מג"בניקית

nati_pt

New member
מג"בניקית

רציתי לשאול אם מישהו יודע האם צריך "כשרונות" מיוחדים להתקבל למג"ב והאם העובדה שאני מתנדבת במשמר אזרחי תורמת. תודה מראש...

palmino

New member
למג"בניקית...

יש גיבוש שאותו צריך לעבור תלוי רק אם את רוצה להיות לוחמת במג"ב ,בגיבוש לא צריך כישרון , כישרון למה? להרים שקים ולזחול? צריך כושר והכי חשוב מניסיוןזה כוח רצוןומוטיבציה גבוהה המוח משחק תפקיד יותר חשוב מהכוח הקטע המנטלי הכי חשוב. בואי נגיד שההתנדבות שלך במשמר האזרחי לא תזיק ואולי אף תעזור לך אם תזכירי זאת בראיון אישי או השאלון אישי שבטח תצריכי למלות בגיבוש, בצבא כל אחד שמתנדב אם זה במשמר אזרחי, מד"א, או תנועת נוער מסתכלים עליו באור אחר מאשר אדם שלא תורם. מקווה שעזרתי ובהצלחה.. :) אמיר.

אמיר גל

New member
למג"בניקית...

גם אני רוצה ללכת למג"ב לפלוגה או ליחידה המעורבת איך שקוראים לזה שמשרתים באותו קום גם בנים וגם בנות.. מי יודע אולי נשרת ביחד
אמיר....

nati_pt

New member
לאמיר ה-2

באמת מי יודע ונשרת ביחד.....
אז באיזו שנה אתה מתגייס?

אמיר גל

New member
למג"בניקית...

אני אמור להתגייס ביולי 2002 מה איתך? מתי את? אמיר.

nati_pt

New member
לאמיר ה-2 ../images/Emo13.gif

היי..אני אמורה להתגייס ב-2003....אבל אפילו עוד לא הגיע אליי צו ראשון. אז יש לי עוד ה-ר-ב-ה זמן "להסתלבט"....

nati_pt

New member
אולי..

באמת תיהיה המפקד שלי ואז יהיו לי פרוטקציות..!

אמיר גל

New member
למגב"בנקית

דווקא נראה לי שאם אני אהיה מפקד שלך ואני אדע שזאת את אז אני יעביד אותך יותר קשה מאחרות

nati_pt

New member
לאמיר ה-1

תודה רבה רבה!!! באמת עזרת לי... אולי במקרה שירתת במג"ב או שמהו?
נטלי

palmino

New member
לנטלי החמודה

לא,לא שירתתי במג"ב אני מתגייס בנובמבר לנח"ל מוצנח (בני משקים) ידידה שלי התגייסה ביולי למג"ב והיא סיפרה לי על הגיבוש שהיא עשתה,היא עכשיו בטירונות והיא אומרת שזה קשה לה חבל על הזמן. אני יכול לתת לך עצות לגבי הגיבוש פשוט כבר עשיתי 3 גיבושים עד עכשיו אז אני יודע מה זה. אם יש לך עוד שאלות תשאלי, וברגע שאני יבקוש את ידידה שלי אני ישאל אותה. בייי אמיר ה-1

nati_pt

New member
לאמיר ה-1 ../images/Emo13.gif

לאמיר.... אני אשמח אם תתן לי עצות בקשר לגיבושים....למרות שיש לי עוד זמן... אולי יש לך איי סי קיו? אם כן- המספר שלי הוא: 69523688 תודה רבה על העזרה, אני מעריכה.
יום טוב..

למעלה