מגששת את השטח..

Molti Fiori

New member
מגששת את השטח..

הי כולם,
איזה כיף שיש מקום להתייעץ בו. תודה!
לאחרונה התחלתי ליצור תכשיטים ואני גם בודקת את האפשרות של פתיחת חנות מקוונת,
שהרי אין טעם להכין תכשיטים שאיש לא יענוד..
יש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי.
--------------------------------------------------------------------------
- לפני מס' חודשים בעלי פתח חנות (שמעולם לא פעלה) מתוך מחשבה לקפוץ למים וללמוד לשחות תוך כדי.
אנחנו אפילו לא זוכרים את שם החנות והסיסמא כרגע.
האם יש לי אפשרות לבטל לגמרי את החנות הזאת ולפתוח אחרת חדשה תחתיה?
אם לא.. אפשר לפתוח חנות נוספת במקביל ולהתעלם מהראשונה?
ואם גם זה לא.. האם ניתן להחליף את שם החנות הקיימת?
---------------------------------------------------------------------------
-<font> </font>צילמתי תמונות יפות, אבל חשוכות מדי.. מסתבר שגם בבוקר וליד החלון אין אצלי
מספיק אור בבית. אשמח לקבל טיפים איך ליצור תאורה טובה לצילום.
----------------------------------------------------------------------------
- ועוד שאלת תם.. איכשהוא נראה לי שהתכשיטים שלי יפנו יותר לטעמן של הנשים האירופאיות,
או שאולי זאת אני שאירופה מדברת אלי יותר מאשר ארצות הברית.
אטסי אירופה זהו אתר נפרד מהאטסי ה"רגיל"? או שכולם מרוכזים תחת אותו אתר אחד גדול?

המון תודה,
מירי.

שיינהלה

New member
בקשר לצילומים

את יכולה להשתמש בקופסת אור (Photo Light Box) יש מלא הסברים ביו טיוב, על איך לבנות אחת כזו
למשל כאן - https://www.youtube.com/watch?v=T6fnHEvLyAE
וחוצמזה אני לא יכולה לעזור הרבה... למרות שמערכת ה help שלהם מאוד יעילה ובד"כ אפשר למצוא שם תשובות.
בהצלחה :)

pram

New member
היי מירי

היי מירי
&nbsp
אם אתם לא זוכרים את פרטי החנות הראשונה - שכחי ממנה. אתם יכולים לפתוח חנות חדשה נפרדת.
דרך אגב, למקרה שאת כן רוצה את שם החנות, תעשי חיפוש בתיבת המייל שלך, אני מבטיח לך ששם תמצאי את מייל ההרשמה מאטסי עם שם החנות. מפה שחזור הסיסמא אמור להיות קל. ברגע שנכנסת לחנות הראשונה שלך את יכולה לשנות את שמה (פעם אחת בלבד בחיי חנות).
נראה לי שיהיה יותר פשוט לפתוח חנות חדשה.
&nbsp
לגבי צילומים, אני ממליץ בחום להעזר באיש מקצוע. ישנם המון צלמים שמשוועים לעבודה והם יוכלו לספק לך תוצאות מדהימות.
מכיוון שהצילומים הם הדבר הכי חשוב לטעמי מכירות און ליין, אני לא חושב שכדאי לחסוך בזה.
&nbsp
רק למען הכנות, אני לא צלם אבל כן מצלם את המוצרים שלי. לקח לי המון שנים עד שהגעתי לתוצאה שמרצה אותי ומביאה לי מכירות.
תזכרי גם שכל מוצר (תכשיטים, אופנה, וינטז'..) יש לצלם בצורה שונה. חשוב לקחת צלם עם רקע ותיק עבודות מתאים.
&nbsp
&nbsp
לגבי מכירות, ישנם כמה אתרים ארופאים אבל אטסי הגדול ביותר בעולם ויש לו לקוחות מכל המדינות. מומלץ להתחיל שם.שאר האתרים לא יספקו לך תנועת מבקרים מספקת.

Molti Fiori

New member

תודה שיינהלה,
שמעתי שיש דבר כזה אוהל אור אבל עוד אף פעם לא בדקתי מה זה בדיוק.
זמן לעשות שיעורי בית..
תודה pram..
אתה צודק, רק ש..אין לי אגורה שחוקה להשקיע בצילומים מקצועיים.
אני אצטרך כמוך.. לכתת רגליים וללמוד את התורה בעצמי.
נראה לי גם שאעדיף להיות עצמאית בשטח, ללא תלות בבעלי מקצוע נוספים.
לימיצ.. השמיעי קול!

לימיצ

New member
הנני

תראי, לגבי אתר אירופאי- יש את דוואנדה שהוא לא אטסי,
ומחברותיי מנהלות הפורומים באירופה הבנתי שהוא יותר "שוק" יחסית לאטסי, לגמרי לשיקולך אם להוסיף גם שם חנות,
ולא קשור לאטסי בכלל.
איך אפשר לדעת מי הקהל לתכשיטים שלך? רק את יכולה לדעת/להחליט ולכוון לשם.
הכי טוב לערוך מחקר מקדים בקרב חברותייך האירופאיות והאמריקאיות, רק תזכרי שמה שעונדים בפריז זה לא בדיוק מה שעונדים בבלגיה..
אז גם שם שווה להתמקד, אם את יכולה.

לאירופה יש בלוגים- בצרפתית, בגרמנית, את יכולה להגיע אליהם דרך הבלוג הראשי של אטסי ולבדוק את התכשיטים שהם מקדמים שם
זה גם יכול לתת לך סוג של מושג.

והכי מצא חן בעיני שכתבת שאין טעם להכין תכשטים שאף אחד לא יענוד. את ממש צודקת.

למעלה