מגרדות לי האוזניים

Smile le

New member
מגרדות לי האוזניים

מאוד מאוד מאוד. הרופא הביא לי טיפות כאלה לשים אתמול היה היום האחרון שהייתי צריכה לשים אותם. זה קצת השתפר אבל עכשיו זה מתחיל לחזור אליי מה עושים? אולי יש תרופת סבתא? אני משתגעת מהאזניים שלי. אני יחזור לרופא אבל זה יקח שבוע עד שיהיה תור אם לא יותר עזרה? מישהו? ולמוזה היוגורט בידים היה לי מזה טוב את זוכרת אני שעמלה לפתוח את התרופה ושילמה על זה באצבעות כואבות ואדומות אז תודה נשמה.

ה מוזה

New member
מגרדות או כואבות ?

מבינה שכבר נבדקת ע"י רופא אף אוזן גרון אם התרופה שקבלת לא פתרה את זה מקווה שתרופות סבתא יצליחו ( גם די מאמינה שכן ) מצרפת לך קישור למילון המונחים בו יש תרופות סבתא לכאבי אוזניים ,ייתכן ויועילו גם לגירוד ממליצה על תרופת שמן הזית עם שום שבמילון .. מקווה שיעזור כפי שעזר היוגורט (ותודה למי שהעלה לכאן את עצת היוגורט) תרגישי טוב

Smile le

New member
הן לא כואבות בכלל אלא מגרדות

רצח משהו איום ונורא. תודה גם אני מקווה שזה יעזור למרות שאני בספק מה כאב זה כמו גירוד?! אני מאוד מאמינה בתרופות סבתא הם הצילו אותי פעמים רבות אבל אני לא יודעת איך כאב אוזניים זה כמו גירוד אנסה בכל מקרה ואם מישהו יודע משהו בניסיון בבקשה שיכתוב תודה.

ה מוזה

New member
את בטוחה שמגרד באוזניים?

לפעמים זה בכלל מגרד קצת מתחת לאוזן שקדים,גרון וכו' ורק מרגיש לנו שמגרד בתוך האוזן .. לא נראה לי ששמן זית פושר ולסגור את האוזן עם צמר גפן יזיק רק יכול להועיל .. אולי לימון לגרון ,אם כבר יש כאן שרשור לימון

Smile le

New member
זה מגרד בתוך האוזן

עובדה גם שהרופא אמר לי שלא פלא שמגרד לי עם מה שהולך לי באוזן הצטברות דונג. אני פשוט מפחדת לחזור אליו כי אני יודעת על מישהו שהיה במקרה דומה ועם מכשיר כזה הוציאו לו הכל וזה מזה כואב.

trigoname

New member
הטיפול

הכרוך אצל הרופא אינו כואב, ראיתי מספר מטופלים שעברו את "החוויה" הם לא התלוננו על כאב.קצת לא נעים , לא יותר מזה. כל הטיפול כרוך במעט מים פושרים וכמה שניות של אי נוחות. עוד חוויה בחים.לבי על זה. בהצלחה.

iditush11

New member
חחחחחח להעביר משחולת הרגת אותי

האמת שאין לי פתרון לגירודים האלו, מציעה שתלכי לרופא שלך ותבדקי שוב את האוזניים אולי הוא יעלה על מקור הגרד, אולי זה קשור לסוג התרופה שהוא נתן לך?

Smile le

New member
הם גרדו לי לפני התרופה

אני באמת מתכוונת ללכת אליו אך מפחדת כי שמעתי מישהו במקרה דומה שהוציאו לו את הכל עם מכשיר כזה וזה מזה כואב

iditush11

New member
יכול להיות שיש לך סתימת שעווה באוזן

באוזניים שלך ולשם כך את חייבת ללכת לרופא אף אוזן גרון שיסתכל לך בתוך האוזניים ואולי אף ישאב לך את לכלוך, אני מכירה זה לא נעים ואף מעיק, אבל את חייבת לטפל בזה כי זה עלול לגרום לזיהומים ודלקות באוזניים ואף עלול לפגוע בשמיעה. אני בתור אחת שסבלה בעבר מהמון בעיות אוזניים - דלקות חוזרות, סתימות שעווה אני אומרת לך אל תשחקי עם זה לכי ישר לרופא. הפעולה עצמה של השאיבה לא נעימה אבל לא נורא כואבת זה נסבל. בינתיים מה שאת כן יכולה לעשות זה לנקות את האוזניים עם מי חמצן או שמן פראפין, אבל לא לחכות עם זה יותר מידי זמן. עידית

Smile le

New member
הרופא הסתכל לי באוזניים ואכן

נתן לי מי חמצן חשבתי שזה עזר אבל עכשיו כשהפסקתי להשתמש זה רק החמיר למרות שזה ממילא לא עבר הוא אמר לי לחזור אליו אם לא יעבור לי וזה מה שאני יעשה אין לי ברירה נמאס לי מזה תודה

iditush11

New member
למה הפסקת עם המי חמצן?

זאת טעות מצדך הייתה להפסיק עם המי חמצן כי זה רק החמיר לך את המצב יותר, מי חמצן אמורים לנקות את הג'יפה שיש בתוך האוזן ולהוציא את השעווה החוצה, וחייבים לעשות טיפול מונע מהסוג הזה לפחות שבוע - עשרה ימים לפני ששואבים את הליכלוך מהאוזן. מצטערת אבל אין שום תרופות סבתא בשביל זה ואת חייבת להמשיך בטיפול הרגיל ובמקביל ללכת לרופא א.א.ג כדי שישאב לך את הלכלוך מהאוזניים. חבל את עלולה רק להחמיר את המצב אם לא תמשיכי בטיפול הרופא קבע לך.

Smile le

New member
אני הפסקתי כי הרופא אמר להפסיק אחרי

3 ימים ואם זה לא עובר לחזור אליו פשוט עשיתי כמו ילדה טובה בדיוק מה שהוא אמר לי לעשות. ממש מוזר לי שאת אומרת לפחות 7-10 ימים אם הרופא בעצמו אמר רק 3 לא יודעת. אני יודעת שיש רופאים שישר מוציאים בלי מי חמצן קודם לאח שלי היה ככה פעם לא יודעת תודה בכל אופן על המידע והעזרה

iditush11

New member
אין בעד מה יקירתי

אם זה מה שהרופא אמר לך אז תעשי בדיוק מה שהוא אמר, אני בכל אופן הייתה לי דלקת אוזניים מאוד חריפה פלוס שתי סתימות מזעזעות והייתי חייבת להזליף מי חמצן במשך עשרה ימים לפחות עד שהדלקת עברה והיו יכולים לנקז את השעווה, אבל שוב פעם כל מקרה לגופו, כנראה לך זה היה קל יותר, אבל אני מציעה לך לא לחכות וללכת לרופא א.א.ג שיבדוק לך את האוזניים. בהצלחה.

Smile le

New member
תודה נשמה

אני הולכת מחר בלי תור ותתפללי שאני לא אמות מכאבים אחרי מה שיעשו לי למרות שיש לי שלל תרופות סבתא לכאבי אוזניים אז נחיה נכון?

ניסית נרות הופי?

אילו קונוסים משעווה ופרופוליס שמכניסים בעדינות לאוזן ומבעירים בקצה השני. הם מנקים ושואבים את כל הג'יפה החוצה. מספיק נר אחד לחלק לשתי האוזניים. אחרי זה שימי בפתח האוזן קצת שמן זית עם 2 טיפות לבנדר.

Smile le

New member
תגידי, איפה היית כל הזמן הזה?

אנשים פה סובלים ואת נרדמת בשמירה או מה? לא נורא אני הולכת לרופא מחר בכל מקרה אם מבחינתו לא יהיה איך לעזור לי אעזר בעצתך תודה אגב היכן ניתן להשיג את הנרות הללו? וכמה זה אמור לעלות? תודה

נרות הופי ניתנים להשגה במדיסין בום

ברמת גן או אצל כל מטפל ברפואה משלימה. אין לעשות טיפול ללא התיעצות קודמת אצל מטפל מוסמך שלפחות ידגים את הטיפול הראשון. לפחות. ואל תקחי שום תרופה עד שלא תנסי את הפתרון הזול הזה והבריא הזה. נרות הופי עולים 32 ש"ח לזוג. זה מתאים לך החל מטיפול שני... לטיפול ראשון, כאמור, את צריכה איש מקצוע. המחיר משתנה (אני לוקחת 100, שמעתי גם על קצת יותר)

למעלה