"מגרש השדים"

kfir number 1

New member
"מגרש השדים"

אני מה זה מת לראות אותו ואני יודע שהוא יצא בגירסה מעודכת לשנות ה2000 אבל זה לא מעניין אותי אני רוצה לראות את הגרסה משנת 1973! מישהו מכיר את הסרט הקלאסי המפחיד לדעת מבקרים אמריקאים

A v i s h y 1 7

New member
לי יש !

לי יש את הסרט המקורי מ 1973 הוא לא כ"כ מפחיד סרט חמוד הוא זכה במקום 2 מתוך 10 הסרטים המפחידים והטובים ביותר כמובן שבמקום הראשון נמצא "פסיכו" של היצ'קוק יצרה כמו הסרט הזה לא היה ולא יהיה ! ואני בכלל לא מדבר על החידוש הגועלי שעשו... לא משנה עם תרצה את הסרט צור איתי קשר !

Herzeleid

New member
בקשר לפסיכו...

המקורי-זה מ ש ע מ ם ר צ ח !! מה זה בחלק הראשון של הסרט כל פעם שסובבתי ת'ראש למסך המחשב אני ראיתי ת'גיבורה נוסעת חח כל הזמן נסעה או משו?והאפקטים מה זה צולעים[נו טוב..נסלח ,זה סרט ישן אחרי הכל] וחוץ מזה שכל הקטע שזה בעצם בייקר הרוצח היה כ"כ ברור מראש !! ומה לעאזל היה כ"כ מפחיד שם בכלל?

DAN1EL

New member
.....

אני כבר עייף מלהגיב להודעות כאלה על "פסיכו".
כשתגדל תבין

Herzeleid

New member
ראיתי את הגירסה המקורית ו..

זה בכלל לא מפחיד. הפרודיה ב"מת לצעוק 2 " יותר מפחידה מהמקור חחח.. טוב הגזמתי אבל אני ממש לא חושבת שזה סרט מפחיד !!

A v i s h y 1 7

New member
זה לא אמור להיות מפחיד...

קודם כל זה אמור להיות מותחן פסיכולוגי והסרט נעשה ב1960 ככה שהאפקטים לא מי יודע מה וגם לא צריך כל כך אפקטים כי זה סרט שמתקרב מאוד למציאות מבחינת העלילה (אין חייזרים או מפלצות..) ויש הרבה אנשים שפשוט שונאים את גאס ואנסאט בגלל החידוש המכוער שלו... והסרט המקורי פי 1000000000000000 יותר יפה ובכלל לא משמעמם אני מת על אנתוני פרקינס הוא מדהימם (אפרופו מת שמעתי שהוא מת, חבל...) ואם אתם רוצים לדעת עוד פשוט לכו תקראו מאמרים באינטרנט על הסרט... יש מילונים... זהו חוץ מזה כל אחד עם הטעם שלו ... ! זה לא מלחמת עפרה ירדנה פה !!!!!!

Herzeleid

New member
הוא זכה במקום 2 מתוך 10 הסרטים המפח

אם הוא מקום 2 מהסרטים הכי מפחידים אז אני מניחה שהוא כן אמור להיות מפחיד..או שזאת רק אני וההגיון המוזר שלי...והוא לא-אבל שיהיה

אמממ... לא יודעת...

אלה סתם קלאסיקות... בגלל שבזמנו הסרט נחשב למפחיד, הרושם נשאר... אבל מה לעשות שהעולם והאנשים בו משתנים ומה שהפחיד את הדור שעבר לאו דווקא יפחיד אותנו... אני אישית לא הייתי סומכת על כל הדירוגים הממוסחרים האלה...

moran14h

New member
ה"מת לצעוק"ים תמיד יותר מפחידים

יש לי טראומה מהשלישי..

נכון גם לי יש טראומה...

ואני דווקא אוהבת סרטי אימה אבל כשראיתי את ה-3 בעיקר את הקטע שהאיש במסכה צץ מהחלון התחלתי לדמיין אותו בכל מקום ועכשיו כשאני בחושך אני מפחדת שלא לראות אותו טוב שאני לא לבד

חחחחחחח

אני זוכרת שכשאני+חברות צפינו בסרט ("מגרש השדים") התפקענו מצחוק! לא הכי מפחיד, למרות שבהחלט לא הייתי אומרת שגרוע... סרט טוב, רק..לא הכי מפחיד... הכי אהבתי את המוזיקה...

boolbool boy

New member
מגרש השדים זה מצחיק ../images/Emo6.gif

במיוחד בקטע שהיא מסובבת את הראש!

סרט האימה הכי מצחיק שראיתי מעודי!

ועוד חברתי כל הזמן - "מה תעשי אם יכנס בי שד?" (היו הרבה כאפות אחרי כמה משפטים כאלו. זהירות!) אוהבת -

למעלה