מגרד ומעצבן

מגרד ומעצבן

בעלי טייל בשדה ונתקל בקן של פרעושים/ברחשים או משהו כזה הוא ניקה את עצמו מחוץ לבית וחיטאתי את האוטו והבגדים אני לא הייתי איתו הוא נראה מצורע ועקוץ כולו (כמו כוויות אדומות קטנות) בלילה ישנו יחד ומהבוקר מגרד לי כל הגוף וגם יצאו לי פצעונים קטנים בכל מיני מקומות יש משהו לפני שאני הולכת לרופא שאפשר למרוח לשים או לבלוע? זה מעצבן אותי ועוד יותר מעצבן אותי שאצלו זה לא מגרד מה עושים?

ה מוזה

New member
היות ואין לדעת מה זה

הדבר היחידי הרגע שעולה לי בראש זה למרוח אלוורה , אם בג'ל קנוי או אם יש לך בגינה זה ירגיע את הגירוד ואת הגירוי אולי אפשר להתייחס לזה כאל עקיצת חרק אז ליתושים וכו' ובכלל לגירויים בעור אלוורה מאוד מרגיע מקל ואף עשוי להעלים את הפצעונים , שוב כדאי לגשת לרופא לוודא שזו לא אלרגיה או דבר מה אחר ובטח תקבלי כאן מהגולשים/ות עוד טיפים זה מה שבנתיים בשליפה יכולה להציע מקווה שתשני טוב אפשר אולי גם למרוח רק שאני לא זוכרת איך קוראים לזה חומר לבן שמורחים לילדים כשיש להם אבעבועות רוח אגב, מה היו הסבתות מורחות על אבעבועות רוח ? תרגישי טוב

Negyot

New member
החומר הלבן.. ../images/Emo13.gif

החומר הלבן הזה שפעם היו מורחים על עקיצות ואבעבועות נקרא "תרחיץ צינק" ואפשר עדיין להשיג אותו בבתי המרקחת. סבא שלי (יש כזה דבר תרופות סבא??) היה תמיד שם לנו על עקיצות מהמי קולון שלו. סתם אלכוהול לא היה עובד, רק זה. ואם את כבר שמה ג'ל אלוורה, טפטפי אליו כמה טיפות שמן לבנדר טהור (יש בכל בית מרקחת), זה ירגיע עוד יותר את הגירוד וישקם את העור. תרגישו טוב!

למעלה