מגרש ביתי

אונצילה

New member
מגרש ביתי

בפרק ששודר שבוע שעבר היה דיאלוג בין פייטון לאנה וזה הלך בערך כך: אנה:"למה להיות בקשר עם מישהו זה דבר קשה כ"כ" פייטון:"כי להיות לבד זה יותר קשה" אפשר הסבר...?

yasminale

New member
אמממ..

אין כ"כ הסבר.. הן פשוט דיברו על משהו.. אנה מבואסת מזה שלא הלך לה עם לוקאס... פייטון מתגעגעת לג'ייק... וזהו...

אונצילה

New member
השאלה שלי היא

איפה ההגיון במשפט של פייטון? באמת יותר קל להיות בקשר עם מישהו מאשר להיות לבד?? זה לא נראה לי הגיוני כלל וכלל מישהו יכול לכתוב את דעתו על זה?

yasminale

New member
את פשוט לא הבנת נכון

אנה אמרה: למה מערכות יחסים חייבות להיות קשות כ"כ? ופייטון ענתה לה: כי הדבר היחיד שקשה יותר הוא להיות לבד.. עכשיו הבנת?

אונצילה

New member
לא

איך זה סותר זה את זה? או שאני טועה בכלל ולא אמרוה להיות פה שום סתירה פשוט כל אחת הציגה את מצבה..

kalay

New member
זה לא כל כך קשה

זה משפט סתמי שאומרים בכל תכנית דרמה/טלנובלה בשביל למשוך זמן ולנסות להישמע חכמים.

אממ נראה לי כאילו...

יש לך שתי אופציות - להיות עם מישהו או להיות לבד. עכשיו, להיות עם מישהו זה כל כך קשה, אבל ממשיכים בזה בכל אופן כי להיות לבד- זה יותר קשה. בלעע אני שונא את פייטון - היא בלעעעית... גם לוקאס - הוא הדמות השנואה עליי ביותר בהיסטוריית הטלוויזיה. את כל השאר אני דווקא אוהב
(
ברוק
).

yasminale

New member
אכן, הדמות של לוקאס היא חרא

היא לא הכי שנואה, אבל הרבה יותר אהבתי אותו בעונה הראשונה בשני פרקים הראשונים. לפני שניית'ן- פייטון- ברוק וכל השאר התחילו לסבך לו את החיים. לכל מי שמוריד פרקים (כמוני) ורואה לפי הקצב של ארה"ב, אני בטוחה שתגידו גם שהדמות של לוקאס נהייתה חרא של בנאדם. ובפרק סוף עונה, הכול...
נדפק לו! בסוף הוא: נשאר בלי ברוק. מגלה שדן עבד עליו. ניית'ן שונא אותו. אלוהים ייודע מה עם היילי. והבנאדם היחיד שעוד אוהב אותו- קארן, נמצאת בקצה השני של העולם. אה כן, גם קית' אוהב אותו- אבל הוא נעלם. אז עם מי הוא נשאר? פייטון? בלאט! אני שונאת אותה! אבל הוא עדיין כוסון.
רוצה עונה שלישית.

../images/Emo58.gif מעליי למגרש ביתי

אמנם סימנת, אבל זה שנשאר מרווח של שורה- לא ממש משנה לאנשים שקוראים את ההודעה ולא יודעים שמחכה להם ספוילר מעבר לפינה... בבקשה להקפיד יותר.. ואני שונא את לוקאס כי הוא פשוט מעצבן. הוא חושב שהוא יודע הכל, מציגים אותו כמו אלוהים בסדרה - כאילו אם יש בעיות, אז לוקאס יודע את הפיתרון, ולוקאס הוא הכל-יכול, הבנאדם המושלם והמשכיל שמטיף מוסר לכל העולם. זה מחליא אותי. חחח קצת נסחפתי...

yasminale

New member
מצטערת... :\ ../images/Emo58.gif

אני חושבת שלא מתייחסים אליו בתור אלוהים, אלא יותר בתור זה שתמיד יודע את הסודות של כולם, תמיד מנסה לעזור אבל אפעם לא מצליח (הקטע עם דן והקטע הם היילי- ניית'ן שונא אותו, אמר לברוק שהוא אוהב אותה ונשאר לבד... ועוד המון מקרים..) הדמות שלו באמת די מרגיזה.

yasminale

New member
../images/Emo58.gif אבל..

כ"כ רציתי שהוא וברוק יהיו ביחד. וזו רק אני, או שכריס לפעמים מזכיר לכם את ברוק, רק בגרסה גברית?! מבחינת האופי, כמובן.

Aviad1987

New member
אם כבר כריס אז שאלת ../images/Emo58.gif

עד מתי הדמות שלו תעיק עלינו בסדרה? :|

../images/Emo58.gifמגרש ביתי

כריס ימשיך איתנו עד לפרק סיום העונה השנייה (אממ בארה"ב זה היה פרק כפול, והוא היה רק בחצי הראשון שלו - אם בארץ זה ישודר כשני פרקים נפרדים - אז כריס יהיה עד הפרק האחד לפני אחרון). בנוגע לעונה השלישית? אין לי מושג אם הוא יופיע שם...

yasminale

New member
אני מניחה שהפרק יהיה כפול..

כי בארה"ב הוא היה צמוד, ואי אפשר סתם לחצות פרק באמצע.. אפילו לא היה השיר פתיחה פעמיים.. התייחסו לשני הפרקים כפרק אחד לגמרי...

T nager

New member
אבל היו דברים מעולם. מכושפות המוכרת

לכולנו, שודרה בארה"ב כפרק כפול ללא הפסקה ובארץ הפלא ופלא שני חלקים, עם פתיח כפות ועם previously on Charmed.. חברת ההפקה שמוכרת את זה למקומות חוצאמריקאים, מוכרת את זה לרוב כשני פרקים מפוצלים עם פריביוסלי וכו', למרות שניתן לקנות גם את הפרקים יחידה אחת.

../images/Emo45.gif

פרקים כפולים בד"כ משודרים כ-2 פרקים (או כפרקים חתוכים בחלק מהמקרים) בארצות אחרות ובסינדקיישן...

yasminale

New member
אההה.. אני מקווה שזה ישודר כפול..

אם לא- זה יהיה חבל. זה יימתח יותר מדי.

אני דווקא מעדיף שזה יהיה מפוצל..

עד כמה שאהבתי את סיום העונה - שעה וחצי זה מתיש מדיי בשביל עידו
.

yasminale

New member
../images/Emo58.gif תשובה...

בפרק האחרון של העונה השנייה (שעוד לא שודר בארץ, אל תטרחו לשאול), כריס עוד מופיע שם, אבל בהתחשב בעובדה שהיילי חוזרת לניית'ן (לא ממש לניית'ן, אלא לטרי היל) בפרק האחרון של העונה, אני מניחה שהוא לא יופיע בעונה השלישית. אפחד עוד לא יודע מה יקרה בעונה השלישית, אפילו לא השחקנים, ככה שיש לנו עוד סוף העונה השנייה לסבול את כריס. לגבי העונה השלישית, כמו שאמרתי, זו עדיין תעלומה.

למעלה