מגרש השדים

מגרש השדים../images/Emo58.gif

ראיתי עכשיו את הסרט... טוב קודם כל הסרט לא כלכך הפחיד אותי כמו שציפיתי, הרבה אמרו לי שזה סרט ממש ממש מפחיד. הסרט לא מפחיד.... יש לי כמה שאלות למי שראה את הסרט: - מה קשורה השואה ??.. יש כאן 2 התנגשויות, מסופר בעיקרון על נוצרים.. אז מה פתאום שרה יהודיה ? לא מובן... - למה כולם מתו בסוף? - יש סרט המשך למגרש השדים? כי נראה שהדמות הראשית לא "הרגה" לגמרי את השד.. רק גירשה אותו... - למה בסיון [סורי אם טעיתי בשם] השתגע ומי הרג אותו ולמה? - מי ניסה להפחיד את כולם בכך ששמו קברים ריקים ? ולמה?? - יש בסרט קטעים עם פרפרים, ועופות... מה הם קשורים? תודה!

רועי123456

New member
סתם סרט מעפן ויש לו המשך

ההמשך היה ביס כמה פעמים וההמשך יותר מעפן מזה אז תחשבו לבד איזה סרט זה ה2

אל מה אתה מדבר?

היא בכלל ראתה 0רט אחר,זה לא מגרש השדים בכלל,בטוח לא המקורי ואם אתה מבין ב0רטי אימה אז אתה צריך לדאת שמגרש השדים הוא ה0רט אימה מ0 1 בכל הזמנים.

רועי123456

New member
אין לי מושג מה היא ראתה

אבל אני יודע שמגרש השדים הראשון הוא מעפןן[וגם ההמשכים]

liavsayegh

New member
ממש לא סרט מעפן

אחד מסרטי האימה הראשונים שראיתי. הפעם הראשונה שרואים הוא יותר יפה מהפעמים הבאות שאתה כבר מוכן למה שקורה שם. מגרש השדים הוא אחד מהסרטים שהפעם הראשונה הכי כייפית. אבל מעפן הוא לא. הוא סרט מעולה! הוא וכל חבריו בקבוצת הסרטים הישנים.

אממממ זה לא מגרש השדים..

נראה לי שראית 0רט אחר,זה לא מגרש השדים,במגרש השדים שד נכנ0 לתוך ילדה ורק הכומרים מתים.. בקיצור זה לא מגרש השדים וגם אין שם שואה.אגב יש מגרש השדים 1,2 ו3 שהוא האחרון אבל יש גם גיר0ה חדשה שאולי את זאת ראית והיא ממש לא טובה.תראי את מגרש השדים המקורי הוא 0רט משנות ה70.ביי

אז רגע לא הבנתי

מה שראיתי זה מגרש השדים אבל אחר? יש לסרט כמה גרסאות? לאיזו מהם יש המשך? זו הגרסא שראיתי- exorcist-the begining.hebsub.[www.lala.co.il] יש למישהו קישור להורדת הגרסא המקורית ? [או שאסור להביא פה, אז תביאו לי במסרים...]

../images/Emo66.gifהאממ... בקשר לתחושת

הפחד מהסרט, קראתי חלק מהתגובות שטענו שהסרט לא כל כך מפחיד וכל זה ואני כותבת את התגובה הזאת מתחושה של אי הבנת התקופה ממנה הגיע הסרט כי אולי בעידן המודרני זה לא כל כך מפחיד לראות כזה דבר אבל בעבר כאשר סרטי אימה לא היו כל כך פופולריים בקרב הקהל הם הפחידו אנשים עד כדי יציאה בצרחות מהסרט.

אממ

אני דווקא אוהבת מאוד סרטים ישנים :] יש בהם משהו מציאותי, הסרטים פחות ממוחשבים כמו היום... אבל רגע, אולי בכלל מה שראיתי זה מגרש השדים בגרסא אחרת, אני לא יודעת..

../images/Emo66.gifגם אני אוהבת את הסרטים

הישנים
לא רק בז'אנר האימה אלא בכל ז'אנר. יש בהם תמימות מסויימת שנעלמה עם השנים.

למעלה