרה אז אין לי בעיה עם דברים כאלה ואני מוצאת שילובים יחמיאו- כמובן שלא עם כל דבר אבל לדעתי קיצור זה לא הפיתרון אם את חושבת שמגפיים גבוהת לא יחמיאו לך אל תני חפשי מגף שתתאים- אגב לדעתי מגופוני עוד יותר מנמיכים כי הם חותמים את הרגל כנל לגבי סקיני את צריכה מגפיים באורך חתי רגל קצת פחות מהברך? יש לך רגל ארוכה יחסית לגוף?

yael800

New member
אני במבנה

צר (מאוד חח) ורגליים יחסית ארוכות.. טוב ניראה לי שסתם זה משהו שנכנס לי לראש

למעלה