מגרש השדים !

Better Girl

New member
מגרש השדים !

בגלל שאני חדשה כאן אין לי מושג אם דיברתם על הזרט הזה כבר או לא.. אבל מה שאני כן יודעת הוא שלי הסרט הזה עשה טראומות חבל"ז... אז מישהו ראה את הסרט ? מה אתם חושבים עליו ? ויש שמועות שאומרות על מוות בלתי צפוי ללא סיבה ברורה של חברי הצוות של הסרט.. מישהו יודע על זה משהו ובא לו לספר לי ולהפחיד אותי עוד יותר ??
שהפצצתי בשאלות...

scooby4

New member
ראיתי אותו...

סרט נורא ארוך ומושך, מה שלא עושה אותו מפחיד. ואנשים מתו בסט... - אין סיבה, כנראה בגלל החומר שעליו מבוסס הסרט. לא סרט משהו האמת. :)

ד ג י

New member
הכל בסדר אצלך??

אני לא יודע מה קרה עם הגירסה החדשה (או הגירסה שלא ראיתם מעולם) לא ראיתי ואין לי כוונה לראות אבל את הסרט המקורי רראיתי ביום שישי השלוש עשרה בחצות ומתתי מפחד זה הסרט הכי מפחיד שראיתי אוליי הוא ארוך אבל כל שניהה שם בערך מפחידה לא ראיתי את מגרש השדים שתייים אבל ראיתי את שלוש ומי שראה את הראשון אני ממליץ להתרחק מהשלישי הוא גרוע ומבייש את הראשון

scooby4

New member
לדעתי - לא.....

כל שניה בו משעמת, כמעט נרדמתי... הכל שם נוצרי ולא מעניין כזה... ואני ראיתי את השלישי - אפשר להגיד שהוא בכלל לא דומה לראשון... :)

zViper

New member
שלא לדבר על...

המגרש השדים השני, בכלל ללא קשר... אגב, יש רבים המחשיבים בכלל את השלישי בתור ההמשך הרישמי, יעני בתור הסרט השני ולא מתייחסים כלל לשני בסדר. הצפע.

zViper

New member
התבלבלת...לא ממגרש השדים...

אלא דווחו כי: הילדה ששיחקה בסדרה חלתה מחלה נדירה, הצוות נתקל בכל מיני תופעות מוזרות, ואפילו סטיבן שפילברג החליט שיותר מהבודד שביים, לא ימשיך לשני ולשלישי... הסרט המדובר הוא:"פולטרגייסט" סרט מפחיד המדובר על משפחה שרוחות-רעות(פולטרגייסטס) מחליטים להתנקל להם, בגלל שביתם בנוי מעל בית-הקברות. אגב, סרט מומלץ ביותר! בכל מקרה, גם את כל סדרת מגרש השדים ראיתי. הצפע.

Better Girl

New member
תופעות מוזרות?! אימלהההה!

ראיתי רק את הראשון !! ההוא משנות ה-60.. נראה לי הסרט יותר הגעיל אותי מאשר הפחיד.. היו שם קטעים מגעילים כאלה.. בררר... רק מלהיזכר בזה יש לי צמרמורת...

zViper

New member
מה שנות ה-60?!

הקדמת בעשור שלם,חביבתי. הסרט הראשון "פולטרגייסט" מאמצע שנות ה-70 והסרט הראשון שחשבת עליו לרגע "מגרש השדים" מ-72. הצפע.

Better Girl

New member
אופסי...!

טעיתי בעשור.. אוקיי אז אני קצת טיפשה יש בעיות ?! סתאאם... בכל מקרה, את הסרט הראשון בסדרה ראיתי אבל את גירסת הבמאי.. יש לך מושג מה זה אומר ?!? אתה נראה לי מבין בדברים האלה...

zViper

New member
אל תחשבי שאני חכם ממך,יקירתי../images/Emo8.gif

אכן ראיתי את ההבדלים, הם מעטים, כמעט ולא מורגשים, ישנם כ-3סצינות שבגרה הישנה פשוט יצאו מהעריכה ובגרסה החדשה של הבמאי, הוכנסו פנימה, כמובן שהסאונד של הסרט השתפר. בקיצר: אם פחדת מהאורגינל
תתכונני ליותר, למרות ההבדלים הקטנים
הצפע.

EverMan

New member
למי שלא הבין : זה קטע מהסרט

ציטוט של הילדה שהיא משתמשת בצלב למטרות נלוזות. סתם קטע שנתפס לי לראש. רק מראה כזה הסרט הזה גרוטסקי.

Better Girl

New member
הממ..

ואני חשבתי שיש הבדלים משמעותיים כי זה גירסת הבמאי ובלה בלה בלה.. :) וכן לילדה הזאתי יש הרבה אימרות מוזרות.. זה מה זה הפחיד אותי משום מה....

max2k

New member
אני

אישית לא ממש מאמין לזה אבל... (דרך אגב, לאלו עם הטאומות מהסרט לא כדאי להמשיך הלאה) זה מבוסס על סיפור אמיתי

max2k

New member
לא עובד עליך.

היה על זה דוקומנטרי בערוץ ההסטוריה. אבל שוב, סקפטי! לא מאמין. אבל כנראה שיוצרי הסרט חשבו שזה סיפר טוב שיכניס כסף. מעניין למה?.

Better Girl

New member
אימלההה !

זה לא יכול להיות סיפור אמיתי.. או אולי בעצם כן.. הסיפור מבוסס על ילדה שנכנס בה שד זה נגיד הקטע שמבוסס עליו הסיפור. כל השאר ממש לא יכול להיות אמיתי....

zViper

New member
הסבר קצר בנוגע לסרטים!../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

תחילה נתחיל ב:"מגרש השדים" מבוסס על סיפור אמיתי, על ילדה שנכנס בה שד וגרם לצרות-צרורות(בלשון-עדינה מדי). מי שמעונין, מוזמן להזמין בחנויות הספרים את הספר שעל-פיו הסרט נעשה!
עכשיו בנוגע ל:"פולטרגייסט" גם-כן על תופעה אמיתי, למרות שלא כל העלילה מסיפור אמיתי, התופעה קיימת, כל אחד רשאי להאמין פחות או יותר למה שהוא רוצה, אך תופעת "הרוח-הרעה"(פולטרגייסט) קיימת! הצפע.

Better Girl

New member
אני לא הולכת להזמין את הספר !

הוא בטח מלא תיאורים מגעילים כאלה כמו בסרט !! ברררר...

למעלה