"מגרש השדים" המקורי, שווה לראות?

TrancE MaN

New member
"מגרש השדים" המקורי, שווה לראות?

יש לי את זה על המחשב, והעברתי ככה ממש ברירוף קטעים מהסרט כדי לדעת אם זה באמת מגרש השדים ושלא ירד לי משהו אחר. מהקטעים שהעברתי, ראיתי שהסרט מפוצץ בדיבורים.. עכשיו אני ממש לא אוהב סרטי מתח כאלה עם מלא דיבורים אני אוהב סרטים מפחידים עם הרבה אקשן (אל תבינו לא נכון, אני לא מדבר על מכות ;) ) ולא סתם דיבורים ודיבורים.. אז השאלה שלי היא אם שווה לי לראות את הסרט, או שאפשר לוותר? שעתיים זה קצת יותר מדי.. במיוחד אם הכל דיבורים.. תודה

DAN1EL

New member
תראה,

הוא נחשב לקלאסיקה של סרטי האימה, אבל כיום, אחרי כל-כך הרבה שנים, הוא עשוי להיראות די מגוחך. בנוסף - ההתחלה של הסרט מלאה ב"דיבורים", ומתקדמת די לאט... אבל אני חושב שכל אחד צריך לראות "מגרש השדים", לפחות פעם אחת. בעצם...אולי אתה לא (כי לפי מה שהסברת, אתה לא תאהב את זה). איך שבא לך.

תראה אותו!

it's a must תאמין לי - אפילו שבאמת רוב הסרט הוא דיבורים, שווה לראות אותו רק בשביל הקטעים המעניינים והמצחיקים שלו. ויש כאלה! לא תתאכזב ויכול להיות שדווקא אפילו תבין ממה כל ההתלהבות (בוא נגיד - היום כבר לא עושים סרטים כאלה וזה סרט מ-73!).

TrancE MaN

New member
מצחיקים??

ותאמיני לי שראיתי הרבה סרטים יותר ישנים מזה, 73 לא נשמע לי כל כך ישן ;)

בטח שמצחיקים! ../images/Emo58.gif

כמו למשל הקטע (הקלאסי) שבו רייגן יורדת במדרגות, על הידיים, עם הראש קדימה... פשוט קורע מצחוק! וגם כל הקללות שלה! משהו שילדות קטנות כמו סמארה מורגן יכולות רק לקנא בו... חוצמזה - אתה צודק. גם אני ראיתי סרטים הרבה יותר ישנים, אבל הסרט הזה הרשים אותי הכי הרבה ולא נראה מזויף או לא רלוונטי כל-כך.

incubusGIRL

New member
נכוןןןןןןןןן

חחחחחחחחחחחחחח גם אני חשבתי שהקטע שהיא יורדת במדרגות קורע!! יאאא חחחח.. והיו עוד כמה קטעים מצחיקים! פשוט קורעים!! כמו הקללות שלה.. חחח אבל בכל מקרה חייב לראות את הסרט הזה- רק משום שהוא קלאסיקה!! למרות שראיתי סרטים הרבה יותר מפחידים ובכלל טובים!

למעלה