מדבוט (דיג´יליסטה אמרה שמותר)

יאקומו

New member
מדבוט (דיג´יליסטה אמרה שמותר)../images/Emo51.gif

לכל מעריצי מדבוט! איזה כיף! הסידרה ממש (ממש ממש ממש... {זה לא יגמר} ) מטורפת! מצד אחד יש את מדבי חמום המוח והעצבני-פחד, אך הוא גם חכם, מצחיק וטוב לב, ובצד השני יש את איקי, עם אותם התכונות. הם מצחיקים אותי כל כך! ויש גם את "השרוטים" האלה עם סמנתה, ספייק והשמן ששכחתי כרגע את שמו... מי פה אוהב את ריקושו? כפי שהבנתי, רוב הפוום הזה... אני יודעת שזה די מוזר, אבל דיג´יליסטה אמרה שתפוז מסכימים שנדבר על מדבוט בתנאי שנדבר גם על דיג´ימון (כמובן!), אני יודעת שהם לא התכוונו שבתוך הודעה אחת יהיה גם מדבוט, וגם דיג´ימון, אבל בכל זאת: מישהו מוכן להסביר לי: למה, לעזאזל, כל העולם נהפך פתאום ל"עולם דיג´יגורל"?! לכל ילד פתאום היה דיג´ימון! זה לא הגיוני כי אם הדיג´יגורלים ה"אמיתיים" נסחפו לעולם הדיגיטלי, גם הילדים האחרים היו צריכים! וחוץ מזה, האגדה שליאומון (אגדת הדיג´יגורלים, למי שלא שזוכר, בעונה הראשונה) הוא סיפר שיש קבוצה של שמונה ילדים! מי שיודע, בבקשה יגיב!

star_female

New member
אמ..

טוב, אני לא ממש זוכרת את הפרק שליאומון סיפר את האגדה... אבל... בעונה הראשונה *היו* 8 ילדים. אז.. אולי הוא דיבר עליהם? o.o

יאקומו

New member
תודה שניסית (מה הפכתי למנחת שעשעון)

אבל התכוונתי לזה שבפרק האחרון בעונה השניה, ראו שכל העולם הוא "דיג´יגורלי" גדול! ואילו בעונה הראשונה ליאומון אמר להם (לפני שקארי הגיעה): קבוצת ילדים תגיע, ותציל את עולמינו מן האפלה. ופתאום ה"קבוצה" הפכה ל"עדר" (!!!)

Goggle Girl

New member
טוב, אני אנסה...

טוב, כפי שאנו יודעים, הדיג´ימונים הלכו לידים, כי הם לא יהרסו את העולם הדיגיטלי. אבל הילדים התבגרו. אז הילדים שלהם ראו דיג´ימונים, וכיוון שהם גם ילדים תמימים וכו, אז גם הם קיבלו דיג´ימונים, וכך הלאה. תיאוריה ב´: מי שמקבל דיג´ימון הוא מי שראה דיג´ימון. אז, כל העולם ראה דיג´ימונים, כשהעולם הדיגיטלי היה בשמיים בעונה השנייה. ואני משערת שלכולם ניתנו דיג´ימונים כי כבר הייתה מודעות, משמע לא יהרסו את העולם הדיגיטלי, ולא היה צורך רק בכמה הדיג´יגורלים שיצילו את העולם מדיג´ימונים רשעים. וכך הפכנו משבט לעדר אחד גדול. The end

Nifredil

New member
יכול להיות באמת... [תיאוריה ב´]

באמת בעונה הראשונה ראו שכל הדיג´יגורלים ראו דיג´ימונים כשהם היו קטנים, וגם בעונה השנייה ראו. אולי. חוץ מקן. אין לי מושג איך הוא קיבל את הדיגימון שלו ואם הוא ראה דיגימון לפני שהוא נכנס לעולם הדיגיטלי. מישהו יודע? אולי אמרו על-זה משהו...

star_female

New member
אני לא יודעת אם אמרו את זה בסדרה...

אבל, במשחק לפחות, הוא ראה את הקרב באינטרנט ביחד עם ריו (שנלחם איתו כשהם היו בעולם הדיגיטלי). הפרק שבו כולם אמרו מתי הם ראו את הדיג´ימון הראשון שלהם היה מתי שקן עדיין היה השליט/קייזר, אז הוא לא אמר.

Nifredil

New member
אבל "קבוצת" הילדים כבר הצילה את

העולם לפני שכל העולם קיבל דיגימונים. מה, לכל העולם היה דיג´יכלי?! חוצמזה, יכול להיות שכל העולם קיבל דיג´ימונים כדי שאם תהיה עוד מתקפה על העולם ונסיון לכבוש אותו, יהיו המון דיגימונים טובים שיוכלו להילחם, ולא רק שמונה או חמישה. אגב, עדיין לא הבנתי איך הדיג´ימונים הרעים הגיעו לעולם האמיתי בעונה השלישית הזאתי.

Digi Lista

New member
לדעתי...

אומנם המון ילדים קיבלו דיג´ימונים(או כמו שאמילי ציינה הפכנו משבט לעדר)אבל הדיג´ימונים של הילדים מכול העולם לא ממש חזקים, כלומר ביחד הם כן, אבל הם לא יכולים לגדול לרמה הכי חזקה, וגם לא לחזור לרמה הכי קטנה,כלומר הם לא כמו אגומון למשל שהראו אותו כקורומון(או טוקומון של טיקיי...) ומנגד גם בכול גדילה וגדילה, הדיג´ימונים של הילדים מכול העולם מהווים כוח, אבל שערים דיגיטליים הם לא יכולים לפתוח ואת העולם הדיגיטלי(מדובר על עונות 1 ו2) הם לא מכירים, לדעתי נתנו להם דיג´ימונים ודיג´יכלים כדי שיעזרו לדיג´יגורלים שעליהם מבוססת הסדרה להביס את האפילה ולא יותר מיזה, לילדים מכול העולם אין סמלים (למרות שקתרין הצרפתייה למשל מתאימה להיות סמל האהבה, לדעתי...), יכול להיות שכול מי שהיה לו קשר בעבר לאיזה דיג´ימון או שראה את המלחמה נגד מיוטיסמון(אבל אז היו אמורים להיות ביפן הרבה יותר דיג´יגורלים לא?)היה יותר פתוח לדברים האלה וקיבל דיג´ימון משלו לתקופה בה היו צריכים עוד כוח כי הרוע היה חזק ביותר...לא הותאמו דיג´ימונים מיוחדים לילדים מכול העולם הם פשוט קיבלו דיג´ימונים שיכולים לעזור...טוב, אני מתחילה להסתבך ובכלל לא הגעתי לנקודה שרציתי להגיע אליה...אחר כך אני כבר אכתוב עוד על כול העניין...

Snake Bandage

New member
זה נכון מה שדיג´יליסטה אומרת...

באמת נראה שכל הילדים בעולם קיבלו דיג´ימון שותף כדי לעזור לנצח את האפלה. אבל הם לא דיג´יגורלים. אין להם דיג´יכלים, והדיג´ימונים שלהם לא דיג´יגדלים כמו הדיג´ימונים של הדיג´יגורלים. הם דיג´יגדלים בצורה טבעית, גדלים יחד עם השותפים שלהם. הרי ראיתם שלבן התינוק של קן ויולי היה ליפמון, בעוד שלאחיו ואחותו הגדולים היו מינומון ופורומון. ולא כל מי שראה דיג´ימון בחייו בהכרח צריך להיות דיג´יגורל. טאי, דיוויס וכל הדיג´יגורלים האחרים הם ילדים מיוחדים, עם תכונות שאין לילדים אחרים. כדי להפוך לדיג´יגורל, אתה צריך לראות דיג´ימון ולהיות מיוחד. לפחות בשתי העונות הראשונות. ^^

יאקומו

New member
תשובה: מדבוט...

בשנה יותר מתקדמת משלנו (2000 ומשהו...) התחיל "שיגעון" חדש בשם מדבוט. מדבוט (מדבוט מד=מדליה, בוט=רובוט) זה רובוט עם אינטיליגנציה, שנלחם (משהו כמו פוקימון, רק עם רובוטים). בסחפור מסופר על איקי, ילד ממוצע (בכסף) שאין לו מדבוט, וכל הילדים צוחקים עליו וכשהוא מבקש מההורים כסף, התשובה: תחסוך! איקי מצא מדליה (המדליה מרכיבה את הנשמה והמוח של המדבוט, בלעדיו, הןא לא יכול לתפקד) בנהר, ובזמנו, הוא לא ידע שהיא מדליה נדירה. כשחברתו, אריקה, בסכנה, הוא היה חייב לקנות מדבוט בכדי להציל אותה, אך היה לו מספיק כסף רק בשביל דגם ממש (ממש ממש) ישן! הוא לקח אותו, אך כשניסה להפעיל אותו הוא לא תיפקד (כי הוא היה ממש ממש ישן) הוא קרא לו מדבי. אבל למדבי יש כוח ע-צ-ו-ם!!!!! ובמדבוט מסופר על הרפתקאותיהם של איקי ומדבי! נ.ב מצטערת אם זה לא היה מובן, אחרי דיג´ימון ומדבוט אני אנסה להסביר יותר טוב... התמונה ששמתי היא של בראס, המדבוט של אריקה!

star_female

New member
הסדרה שמשודרת בפוקס קידס אחרי

דיג´ימון בימים ראשון עד שלישי... ^^

למעלה