-מגרש השדים, כן או לא?-

°נועית°

New member
-מגרש השדים, כן או לא?-

ממממ, מזל טוב על הפורום החדש וכל זה..
מה אתם אומרים, מגרש השדים, כן
, או לא
?
[רייגן].

°נועית°

New member
-מגרש השדים, כן או לא?-

ממממ, מזל טוב על הפורום החדש וכל זה..
מה אתם אומרים, מגרש השדים, כן
, או לא
?
[רייגן].

Run Like Hell

New member
אחח רייגן. ../images/Emo9.gif

(
) בטח שכן, איזו שאלה?!
אני זוכרת כשהוא רק יצא לקולנוע אמרו שמרוב שהוא מפחיד מזמינים אמבולנסים למקרי חירום שיהיו ליד הקולנוע או משהו...

black flower

New member
סרט קטלני לאללה!!!

אני אישית חולה על הסרט הזה.. ראיתי אותו בשתיים בלילה והוא בכלל לא הפחיד אותי.. אני צחקתי חלק מהסרט ובחלק השני פשוט נגנבתי..סרט מגניב!

europe1990

New member
גם אותי הוא לא הפחיד, פשוט פעם

ראיתי את הסרט, בגיל 9 בערך, ואז באמת פחדתי!!!!

°נועית°

New member
יאפ, סרט טוב...

אבל לא מפחיד בגרוש... ו..מממ, ההתחלה משעממת, כמעט נרדמתי :|

°נועית°

New member
אה, עוד משהו..

מצטערת שההודעה נשלחה פעמיים, זה כתב לי בהתחלה שזה לא שלח..

heaven is here

New member
סרט נחמד...(ספויילר)

אבל הקטע של המדרגות קצת הפחיד אותי... בעעעע... חוץ מזה- שטויות! הידעתם שיש "מגרש השדים 2" ??

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

באמת??? אני חולה על הסרט הזה... פעם ראשונה איתי אותו ב-2000, והוא כל-כך הגניב אותי! סרט האימה הכי כייפי ומרענן של כל הזמנים... ולחשוב שהוא מ-73'! יש לך פרטים מסוימים על מגרש 2,3,4 ... ? אם כן - בבקשה תכתוב!

תודה רבה ../images/Emo23.gif

אפילו לא ידעתי שיש את הסרטים האלה... איזה בושה! תודה רבה על המידע!

guitar lan

New member
מגרש השדים - הסיפור המלא..

ראיתי את זה עם כמה חברים... לא הפסקנו לצחוק!!!!! זה היה פשוט סרט קורע!! אנחנו עד היום מגדירים את זה כאחת הקומדיות הכי טובות שיש!! חחח.. שאלה.. ראיתי סרט לפני כמה זמן בדוד (dvd) אבל אני לא זוכר איך קוראים לו. זה מסופר על פסיכולוג שבאה אליו שוטרת, איכשהו הוא התחיל לעזור להם בחקירה על ילדה שנחטפה על ידי בן אנוש אחד שחוטף ילדים, אבל היא ברחה. אני לא יספר יותר כי זה כבר יהיה ספויילר. מישהו יודע על מה אני מדבר?

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifפשוט סרט ענק...

אני ראיתי היום סרט שאמור להיות דומה... חבל על הזמן אין כמו המקורי... לסרט קוראים סטיגמטה - הוא אמרו להיות משהו שדומה למגרש השדים, אבל הסרט המקורי הרבה יותר מפחיד...

europe1990

New member
stigmata

סרט ענק-ראיתי אותו, וזה לא בדיוק כמו מגרש השדים, כי פה מדברים על 6 העושנים שישו קיבל לפני הצליבה על הצלב!!!! הסרט לדעתי נעשה בטעם טוב....וממש מותח, אהבתי אותו, הסרט דוקא מלשב דברים כמו"רוחות, מיסטקיה, נצרות, כישוף ועוד... סרט נהדר

europe1990

New member
משחק נהדר של ארקט(הבלונדינית

נעשובמהלך השנים, חיוקיים של מגרש השדיים, אבל כולם היו שטותיים וחסרי תכלית, סטיגמתה לוקח צעד קדימה, והוא לא חיודש למגרש השדים. כמובן שמגרש השדים זה סרט נהדר-ועומד לצאת סרט רביעי בסדרה!!!

למעלה