מגרש ביתי

TuTyBoP15

New member
מגרש ביתי../images/Emo65.gif

איזה פרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני שונאת את הייליי....שונאת אותה בדםםם איזה מגעילה... איך היא עוזבת את נייתן בשביל קריירת מוזיקה ובחור אידיוט בזמן שנייתן עזב את ההורים שלו ואת כל מה שהיה לו ואת הקריירת כדורסל שלו בשבילה...כזאת מטומטמת..אם היא הייתה פה לידי הייתי מוציאה לה את העיניים עם מזלג... ומסכן לוקאסייי הוא חולה... מישהו יודע ספויילרים על הפרק הבא????

היה פרק יפה ../images/Emo9.gif

כאב לראות את נייתן עצוב... אבל היינו צריכים את זה.. קצת עניין לעונה אהבתי את הצחוקים עם ברוק והמסע בחירות שלה חח העונה משתפרת סוף סוף
מישהו יודע מה מספר הפרק הזה היה? (וכמה פרקים יש בעונה?)

../images/Emo58.gifהפרק הבא..

קארן מנסה עדיין לגלות למה לוקאס עבר לגור עם דן, בזמן שניית'ן חוזר להרגליו ה"רעים" (ניית'ן הישן כאילו...). ועניינים מתחממים בין אריקה מארש לבין... נו - אני לא אגיד - תחכו ותראו בעצמכם
.

yasminale

New member
../images/Emo58.gif בפרק הבא ב"מגרש ביתי"..

ניית'ן מתחיל להתדרדר ונכנס למשבר דיכאוני כשהנישואים שלו עם היילי נפרמים. קרן ממשיכה לנדנד ללוקאס על הסיבות למגורים עם דן ודב, וברוק כמובן, נעשית לנישאת מועצת התלמידים! כפיים! אה כן, ופייטון וג'ייק מתנשקים! ואני אומרת: ובא לציון גואל! הם כל-כך חמודים ביחד...
ולוקאס עדיין לא מגלה לאפחד שהוא חולה והיחסים שלו עם ניית'ו מתערערים ובלה בלה.. אם אני לא טועה, עכשיו מתחילים הפרקים שלא מראים את היילי.. יענו יהיו איזה 3 או 4 פרקים שלא יראו את היילי בכלל... הכלבה הזאת! שונאת אותה!

TuTyBoP15

New member
גמני שונאת את היילי...ועידו גרברצלב

או איך שלא אומרים את השם משפחה שלך אריקה מארש ומי???????????????????????????????????? נייתן?????????????? מאות/ס(איך)??????????????? או ש.......................דיייייי הוא??????החתיך????? מה שמו??? לא לוקאס.... פיליקס????????????

MiriOrit

New member
סליחה על הבורות../images/Emo58.gif יכול להיות.

אבל מי זאת אריקה מארש ??

אריקה מארש - הבחורה שהתמודדה

מול ברוק בבחירות לנשיאת הכיתה/מחזור/מה שזה לא היה... הנה תמונה (הייתי מעלה, אבל האינטרנט קצת דפוק לי משום מה... נטוויז'ן הולכים לקבל שיחה זועמת...).

למעלה