מגששים בחשיכה

מגששים בחשיכה

מוקדש למישהו,שכמוני נלחם בכמה שדים... כל כך שונה,ועם זאת כל כך דומה... מגששים בחשיכה אני והוא- מגששים בחשיכה מוצאת ידו ידי- נקפצת בשמחה. צרת רבים- איננה נחמה אלא חֱברה לדרך בתוך החשיכה. יחדיו נצא מתוך השחור. אולי נגיע אל האור. אני נפעמת- כי השביל שהוא בחר הוא כה שונה ולי מוזר. אני נלחמת במפלצת-
נאבק הוא בערפד. ונואשות נחזיק עדיין יד ביד. דרכים אינספור,נדמה- החוצה מהאפילה. שדים רבים מספור עומדים כמכשלה. ואין זה בכוחי להלחם מלחמתך. אבל ליטוף וגם חיוך, יאירו במעט את דרכך.

עולים לגן עדן

שיר עם סוף מפתיע עולים לגן-עדן איבדתי אתכם... אך לא לעולמים- נתאחד כולנו בגן עדן ביום מן הימים. אני תוהה,היכן אתם עכשיו? אני, כולי,אחוזת געגועים. נשארו לי זכרונות, הם מתוקים-מרים. איבדתי אתכם... גורל אכזר הפריד ביננו טרם זמן. ואם אתם תוהים- האם אני 'שורדת', תנוח דעתכם- אני עתה מוארת באור האינסופי, של גן העדן אך מה איתכם,למטה? אני מודאגת...

תודה רבה!

מקווה שעבר המסר- לאלה שנשארים בחיים,יותר קשה. אלה שהלכו-הלכו...הם במקום אחר,כנראה טוב יותר. אלה שנשארו-הם אלה שייש לדאוג להם.

fabella

New member
כולנו נלחמים ב../images/Emo121.gif

אך חברה למסע שאנו נאלצים לעבור מקלה במקצת את המסע =] אהבתי השיר והתחברתי בדרכי..

עשר המכות המתקנות ../images/Emo157.gif

כידוע,פרעה התעקש,עד שהבין שאין ברירה... בדרך הוא והעם סבלו לא מעט... בשיר הבא-אותו רעיון-החיים מכים בנו שוב ושוב,עד שנשכיל להפיק לקח /לעשות את מה שבריא ונכון לעשות. עשר המכות המתקנות עשר (או יותר מכות) כך רומזים לך חייך לתקן דרכך לקח שאינך לומד הוא שיעור כואב החוזר ו 'מנדנד' עד אשר תכיר עד שיהיה נהיר -התעקשת על שגיאה. דם- אתה פוצע עצמך או יקיריך. צפרדעים- שאתה בולע בודדות,או המונים. כינים- מחשבות טורדות 'זה לא הכוון'-רומזות. ערוב- השדים המפחידים מפחידים,ומשתקים. דבר- כשלון פינססי פשיטת רגל שחין- הבושה מאחרים: שאינך מושלם..כולם רואים... ארבה- ציבור ענק של אנשים 'קטנים' ואת ה 'אור' הם מסתירים. ברד- מהרעש הנורא אתה נרעד אך אלה מיכשולים קטנים... חושך- כשאינך בטוח מה הדרך אתה בדיוק,או רק בערך? בכורות- ואלו הם הכשלונות הראשונים.נסה שוב.אל תרים ידיים. החיים מלמדים אותך לקחים בתקווה שתפנים... תחזור על ה'שיעורים' שוב ושוב... עד שתחכים.

למעלה