היי, קניתי מגף מזארה, הוא ממש יפה חוץ מהעובדה שהוא קצת גבוה לי מידי ניראה לי. עד איפה אמור להגיע מגף? (הוא מגיע לי בערך 3 ס"מ מתחת לברך) כדאי לי לקצר אותו קצת? זה בכלל אפשרי לקצר? ומבחינת הרוחב, יש דרך להצר קצת? תודה והמשך סופ"ש נעים ורגוע.
לדעתי אם את מרגישה נמוכה אז עדיף לך חצי מגף, או באופן כללי לא להכניס את המכנסיים לתוך המגרף כדי שתוכלי להדגיש את האורך של הרגליים (זה הדבר הכי ארוך בגוף שלנו). אם מפריע לך בברך האורך אז אני בטוחה שכל סנדלר יכול לקצר. ולא ידוע לי איך אפשר להצר נעליים, אני יודעת רק איך להרחיב. אולי פשוט תלכי עם גרבים עבים?
להצר בהחלט אפשר. אני הצרתי פעם מגפיים שקניתי בנעלי מרקו. המוכרת ראתה שהן מאוד רחבות לי והציע להצר לי. גם לא לקחו ממני כסף. אני מציעה שאולי תדברי עם החנות שקנית מהם. יתכן ויש מישהו שעושה להם את התיקונים ותוכלי להיעזר בו.
מבחנתי אין דבר כזה באופנה. זה תלוי איך זה נראה עליך... אני מטר שישים אבל מאוד צרה אז אין לי בעיה עם דברים כאלה ואני מוצאת שילובים יחמיאו- כמובן שלא עם כל דבר אבל לדעתי קיצור זה לא הפיתרון אם את חושבת שמגפיים גבוהת לא יחמיאו לך אל תני חפשי מגף שתתאים- אגב לדעתי מגופוני עוד יותר מנמיכים כי הם חותמים את הרגל כנל לגבי סקיני את צריכה מגפיים באורך חתי רגל קצת פחות מהברך? יש לך רגל ארוכה יחסית לגוף?