קודם כל תודה..../images/Emo13.gif
שנית הוראות להכנת מגש.. תהליך הכנה: 1. כמו בתרשים (שמתם לב שאני אוהבת תרשימים..), מכינים מודל שעשוי מכאפה לפי הגודל המעודף ומדביקים את החלקים עם דבק חם. את הידיות חותכים גם מכאפה עושים שני חורים בצדדי המגש ודוחפים אותן בכוח, מדביקים עם נייר דבק. 2. את כל המודל מצפים ב 3 שכבות עיתון טבול בדבק פלסטי+מים+קמח (הוראות לטכניקה בסיסית במאמרים). 3. מכינים עיסה לפי הוראות על האריזה (אני אישית ממליצה לקנות) ומצפים את הדפנות הפנימיות והחיצוניות ואת הידיות בשכבה עבה של עיסה. ניתן לחרוט על העיסה כדי ליצור סימנים ועיטורים כלשהם, אני חוררתי אותה. מניחים להתייבש לפחות 3 יומיים. תהליך צביעה: 1. צבעתי את כל המגש ב2 שכבות ג´סו. 2. את הדפנות צבעתי בצבע אקריל ירוק בעזרת "תפיפות ספוג". 3. את משטח המגש הברשתי בלכה עם פיגמנט מוזהב (לכה עתיקה על בסיס מים) ניתן לצבוע בצבע מוזהב מדולל במים במקום. 4. הדפסתי ארטישוק וגזרתי סביב, את החלק האחורי שלו הברשתי בדבק פלסטי מדולל עם מים והדבקתי למגש. 5. עשיתי סטפ1+סטפ2 בהוראות הרגילות על משטח המגש. 6. ואת כל המגש הברשתי בלכה עם פיגמנט מוזהב. 7.את המשטח האחורי צבעתי בצבע אחיד. 8.אטמתי עם שתי שכבות לכה רגילה. בהצלחה..ורוצה לראות רעיונות לצביעה ועיטור משלכן..