מגשר ועיתונאי מציע שרותי ניסוח בחינם לכל דורש

efibau

New member
מגשר ועיתונאי מציע שרותי ניסוח בחינם לכל דורש

הרבה אנשים המקבלים דרישות תשלום והודעות מהרשויות בארץ- מוסדות, משטרה ,עירייה וכד´ אינם
יודעים לנסח מכתב פנייה או עירעור ענייני בהקשר כזה או אחר. פנייה נכונה יכולה לחסוך כסף , לבטל דוחות
וקנסות ועוד .
אני מציע את שרותי בהתנדבות לכל הזקוק לניסוח פנייה כזו לפי כל
דבר וענין. אפי.
[email protected]

כל הכבוד

ירבו אנשים כמוך..

אנשים באמת נ ואשים ולא יודעים כיצד להתנהל.

ורק שאלה לי: למה אתה מציע שירותך בחינם?

האם בעתיד תציע לאותם פונים אליך שירותים שאינם בחינם?

נראה לי שרצויה כאן שקיפות מלאה לגבי מי ומה אתה, ומה המטרה.

אם זה הכל מתוך רצון לעזור גרידא - אני בעד, אך תוך שימת לב שאתה מדגיש בפני האנשים שפונים אליך שאתה לא עו״ד (ומכאן גם שאולי - רק אולי - הידע המשפטי שלך לא מספק/מבוסס דיו). כמו כן, מפנה אותך לסעיף 20 לחוק לשכת עורכי הדין.

efibau

New member
לעו"ד אסף חדי כהן.

שמי אפי באומן בן 57 עומד לפני פרישה לפנסיה מוקדמת . כותב כבר כ 35 שנה במקומונים, היה לי בלוג באור ירוק, אני מרצה בהתנדבות בבתי ספר ובבסיסי צה"ל על נהיגה נכונה ,נושא שאני קרוב אליו וגם כתבתי ספר בנושא ומעוניין באמת ובתמים לתרום מזמני בעוד נישה שאני , עם כל הצניעות, טוב מאוד בה- ניסוח. אין מאחורי הודעתי כל כוונה נסתרת ולא מטרה עתידית לגבות כסף. התנדבות נטו לכל דורש. כותב ומנסח עבור כל חברי ומרגיש צורך לעשות זאת עבור הציבור. שליחות נטו.
לגבי ענין המשפט, לא מדובר בשום אופן בעיסוק כלשהו בסיכסוכים או עריכת דין. למרות היותי מגשר, אני לא מתכוון לעסוק בזה במסגרת זו. אני חבר ב 2 מרכזי גישור ועוסק שם בנושא.
בקיצור, כמו שאני רואה את זה אנשים ישלחו לי את בעייתם ומה הם רוצים, ואני אנסח זאת ואחזיר להם. זהו.
שבת שלום לך ולכל באי הפורום.
אפי

efibau

New member
קומונה לסיוע בניסוח מכתבים

וכדי להשלים את התמונה, ניתן לפנות אלי באמצעות האימייל או הקומונה שלי - http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=39465&r=1

שבת שלום
אפי

למעלה