מגרשים את הנכים ממערכת החנוך!!!

ממש לא נכון ../images/Emo4.gif

אני אמא לשתי בנות חולות מאד וההוצאות על מחלותיהן גמרו לי את הכסף לגמרי. אני נגד האפלייה הזאת וכתבתי את זה בפורום שלי. אני גם כועסת, להבדיל אלף הבדלות, על זה שמשרד החנוך מוציא משלחות עשירים לפולין וילדים בלי אמצעים נשארים בארץ לקנא בחבריהם. (אגב, הבן שלי יכול היה לצאת אבל לא יצא בגלל זה בין היתר) אני רק חושבת שנוצר אבסורד חצוף ביותר. מצד אחד אומרים שמעודדים את השלוב ומצד שני לא נותנים די תקציב לזה וזה בלתי אפשרי. זה בפרוש מסלק את הנכים ממערכת החנוך הרגילה לא?

Diana M

New member
מגיבה,

אני מניחה כי את כותבת מכאב ליבך וצר לי על כך. כל ילד עבור הוריו הוא 100% ואם אצלכם זה לא הצליח, מבחינתך, השילוב הוא כשלון מוחלט. את זה אני יכולה להבין. אך אבסולוטית, דבריך רחוקים מהמצב הקיים מרחק עצום. יש יש שילוב מוצלח. זה קורה בכל מקום לא כקוריוז אלא כשגרה. יש בהחלט גם כשלונות. כל זמן שלא תביאי נתונים בדוקים סטטיסטית בענין, ממליצה שלא להגרר להכרזות פסקניות בענין מבחן התוצאה. ויש קשר פשוט לנושא המשלחות לפולין. תקציב. למשרד החינוך תקציב והוא בוחר כיצד לנצלו. אישית איני יכולה לומר מה חשוב יותר שילוב או פולין, לדעתי זה לא בר השווה כלל. שניהם חשובים ביותר כל אחד מסיבות אחרות. התקציב חייב לגדול על מנת לתת מענה, זה ברור לי לחלוטין. דיאנה

במקום לתקצב את העני גוזלים לעשיר

וכל זה למרות שזול יותר לתקצב את העני מאשר לגזול לעשיר. לכל זה יש הסבר אחד בדיוק: שינאת נכים. בחרתם ממשלה ששותפיה מומחים להפרכת הבלים מרקסיסתים וזה מה שקיבלתם.

אין כאן בחירה בין שילוב לפולין.

משרד החינוך משקיע פי כמה באי שילוב ממה שיכל להשקיע בשילוב. אי שילוב, לפי הכתבה, עולה למשרד החינוך יותר מפי 3 מאשר השילוב. מדובר כאן בהשקעה כספית למען התנקלות לנכים. אילו היו משקיעים בשילוב, היו יכולים לשלוח יותר נערים לפולין. מה שלא פחות מרגיז זה הטעון החברתי השיקרי.

מגרשים את הנכים ממערכת החנוך!!!

בבקשה הכנסו לכתובת הבאה- ידיעה מ- Y נט. זו שערורייה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253470,00.html

סליחה ../images/Emo163.gif

נאמר לי שאתם עוסקים בסוגייה הזו כבר הרבה זמן. לא ידעתי. מקווה שנצליח לנער את שרת החנוך.

למעלה