מגרש כדורגל לנוער

bert2

New member
מגרש כדורגל לנוער

ישנם בשטח סימונים למגרש כדורגל בגודל של 30*20 מטר, האם זהו גודלו הסופי של מגרש הכדורגל ? ואם כן הרי הובטח לבני הנוער מגרש הרבה יותר גדול ( כמו בלפיד, כפי שנאמר להם). משיחות עם בני הנוער נשמעת אכזבה והרגשה של הולכת שולל על ידי פרנסי הישוב. הרבה זמן שהם מחכים למגרש המיוחל, הרבה הבטחות והרבה דחיות, ולבסוף הם מקבלים מגרש שאינו תואם את מספר בני הנוער בישוב. מושי, אם אכן זהו המגרש, האפשרי לשנות את התוכניות.?

yoyo621

New member
הישוב מכה שנית את הנוער

הובטח ע"י וועד הישוב לנו כבר לפני שנתיים שמגרש הכדורגל שלנו הוא מגרש זמני ותוך חודש יבנה מגרש חדש. עברו כבר שנתיים ועוד לא ראינו מגרש. כיום אנחנו כ- 18 ילדים משחקים על מגרש בגודל של 8 ילדים לכל היותר והמגרש עצמו מלא אבנים, בורות ובלי גדרות. היום שמחנו לגלות שהתחילו לבנות את המגרש שכה חיכינו לו. אבל פתאום אנחנו רואים שבונים מגרש קטן אפילו פחות מימה שיש לנו עכשיו. המגרש הוא 30 על 18 מבחוץ. אם נוריד טריבונות, קווי חוץ, גדרות ושערים הוא יהיה אולי 24 על 12 ובכזה מגרש אפילו 3 על 3 אנחנו לא יכולים לשחק. נבקש מכם לשנות את גודל המגרש לפני שיהיה מאוחר. אנחנו מרגישים שהישוב משקיע רק בפעילות לקטנטנים (כל הזמן רק פעילות טף), ומזניח את הנוער. אין לנו מה לעשות בישוב והכדורגל היא הפעילות הכמעט יחידה שלנו. בתודה מראש נוער הישוב.

ronpel

New member
הישוב משקיע הכי הרבה בנוער

לא יודע מי הבטיח לך מגרש תוך חודש לפני שנתיים -אבל כן הובטח מגרש שיוקם עם בית הספר וזה מה שמבוצע (סוף סוף אחרי הרבה מאד מאמצים מול מפעל הפיס ומשרד החינוך) . המגרש שבונים הוא חצי ממגרש סופי כפי שהסברתי בהודעה הקודמת - יהיה בו תאורה וגדרות ואין טריבונות (יהיה אמפי שישקיף עליו מן הגינה הציבורית העתידית) ולכן הגודל המסומן הוא הגודל כמעט סופי לשלב הזה. ליד המגרש הנ"ל ישאר שטח פתוח מיושר ומהודק בדומה לשטח הקיים כיום שיאפשר שימוש כמגרש כדורגל נוסף. לגבי השקעה בנוער - בתקציב 2005 מקבל הנוער (כיתות ד עד תיכון) תקציב נטו של 105 אלף ש"ח (פעילות נוער , תנועת נוער ועוד) לעומת תקציב נטו של 35 אלף ש"ח לכל יתר פעילות התרבות של הישוב לכל הגילאיים יחד. זה בדיוק פי 3. אתם מוזמנים לקחת חלק בפעילות הנ"ל כמו כולם. רונן

האמנם?

זה ידוע שהיישוב משקיע הרבה מאוד בנוער. עובדה,יש תנועת נוער,יש קומונה שנותנים לה הכל ונותנת הרבה, יש מועדון,יש ציוד,והכי חשוב-יש תקציב. בנימה הכי לא צינית שיש,אלא בצורה רצינית וקצת עצובה,של מישהי שרואה את זה מהצד בצורה מאוד אובייקטיבית כי היא כבר לא חלק מזה אלא עמוק מאוד בצבא,יש לי שאלה קטנה- לאן כל הדברים האלו הולכים? לי אישית יש שני "בני נוער" בבית,האחים שלי,בכיתות ד' ו-י'. למרות היותי מעורבת בצורה אישית וחברתית בכל הנעשה ביישוב לגבי הנוער בתור מתנדבת בוגרת עד לזמן הגיוס שלי,מהרגע שהפסקתי להגיע לקומונה ולשמש כ"צינור מידע" לנעשה ביישוב אלי הבייתה,אצלי בבית לא יודעים על כלום. ובאמת שחבל,כי ההודעות לא מגיעות לכלל הנוער ביישוב(אפילו שזו חלוקה גסה מאוד להגיד שנוער זה מכיתה ד' עד גיל תיכון. יש שלוש תת-קבוצות גיל מאוד ברורות שחייבים להתייחס אליהן ולתת להן מענה שונה ומותאם לכל אחת). יש לנו קומונרים נהדרים,הם נותנים הרבה. יש לנו נוער נהדר,שרוצה להשקיע ולתת. יש לנו רכזת נוער שאכפת לה, וכולם משקיעים הרבה מאוד אהבה ואנרגיה. ובנוסף,יש הרבה נוער שיושב בבית ורק מחכה שיזיזו אותו לכיוון המועדון. אז מה חסר במשוואה הזו,בכדי שהאחים האישיים שלי (והם סתם מהווים דוגמא כרגע,יש עוד רבים טובים ביישוב) ידעו כל מה שמתרחש וייקחו חלק פעיל? לימור זילבר חיילת מהיישוב שתמיד אכפת לה.

אליבקר

New member
את צודקת

בנימה הכי לא "צינית" שיש אני מציע שהישוב יממן לאחים שלך לימוזינה עם נהג ומדריך כדי לקחת אותם לפעילויות הנוער ולתנועה כדי שלא ישבו בבית כי הם לא יודעים היכן התנועה ואיך ליצור קשר עם המדריכים. תתחילו ליזום פעילויות עבור עצמכם במקום לקטר. הילד שלי הולך כל שבוע לתנועה ומאד נהנה. בהתחלה היה צריך קצת לדחוף אותו אבל היום הוא רץ לשם. גם להורים יש חלק חשוב בדחיפת הנוער לפעילות. ישיבה בחיבוק ידיים לא תביא לתוצאות. אלי

קצת בגרות

לתקוף ולעקוץ אף פעם לא היו תכונות טובות. לדבר בבוטות זו בכלל ירידה ברמה,שחבל שהיא מתבצעת כאן בפורום. אני אישית דיברתי רק על העניין של חוסר פירסום. את הפעילויות המאוד איכותיות שעושים כאן לנוער (והכוונה כאן היא לילדים בגיל התיכון,שלהם יש מענה מאוד מצומצם ביישוב),לא תמיד מפרסמים ברחבי חוצות או מנסים להביא את הדבר לידיעת כל בני הנוער ביישוב,וחבל שכך. אני רואה בכל הפעילויות לנוער דבר ברוך ונהדר,ואני אישית כאחת שהייתה פעילה מאוד בתנועת נוער (וגם אצלנו ביישוב בשנה האחרונה) חושבת שהן רק צריכות לגדול ולהתרחב,ושהיד נטויה לגבי כמה שיותר הצעות שונות לפעילות. לימור זילבר

outdoro

New member
הוא ענה יפה

כל מה שאת עושה זה לקטר אז לפי איך שאני מקיר אותך עדיף שלא תעשי כלום וגם לא תכנסי לפורום. את פוגעת בתנועה שאת משתתפת בה אז אל תבואי לפיעלויות ולא רוצים לראות אותך. ב"אהבה" כל הנוער של הישוב.

hagitshani

New member
תקציב פעילות לנוער ../images/Emo22.gif

לגבי מגרש הספורט רונן הוא הכתובת אבל אני אוסיף מספר מלים לגבי תקציב הנוער: תקציב הנוער מחולק לשני חלקים. האחד הוא תקציב המיועד לתנועת הנוער והוא כולל בתוכו את תקצוב הקומונרים (כן- זה עולה לנו כסף ואנחנו משלמים אותו בשמחה רבה וממנו נהנה כל הנוער בישוב בלי הבדל גיל או תנועת נוער) והחלק השני הוא תקציב כולל לנוער הכולל בתוכו את השכר לדנה רכזת הנוער. לאחר הפחתת העניינים הפורמליים מהתקציב מה נשאר לנו? בתקציב התנועה יש לנו אירועים וסבסוד הישוב על פי האירועים שנקבעו על ידי האיחוד החקלאי, ואני בטוחה שכל חניך של האיחוד ובוודאי כל מדריך או פעיל באיחוד, מכיר ויודע שיש הרבה פעילויות. הישוב דואג לסבסד חלק מהן במקום שבו אפשר ובמקום שבו צריך. החלק השני של התקציב שהוא החלק המיועד לכל הנוער בכפר האורנים, והוא כולל מספר אלמנטים: קודם כל, תקציב יפה מיועד השנה להקמת בית הקפה שבימים אלו שוקדים על תכנונו ובקרוב גם יחלו בהקמתו בעזרתם האדיבה והנפלאה של נתן ירוחם ולילך צוברי (ובהזדמנות חגיגית זו אם יש עוד מתנדבים שירצו לעזור לנו בהקמה אני אשמח אם יצרו איתי קשר 054-2155571) בית הקפה הזה יהיה מיועד לנוער (להורים - אל תדאגו, גם אתם תוכלו לשבת בו אבל בימים ספציפים שיוגדרו בראש), הנוער יפעיל, הנוער ישתה ויאכל והנוער גם יהנה מההכנסות הנוספות. לבית הקפה אנו מתעתדים לרכוש גם שולחן סנוקר, שאנחנו מחפשים בקדחתנות (אם מישהו מכיר או יודע על מישהו שמוכר שולחן אמיתי גדול, לא מתקפל, משיש כמו שצריך - שוב - אשמח אם יודיעו לי לטלפון שלעיל). שאר התקציב מחולק על פני השנה באירועים שונים שהנוער מקבל עליהם סבסוד. עיקר האירועים המסובסדים הוא בתקופה ה"בעייתית" יותר שהיא החופש הגדול. חוץ מזה ש: 1. בכל יום חמישי הקומונרים המקסימים שלנו עושים פעילויות לנוער במסגרת "פעילות לקהילה", לשכבה הבוגרת, בלי קשר לתנועה. 2. לאחר פורים תתחיל פעילות מיוחדת לשכבה ז' במסגרת "שנת בר מצווה". 3. בשכבות הצעירות יותר יש נוכחות כמעט מלאה בפעילות פנועת הנוער, כך ששם בנוער ובתנועה יש את אותם ילדים. 3. אם אתם רוצים לדעת אילו פעילויות היו באופן ספציפי ואילו פעילויות צפויות - בכל חודש יוצא עלון ובו פירוט של כל הפעילויות!! אני מקווה שהתבהרה התמונה על הפעילות הקיימת והמתוכננת לנוער בישוב במהלך השנה. שיהיה לכולנו חג פורים שמח - שגם עליו דרך אגב שוקד הנוער ביחד עם הקומונרים.
חגית

ronpel

New member
לא זה לא סופי- אבל לזמן הקרוב כן

המגרש הסופי יהיה פי 2 (שני מגרשי כדורסל צמודים) אבל כל עוד יש רק 12 כיתות בבית ספר - מממן משרד החינוך רק מגרש אחד. אנו פועלים לקבלת אישור ל6 כיתות הנוספות ויחד עם הכיתות יוקם מגרש נוסף. רונן

yoyo621

New member
רונן שלוש שאלות לי אליך

1.אני רוצה לדעת איזה עוד פעילויות נוער יש בישוב חוץ מתנועת הנוער שאני משתתף בה,והיא בסך הכול יום אחד בשבוע? ולאן הולך כל התקציב הזה? 2.בכלל התקציב המקורי היה צריך להגיע מהישוב ולא ממשרד החינוך. למה אנחנו צריכים לחכות.וחוץ מיזה שני מיגרשי כדורסל לא יעזרו לי אנחנו רוצים מגרש כדורגל. 3.האם אתה חושב ש18 ילדים יכולים לשחק במגרש של 3 על שלוש לכל היותר?

ronpel

New member
הסבר

המגרש הוא לא לשלוש על שלוש - ואם מחברים שני מגרשי כדורסל מקבלים מגרש כדורגל. (כמו בלפיד ויתר בתי הספר עם 18 כיתות במדינה) וכפי שאמרתי בצמוד למגרש זה יהיה מגרש נוסף שיכול לשמש לכדורגל בדומה לזה הקיים כיום. הישוב לא היה אמור לממן מגרש זה - זה חלק מפרוייקט הקמת בית הספר במימון מפעל הפיס ומשרד החינוך. אם תרצו אשמח לפגוש אותכם ונבהיר הכל כולל תקציב הנוער. רונן

aking

New member
אם לבסוף יהיה מגרש

האם לבסוף יהיה מגרש או שעוד הפעם יגידו שהם יעשהו עוד חודש חודשיים אני גר כבר ביום כמעט שמונה שנים הבן של נעמי ורומן גריידינגר וכאשר הגענו לפה אמרו לנו שבעוד 5 שנים יהיה לנו מגרש גדול אולי אפילו דשא אך לאחר חמש שנים בנו לנו מגרש מחול ואחרי שאמרנו להם שאי אפשר לשחק ממגרש חול הם אמרו שהם יעשהו לנו מגרש אספלד מה שהם לאד עשו,אני לא בא בטענות על כך שלא משקיעים בנוער כי כן משקיעים אבל אל סתם תפתחו ציפיות אצל בני הנוער שיהיה פה מגרש אז אם תוכלו תענו לי אם יהיה או לא?

hagitshani

New member
פעילות לנוער ../images/Emo66.gif בSMS ../images/Emo33.gif

על מנת שלא "נפספס" אף אחד מבני הנוער ועל מנת שבני הנוער לא יפספסו פעילויות מיוחדות שהישוב מארגן, אנא העבירו לדנה בהקדם את המספרים הסלולרים שלכם (להורים הקוראים ידיעה זו - אנא העבירו את הידיעה לבני הנוער שבביתכם) על מנת שנוכל לעדכן אתכם ב SMS לקראת פעילויות מיוחדות לנוער. הטלפון של דנה - 052-3422458 חגית

aking

New member
אפשר גם לשים פה את המספר?

האם אפשר גם לשים פה את הsmsכי אם כן אז ה המספר שלי הוא 0505578944

למעלה