באמת??? אני חולה על הסרט הזה... פעם ראשונה איתי אותו ב-2000, והוא כל-כך הגניב אותי! סרט האימה הכי כייפי ומרענן של כל הזמנים... ולחשוב שהוא מ-73'! יש לך פרטים מסוימים על מגרש 2,3,4 ... ? אם כן - בבקשה תכתוב!
ראיתי את זה עם כמה חברים... לא הפסקנו לצחוק!!!!! זה היה פשוט סרט קורע!! אנחנו עד היום מגדירים את זה כאחת הקומדיות הכי טובות שיש!! חחח.. שאלה.. ראיתי סרט לפני כמה זמן בדוד (dvd) אבל אני לא זוכר איך קוראים לו. זה מסופר על פסיכולוג שבאה אליו שוטרת, איכשהו הוא התחיל לעזור להם בחקירה על ילדה שנחטפה על ידי בן אנוש אחד שחוטף ילדים, אבל היא ברחה. אני לא יספר יותר כי זה כבר יהיה ספויילר. מישהו יודע על מה אני מדבר?
אני ראיתי היום סרט שאמור להיות דומה... חבל על הזמן אין כמו המקורי... לסרט קוראים סטיגמטה - הוא אמרו להיות משהו שדומה למגרש השדים, אבל הסרט המקורי הרבה יותר מפחיד...
סרט ענק-ראיתי אותו, וזה לא בדיוק כמו מגרש השדים, כי פה מדברים על 6 העושנים שישו קיבל לפני הצליבה על הצלב!!!! הסרט לדעתי נעשה בטעם טוב....וממש מותח, אהבתי אותו, הסרט דוקא מלשב דברים כמו"רוחות, מיסטקיה, נצרות, כישוף ועוד... סרט נהדר
נעשובמהלך השנים, חיוקיים של מגרש השדיים, אבל כולם היו שטותיים וחסרי תכלית, סטיגמתה לוקח צעד קדימה, והוא לא חיודש למגרש השדים. כמובן שמגרש השדים זה סרט נהדר-ועומד לצאת סרט רביעי בסדרה!!!