מגרת לי הבטן

חן123

New member
מגרת לי הבטן ../images/Emo5.gif

אולי מישהוא מכיר או יודע, גירוד מטריף איפה שהסימני מתיחה, הגרועים שבהם. הבעיה היא שהעור שם גם ככה די מת, אז לגרד שם פשוט פוצע אותו, אני מנסה להתאפק. חוץ מיזה כל שינוי תנוחה מלוואה בכאב בבטן, ממש לא נעים, אבל מרגיש בדופק הבטן (אני חושדת בשבר בפופיק), אה, וכאבי גב עליון איומים, זה הבציר לסופ"ש.
עצות? הרגעה? משהוא? חוץ מיזה היכן שותפי לשבוע חנה וליאור? לא שמענו מהם מאז חמישי בצהרים, האם לפתח ציפיות

כפרות , צר לי לשמוע על סבלך...

לא נשאר עוד הרבה , חומד. רוצה שאבוא לגרד לך קצת?... ובאשר לחנה וליאור : ככל שידוע לי (נכון לאתמול) - עוד לא.

חן123

New member
אוקי, אז לא... טילי,

חלמתי עלייך הלילה, בחלום משום מה חזרתי לתיכון והיה שיעור על הריון (אולי זה היה לאוניברסיטה?) בכל מקרה מי שלימד שם דיבר על תאומים, וגם את היית שם (כן, כתלמידת תיכון, מה קרה, הכל מותר) ונורא שמחתי שאת שם... בתור פרויד למתחילים אני מניחה שהשמחה שלי שאת "שם" בשיעור על ההריון משקפת את השמחה שלי שאת פה בהריון.

טילי2

New member
חן יקירתי, לתיכון אני לא חוזרת../images/Emo70.gif

לאוניברסיטה
אני זקוקה למעט חופש, אחרי כל כך הרבה שנים של נוכחות שם. אבל איזה עשר עשרים שנה פחות ישמחו אותי מאוד. באשר לגירודים, שםן נבט חיטה הוא חומר עשיר מאוד המה קצת מסריח. בספר של בר כתוב כתוב להתרחץ עם סבון נוזלי בלנום הרמל ולאכול דיאטה דלה בשומן ועשירה בחלבונים. סופרת את הימים איתך. טילי

היי חן ../images/Emo20.gif

בעניין הפופיק... לי היו כאבי תופת בפופיק, ואני זוכרת שנורא נלחצתי. שאלתי את הרופא שלי על זה והוא אמר שלנו המבוגרים יש שאריות של חבל הטבור, ובהריון, ככל שהבטן גדלה הולך ומתרחב שם הפתח ויש לחץ וזה כואב. לי מאוד מאוד כאב, ובעיקר דאגתי... אבל זה עובר. בקשר לבטן - יש בבודי שופ קרם למסאג´ מצויין - לי זה עזר. תתעודדי - סימני המתיחה נראים גרוע יותר אחרי...

חן123

New member
תודה על ההרגעה בנושא הפופיק

היום נלך לרופא ניראה מה יגיד על הכל

dana@twins

New member
הי חן

בענין הפופיק - גם לי יש כאבים ונאמר לי שאין מה לעשות. לגבי הבטן המגרדת, אפשר לנסות שמן זית או קרם עם לנולין. אני משתמשת בקרם של ד"ר פישר וזה קצת מרגיע. מקווה שעזרתי. dana

אושרתת

New member
אויש חן,,אל תגרדי!!!!!!! ../images/Emo91.gif

כשהייתי בהריון של אושר גם היה לי את זה ואני בשיא טיפשותי חשבתי שיתושים עקצו אותי
וגירדתי וגירדתי וגירדתי ועכשיו יש לי סימנים כאלו מעצבנים
שאני יכולה לשכוח שהם יעלמו! תקני קרם ,,, לא חסר אמנם הקרמים לא עוזרים לסימני מתיחה אבל בהחלט מרככים את הבטן כדי שלא יגרד יותר מדי. ואל תשכחי לא לא לא לגרד! תרגישי טוב

א י נ ס

New member
אשרת הזכירה לי...

תנסי חומר מופלא נגד עקיצות, מרגיע את העיקצוץ הכי נורא מיד. קוראים לזה, רגע אני הולכת לראות... טוב יש שניים. אחד יותר חזק ו"משחתי" ZINC LOTION של ויטאמד. השני יותר מימי CALAMINE LOTION גם של ויטאמד שניהם מבוססים על אבץ. הם מעולים, לנשים בהריון, לתינוקות רכים. בהצלחה, ולא לגרדדדדד אינס

חן123

New member
אני מנסה לא לגרד, אבל

בכל מקרה לא ניראה לי שהסימנים יעלמו, הם עמוק מידי בעור

אושרתת

New member
../images/Emo123.gif איזה מבאס זה ../images/Emo31.gif אבל אין מה

לעשות עם זה
כמה שפחות לגרד יותר טוב

אני פה! אני פה!

עבר עלינו סופ"ש מעייף מאוד וגם היום הגעתי לעבודה מאוחר. אצלינו לא מתקדם שום דבר. לפחות הערב נדע אם הגברת התייצבה בפוזיציה המתאימה ואז נשכנע אותה בכל דרך אפשרית לצאת. אני כל כך מרחמת עליך בגלל הגרודים. עברתי את זה לפני כמה שבועות ובינתיים זה עבר (טפו, טפו, טפו). אני מרגישה כל כך את עובדת היותינו זקנות הפורום. הכבדות נוראה... משום מה אני מרגישה שהזמן כן זז אז אני מתעודדת. את שבועיים לתל"מ, היית מאמינה? תחזיקי מעמד (אין לך ברירה...) חנה

חן123

New member
לא! האמת, אני לא מאמינה

למרות שכל יום אני מזכירה לעצמי שאני בשבוע 38... אכן, אנחנו זקנות וכבדות הפורום... איזה כיף! מנצלת את ההזדמנות לברך שוב על המהפך, וכל יום אני בודקת שאת עדיין כאן...
חן

חן, חס ולילה לא לגרד ../images/Emo70.gif

גם לי זה היה ככה. ממש בכיתי בלילות. שמתי כמויות של קרם ליידי פיצפון וזה עזר קצת. לפחות אפשר לעסות עם זה את הבטן המגרדת ולהקל.

לי עזר (קצת) ליידי פיצפון!!!!!

ניסיתי גם שמן נבט חיטה, אבל לא אהבתי את הריח! בהצלחה, המון המון המןו בהצלחה!!!!!!!! ולידה קלה.....

למעלה