מגפת הזומבים

SilentLight

New member
מגפת הזומבים

משהו שיצא לי לדבר עליו עם אנשים בזמן האחרון די הרבה ורציתי לפרוק.

הטלפונים הסלולרים ולא רק, פשוט מנוונים את יכולות התקשורת הבין אישית שלנו!
אני מרגישה לפעמים שאני יוצאת עם חברות אבל הן יוצאות איתי ועם כל רשימת הווטאפ שלהן.
אישית אני מאוד מקפידה לסגור את האייפון או לשים עם שקט כשאני עם מישהו ורואה את זה בתור חוסר כבוד, עזבו שההתעסקות
איתו גורמת לנו לאבד את אחת התקשורות הכי חשובות וזה הסתכלות בעיניים.

מצד שני, אני שמה לב להרבה מודעות של אנשים לעניין, באמת ובתמים מי שפותח עיניים לבעיה, נרתע וכן מנסה לשנות.
אבל מה אתם חושבים על העניין? מה הצפי שלכם?
אני אופטימית, אבל נראה לי בסוף תהיה לנו אפוקליפסה עם זומבים וטבלטים שישתלטו לנו על הכל
.

spaysi8

New member
וואי לגמרי!

אני יוצאת עם אנשים (בעיקר בנות זה ככה) והם כל הזמן בסלולרי, אי אפשר לנהל שיחה בטח שלא בנושאים עמוקים!!
זה מחרפן אותי!

SilentLight

New member
הלוואי זה היה רק בנות ככה

כמה פעמים ראיתי אנשים בבית קפה שיצאו לדייט, וכל אחד בוהה במסך שלו.

ואחרכך אנשים לא מבינים למה דייטינג כזה קשה

spaysi8

New member
למזלי-

כמעט אף פעם לא חוויתי את עולם הדייטים כי תמיד יצא שהכרתי איכשהו את הבחור לפני (חוץ מעם האקס)

נכון ואז אני ושאר קובץ המצורעים המנודים

שמתעקשים בכוונה להשאר באמת מחוברים, למציאות..
עם טלפון ישן. נצא מהחורים ונקטול את החופרים למוות וקודחים
במוח שלא מפסיקים להתכתב עם הראש לרצפה.

קחי קצת משהו שירגיע אותך שאולי חברות שלך לא מודעות מה קורה
אבל יש כאלו שבשבילם הן כבר קופי מעבדה:

http://www.youtube.com/watch?v=t7Xr3AsBEK4

SilentLight

New member
חופשי מצורעים..

אבל, אני פשוט אומרת שזה עניין של איזון, אתה גם לא חייב להיות בקיצוניות השנייה, פשוט קצת מודעות עצמית לעניין.

אבל אהבתי את ה Passion בהודעה!

מבטיחה לצפות בסירטון כשאחזור הבייתה

כשתראי את הסרטון תביאי שהרוב כבר קיצוניים

בלי להיות מודעים, קצת או הרבה. בעצם גם בלי הסרטון...

h a j b i

New member
אני דווקא רואה את היתרונות

הטכנולוגיה מאפשרת לי לתקשר ולשמור קשר עם כמות אנשים הרבה יותר גדולה מאי פעם. לא מעט אנשים טובים מהיסודי, חטיבה, תיכון, צבא ושלל מסגרות, ייתכן והייתי נשאר איתם בקשר לו היינו עם אפשרויות תקשורת כמו היום.

BreakOfDawn

New member
כן, זה מבאס. אבל אצלי זו בעיה מורכבת...

אני דווקא לא מכורה לפלאפון, אבל קשה לי מאוד להכיר אנשים חדשים ולדבר איתם בקלות.
ברור שעם אנשים שקרובים אליי (שהם נספרים על יד אחת, לצערי) אני נמנעת מהפלאפון. הוא לא מעניין אותי ואין לי הרבה עיסוקים בו (כפי שאמרתי, יש לי 2 חברות טובות).
בקיצור, אם הייתי פחות ביישנית בחברה- הייתי נפטרת מהפלאפון בכייף. למשל בלימודים... אבל זה קשה לי.

זה ממש מרגיז, כמו שאני רואה משפחות במסעדה

במקום לדבר אחד עם השני, במקום להיות עם הילדים שלהם, הם ישר מביאים לילדים שלהם את הנייד, כך שאתה רואה למעשה מצב כזה שכולם יושבים אחד מול השני ולא מדברים, מה שיותר עצוב שנהיה מין טרנד כזה שלשבת אחד מול השני ולהתכתב בוואטסאפ אחד עם השני במקום לדבר, הזוי!!!
גם כתבתי על זה מרוב שזה מציק לי http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2561813

למעלה