מגששת את דרכי...

רונאסטל

New member
מגששת את דרכי...

אשמח לשמוע דעתכן המלומדה... השאלה: הקלפים אמרו: האם אס גביעים אני עשרה מטות ובעלי אביר החרבות נצליח שני גביעים בעסק עצמאי ארבע חרבות בשנה הקרובה מלך המטות סיכום: חמישה מטות הרקע: אני עובדת הייטק מתוסכלת (לא רואה את הילדים) ולחוצה. בעלי עוד לא מצא את עצמו וניסה כמה וכמה עסקים עצמאיים שלא כ"כ הצליחו, כרגע עובד כשכיר בעבודה לא מענינת אבל מאפשרת יותר זמן לסידורים וקצת לילדים. אין לי מושג אם שאלתי נכון- אבל נראה לי אופטימי (???) בעיקר יותר לכיוון של הבעל ? הבנתי נכון? תודה רבה רבה רבה מראש על השקעתכן ועל האיכפתיות
נ.ב. מקווה שלא יצא מבולגן.

צוף3

New member
שאלה לי ../images/Emo140.gif

העסק העצמאי המשותף ששאלת לגביו הוא בגדר תכנון ותו לאו או שיש תאריך לפתיחתו? זה חשוב, משום שאם אין כיום עסק כזה זה מצריך פריסה אחרת. מחכה לך :)

batgalim

New member
נראה לי נכון יותר

לפרוס בקלטית - מה הפוטנציאל שלי ושל בעלי בפתיחת עסק x בחצי שנה הקרובה? אנא התייחסי בשאלה לתחום בו אתם מעוניינים לפתוח את העסק. שיהיה לך לילה טוב

Aristotle

New member
פירוש לפריסתך

היי אוקי... קצת בלאגן מאפיין את התקופה הנוכחית, את לא יודעת מה לעשות ואיזו החלטה לקבל, אז בואי נתחיל מזה שאל תמהרי לקחת החלטות, תקחי את הזמן שלך לחשוב, לפי דעתי העסק נמצא בגדר מחשבה וכרגע עדיף שישאר בגדר מחשבה כי צעדים פזיזים עלולים להוביל לתוצאות לא טובות. מפריסתך אני מבינה שאת מתיעצת עם מספר אנשים בנוגע לעינין וזה יוצר ויכוחים ודעות מנוגדות, יש בך התלהבות בנוגע לפתיחת עסק, הפריסה מראה שיש מישהו לצידך, יש בך התלבטות פנימית לגבי העינין , עדיין את צריכה לבדוק את כל האפשרויות העומדות בפנייך ולא להחליט החלטה פזיזה,הכי חשוב תרפי! אל תקחי את כל מה שקורה רק על עצמך! לסיכום תקחי את הזמן בשביל לחשוב, לארגן דברים, אל תקפצי על ההזדמנות בגלל המצב הנוכחי, פתרונות יכולות לצוץ משום מקום, אל תעשי צעד פזיז. מקווה שעזרתי

אנסה גם לענות לך..

אם את ובעלך תצליחו בעסק עצמאי בשנה הקרובה???לא ,בכל אופן לא בשנה הזו,כי זה דבר שצריך להתבשל הרבה זמן על פתילייה בישול מאד ארוך עם מחשבה עמוקה ,,מה שניכם אוהבים ויודעים לעשות..ולבדוק את העניין מכל כיוון אפשרי..אם תחליטו לעשות זאת בפזיזות השנה יהיו בינכם הרבה ויכוחים...בהצלחה

למעלה