מגרש ביתי וOC עוברות ערוץ

TheCharm

New member
מגרש ביתי וOC עוברות ערוץ

מגרש ביתי וOC ישודרו ברצועה שבועית בערוץ 10 ביום שבת אחרי הצהריים יחד עם העונה הרביעית של "בנות גילמור". זה קצת מעצבן אותי שהוט מקבלים בסופו של דבר את הסדרות של יס אבל זה חד-צדדי.

זה באמת קצת מבאס שלאט לאט

כל הסדרות שמשודרות ביס בסוף מועברות לערוץ 10. ד"א את אתה יודע? ז"א מאיפה המידע שאוסי ומגרש ביתי ישודרו בערוץ 10?

TheCharm

New member
פורסם באתר הלא רשמי של ערוץ 10

שאפילו שהוא לא רשמי, הוא לא מספר שטויות.

Aviad1987

New member
בהחלט מעצבן אבל אתה טועה

מה זה - "עוברות ערוץ"?! מה פתאום, זאת הטעיה רצינית מה שאתה עושה. מדובר בשידורים חוזרים של העונה הראשונה (מגרש ביתי ודה אוסי) נכון לעכשיו והעונות החדשות יגיעו קודם כל אלינו. ועוד לך תדע אם הם ימשיכו לרכוש גם את העונות הבאות. ושוב - גם אם זה יקרה יש עוד זמן ואצלנו זה ישודר קודם. אבל שוב - זה בהחלט מרתיח. למה שלא יקנו את LOST או ורוניקה מארס?

Tinty

New member
משום שמדובר בגוף שידור אחר

שקונים ממנו את הפרקים. חוצמזה, אתה תמיד יכול להתלונן בערוץ על ההפליה המחפירה הזו (שקלתי אם להוסיף מרכאות למילים האחרונות...). בסוף עוד תגלה שניר למפרט מנוי לHOT ומקבל את הסדרות נטולות פרסומות.

TheCharm

New member
בדיוק

למה הם זוכים לקבל את הסדרות הטובות של yes (וגם את דספרייט שהשמועות פשוט לא מפסיקות) - ואנחנו לא זוכים לקבל את הסדרות שלהם? בצורה הזאת לא איכפת לי כבר לעבור לHOT כי אם כל הכבוד שם יש כבר כמעט את כל הסדרות שהיו בyes וגם עוד איזה 2-3 משלהם. הם קיבלו OC? אני רוצה ורוניקה מארס!

Tinty

New member
נו, בשביל מה המציאו את הרשת?!

Ulong

New member
אולי זה קצת מעצבן

אבל בכל זאת רמת התכנים של יס תמיד תשאר בפסגה לעומת אלו של הוט.

TheCharm

New member
העניין הוא

שלא מדובר בזה שהוט יראו 2 תוכניות של יס. זה מדובר בזה שיס לא יראו תוכניות של הוט. ודאי שאני לא מדבר על LOST, הלוא קנה המידה שלה - עם כל הכבוד למגרש ביתי וTHE OC, ממש לא שווה להן, אבל ורוניקה מארס? ג'ואי? אולי אפילו ביג בראדר? זה סתם מרתיח אותי. תגידו שאני שפל, מניאק, תגידו הכל - אבל הרעיון שהוט "מקבלים" את יס ויס לא "מקבלים" את הוט (לא שיש הרבה מה לקבל אבל הפרנציפ הוא כמובן מה שקובע).

snier1991

New member
זה היתה עסקה טובה כי יס קיבלו את

העונות החדשות של המתמחה ווורוניקה מארס ברמה של פשע מן העבר(חשובה יותר) וגואי אפילו לא מתקרבת לתוכניות של יס אין מה לעשות פשוט אין מה לראות בהוט

snier1991

New member
וגם רק תוכניות לא חשובות נשלחות

ל10 לא הישרדות המרוץ למיליון עקרות נשות הכדורגלנים גדולים מהחיים משםפחה בהפרעה קרניבל פשע מן העבר המתמודד ישנן בנות(יבורך יס פלוס) וכל הריאלטי המשני דרך אגב מה יש ביס בytv וערוץ 30 שהוא לא שידור חוזר

Tinty

New member
לא חשובות?! נראה לי שקנה המידה שלך

מעוות למדי. "השיר שלנו" נמכרה לערוץ 2, והיא הפקת המקור של yes. The OC וOne Tree Hill שודרו עוד בתחילת דרכו של yes Weekend, ובארה"ב נחשבות לא פחות מ"המתמודד". מדוע בדיוק הן לא חשובות?! הפקות בריטיות פחות מעניינות את ערוצי הברודקאסט, ולכן לא ימכרו את חלק מהסדרות שכתבת את שמותיהן.

snier1991

New member
המתמודד היא לא חשובה

מבחינת איכות הסדרה היא חשובה בגלל שזה ריאליטי ביס וויקהנד ערוץ שעיקרו ריאליטי ואם אני לא טועה רק שני סדרות בריטיות(גדולים מהחיים ונשות הכדורגלנים) ומבחינת הוט תקנו אותי אבל הרכש של ערוץ 3 הטופ מודל גבר גבר אנגל ועוד... הם רכישות של הוט שמחויבות לשידור ביס כמו שערוץ הילדים הסרטים והספורט היו מחויבות לפי החוק. ובולדוזר שודרה בהוט ואז עברה ל10

למעלה