מגרש השדים

Lady Wood

New member
מגרש השדים../images/Emo70.gif

לא יכולתי לישון כמה ימים בשקט בלילה אחרי הסרט הזה, מאז התחלתי להתעניין במיסטיקה בעעע.. לדעתי הקטעים הכי מפחידים הם של השד שמופיע מידי פעם על המסך (אלה שראו יודעים למה אני מתכוונת)
..

europe1990

New member
נכון, אני ראיתי את כול שלושת

הסרטים, וכול אחד מהם, פשוט עושה בך צמרמורת, פעם שהייתי קטן, ההורים שלי לא רצו שאני אצפה בסרט, אבל ראיתי בכול מקרה, ושבועות שלא ישנתי!!!!!!!!זה סרט כזה מפחיד, ורק בגלל המחשבה שהסרט מבוסס על אירועים נדירים שאכן קרו במציאות!!! עושה את זה יותר מפחיד

ShaDoW GiRl

New member
קלאסיקה../images/Emo70.gif

סרט מצמרר ביותר.. וכן האיש הזה שמופיע בחלקים שבסרט.. מחריד.. היה פעם ספיישל של יום שישי השלוש עשר.. שם ראיתי את הסרט
זוכרים שהיה את הסרט כיביכול המלא בקולנוע? מה חדש בו? ממ אולי יש לי פשוט בעיה בראשש.. אני וקרינה
ראינו את הסרט פעמיים ביחד.. גררר...

ShaDoW GiRl

New member
קלאסיקה../images/Emo70.gif

סרט מצמרר ביותר.. וכן האיש הזה שמופיע בחלקים שבסרט.. מחריד.. וכמובן בעולם סרטי האימה מחמאה!!! היה פעם ספיישל של יום שישי השלוש עשר.. שם ראיתי את הסרט
זוכרים שהיה את הסרט כיביכול המלא בקולנוע? מה חדש בו? ממ אולי יש לי פשוט בעיה בראשש..

ShaDoW GiRl

New member
אאממ.. אז זה

מה שקורה כשתפוז עושה איתחול מערכת
חח סתם.. הנה הפרצוף.. גרר..

europe1990

New member
כביכול מלא???? למה את מתכוונת??

לא הבנתי???? אני יודע שהיה ספיישל של כול סידרת הסרטים הזאת??? לא מזמן היה ביס!!! אבל למה את מתכוונת שאת אומרת "כביכול מלא"??? ושוב עומד לצאת סרט חדש??? ביחד עם פרדי קורגר!!

ShaDoW GiRl

New member
אוקיי..

כביכול מלא- הגרסה המלאה. מה נוסף שלא היה בסרט? איך שאני הבענתי שהגרסה המלאה זה הסרט המקורי, אבל.. מה צינזרו?

../images/Emo58.gifצנזורה... ../images/Emo10.gif

צינזרו את הקטע שרייגן יורדת במדרגות... את האיש המפחיד הזה ו... עוד כמה דברים. הורדתי לא מזמן מגרש למחשב - וזאת הייתה הגירסה המצונזרת!!! ואני הכי אוהבת את הקטע שהיא יורדת במדרגות הפוך!!!

guitar lan

New member
כן.. ../images/Emo58.gif

זה אחד הקטעים הכי מצחיקים בסרט!! קומדיה חובה לכל המשפחה..

VAMPhantom

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif האמת?

איני מבין מה עושים/עשו רעש מקטע של כחצי דקה בלבד?!

Idoma13

New member
אז רגע הגרסה שהייתה לא מזמן

בקולנוע היא גרסה מצונזרת או לא?

זאת הגרסה המלאה!

וגם הכי טובה! הגרסה הראשונה שראיתי, ו... אני שמחה שההיכרות שלי עם הסרט התחילה דווקא ממנה! יש בה את כל הקטעים המגניבים באמת...

eliesh

New member
מגרש השדים

מומלץ סרט בשם behind the door שנעשה לפניי מגרש השדים הראשון וכנראה שימש כהשראה לבמאיי. לא פחות מפחיד.....

למעלה