לשים באותו קו לה פבוני אלקטרה או בזרה סטראגה...
... זו אי הבנה מוחלטת של מה הרעיון של מכונת מנוף. המילה שליטה בכל מה שקשור בלה פבוני פשוט לא נכונה. מכל מכונות המנוף, מכונות כמו הפבוני(למזלינו אין יותר עוד חברות שמייצרות את הדגמים הללו, המקבילים של חברות אחרות, כבר מזמן לא כאן). היחידה שמשתמשים בה בכח הזרוע ליצירת לחץ לחליטה היא הפבוני. אין לך שום שליטה במכונה הזו. אין שום סיכוי לחזרתיות. כל מנת קפה אינה דומה ואינה יכולה לדמות למנה שלפניה. הרעיון למכונה שהחליטה נעשית בכח הזרוע, ננטשה על ידי ממציאי מכונת הקפה די מהר והפכה להיות נחלת המשתמש הביתי בלבד, די מהר. תארו לכם טור של עשרות אנשים שבאים לשתות את האספרסו שלהם בבוקר והבריסטה נאלץ ללחוץ את המנות הללו בהפעלת כח רציף וארוך בכל מנה ומנה.
 
כל מכונות המנוף האחרות הורדת הידית כלפי מטה, מכווצות קפיץ חזק.מים נשאבים מכח הוואקום או שהראש בנוי בצורה טרמוסיפונית ולחץ הקיטור דוחף את המים לתוך בוכנה והקפיץ למעשה לוחץ את הבוכנה כלפי מטה ודוחף את המים דרך הקפה והלחץ בראש החליטה די דומה בכל מנה. בשל העובדה שלאחר פרק זמן מסויים הקפיץ נמתח הלחץ הולך ויורד ככל שהבוכנה מתקדמת כלפי מטה . זו הסיבה שמכונות מנוך, בדרך כלל מוציאות קפה שהוא טיפה עדין יותר ופחות חומצי למשל. יחד עם זאת הקרמה שמתקבלת במכונת מנוף, קטנה מהקרמה שמתקבלת מקפה זהה בעלת משאבה שיוצרת לחץ רציף.
 
הסיבה שבבזרה סטראגה יש משאבה שדוחפת מים לבוכנה, זו מהסיבה שספיקה שמסוגל לייצר דוד קטן למילוי נפח של בוכנה בנפח 150CC שנהוג בבוכנה במכונות מנוף מקצועיות, קטנה מידי . הבוכנה לא מייצרת וואקום כי הראש טרמוסיפוני. במכונה השתמשו בדוד עם מחליף חום כנהוג במכונה מקצועית, במכונות מנוף מקצועיות, בונים על לחץ רשת המים, שיעזור לדחוף מים לדוד או למחליף החום. כיוון שבזרה סטראגה תוכננה לשאת מיכל עצמאי המשאבה למעשה מחליפה את לחץ רשת המים.