מדבקה - צריכה עצה

מדבקה - צריכה עצה

היי,
ראיתי בחיפוש בפורום שיש מדבקה (של חברת אוריאל שניתן להשיג בסופר פארם) שעוזרת למנוע שפשוף עם הנעליים. אתם יודעים האם עדיין מוכרים את המדבקה הזאת?
החזרנו היום את הנעליים אחרי יומיים הפסקה ונראה שהשפשוף מחמיר בחזרה (השפשוף ברגל בלי הק"פ, ע"פ ההסבר של ד"ר חמו - נוצר בעקבות זה שהיא הייתה רגיל להזיז את הרגל בחופשיות והיא מנסה לעשות זאת עם הנעל).
בקיצור - האם עוד מוכרים את המדבקה הזאת?
האם מומלץ?
האם יש עוד רעיונות לסייע במניעת שפשופים/ החמרת שפשוף קיים מלבד פלסטר?

Yifatule

New member
מוכרים אבל

צריך להרים טלפון קודם לוודא שיש במלאי ואם אין אז שיזמינו.

אנחנו קנינו לפני שנה

בסופר פראם ולא התקשרנו לפני אבל השתמשנו במדבקה כדי שהרגל תישב טוב יותר ולא בגלל שיפשופים

תודה לכולכם

ברגע שהרגל יושבת טוב אין שפשופים - לפחות השפשוף שלה נוצר מזה שהיא מזיזה את הרגל בתוך הנעל...
מקווה שיש להם בסניף הקרוב אליי.

זייד18

New member
קנינו לפני שבועיים

בוקר טוב,

קנינו לפני כשבועיים בסופר פארם בקניון רננים ברעננה. כל סופר פארם מחזיק מדבקות של החברה אך לא לכולם יש את כל הסוגים. במקרה ואין את יכולה לבקש מהרוקח בסופר פארם להזמין לך מהחברה (לוקח בין יום ליומיים).

בהצלחה...

מוזר דיברתי איתם

אמא שלי הייתה בסופר פארם והיה רק סוג אחד. הרוקח נתן לי את המספר של הסוכן של החברה, דיברתי איתו והוא אומר שאין משהו שמותאם לתינוקות אלא שיש רק סוג אחד (שבעיקרון מיועד למבוגרים) וכששאלתי אם אפשר לגזור הוא אמר שזה יכול להיות בעייתי כי יש בפני ג'ל שיכול לנזול החוצה. מה אני מפספסת?

לגבי המדבקה

במקרה יש לי מדבקות בבית של חברת ג'ונסון אנד ג'ונסון שמיודעות למבוגרים ומונעות שפשוף של הנעל בעור, קניתי אותם לחתונה שלי, ועברו כמה וכמה שנים מאז :) גזרתי את המדבקה לחצי ושמתי לו בנעליים מעל העקב, בזכות זה הרגל יושבת טוב יותר בנעל ולא בורחת החוצה.
מה שאני רוצה להגיד זה שכל סוג של מדבקת ג'ל למניעת שפשוף תועיל.

בהצלחה.

אוף, יש מצב שנצטרך עוד גבס בגלל השפשוף

זה שוב החמיר, דיברתי עם ד"ר חמו והוא מודאג מזה (כשהוא מודאג, אתם יכולים לדמיין איך אני) אז שוב אנחנו צריכים להגיע למרפאה מחר (פעם שלישית השבוע) ויש סיכוי שהוא ישים לה גבס ברגל שמאל כדי שהשפשוף ברגל ימין יעבור לגמרי ושזה לא יפגע בתוצאות שהשגנו.
זה ממש מבאס אותי, לא ציפיתי לכאלה תסבוכות עם הג'ון מיטשל ובכלל - להיגמל מהאמבטיה אחרי שכבר התרגלנו?
מצד שני, אם כבר יש סיבה לשים גבס, עדיף את הסיבה הזאת מאשר נסיגה בק"פ, נכון?

goldyle

New member
דווקא אני קצת מתגעגעת לגבס...

יכולתי להתכרבל איתו יותר כשהיה עם הגבס, והיה לי הרבה יותר קל להניק :(

בכל אופן עדיף שיעבור השפשוף ולא יתפתח לאיזה פצע נוראי שממש יכאב לה,
בהצלחה ומקווה שיעבור לה מהר!

goldyle

New member
את סוגרת לה את הנעל כמו שצריך?

היא מצליחה להזיז את הרגל בתוך הנעל?
כי לנו היתה אותה בעיה עד שאריאלה הראתה לנו (לא בשתי דקות) איך לסגור...
העקב שלו נשאר אדמאם עוד כמה ימים אבל זה לא החמיר ולא כאב לו יותר

כן...

היא הראתה גם לנו שוב. כשאני נועלת לה הרגל לא זזה (אני מהדקת את הלשונית הראשונה ממש) אבל אחרי כמה זמן היא כן מצליחה להזיז ואז כל כמה שעות אני שמה לה מחדש כדי להדק, ובכל זאת...

goldyle

New member
אז כדאי באמת לנסות מדבקה...

מקווה שתמצאו פתרון מהר ולא תצטרך עוד גבס!

אנחנו מחר שם

נראה לי שאם לא יקרה נס והשפשוף ייעלם, לא תהיה ברירה אלא לשים גבס. זה מה שהבנתי מד"ר חמו. כרגע היא בלי הנעליים ולדעתי הוא לא ייקח סיכון לחזרת הק"פ (הייתה יומיים בלי נעליים והיום שוב מ16:30 עד מחר בבוקר לפחות). כבר החלטתי שאקלח אותה בבוקר, שמקסימום אם יהיה גבס, היא מרוויחה עוד מקלחת. מקווה שנספיק.
הבאסה הגדולה נובעת מ:
1. אני רוצה את הכי טוב בשבילה, שלא תסבול ושאף רגל לא תיפגע.
2. אנחנו טסים לאילת לסופ"ש ומתבאסים שתהיה עם גבס.
3. פעם שלישית השבוע לנסוע לאיכילוב וזה גם ככה שבוע מטורף עם הלימודים שלי (שבוע אחרון לתואר ולא נשארו לי עוד חיסורים).

טוב יחסית

הפרופ' ראה אותה ומצב השפשוף היה טוב בהרבה מאתמול! (מרחתי לה משחה של הטוסיק עם פלסטר והייתה בהפסקה מהנעליים של כמעט 12 שעות). הוא אמר לבדוק כל כמה זמן ואם יש אדמומיות - לעשות הפסקות ארוכות יותר. בערב היה קצת אדום, אבל החלטנו לשים את הנעליים בכל זאת כי מתוך שינה היא לא מזיזה הרבה את הרגליים, אז אם כבר לעשות הפסקות - נעשה כשתהיה ערה...
אז אין גבס ויחסית הוא לא נלחץ לא מהשפשוף ולא מההפסקות שייתכן ויידרשו.

goldyle

New member
שמחה לשמוע שמשתפר

ואם הוא לא נלחץ מההפסקות אז כנראה שזה בסדר, נראה לי שהם יודעים מה הם עושים :)
מקווה שימשיך ככה!
אנחנו כבר חודש עם הנעלים (הזמן טס..) וזה משתפר
עד לפני שבועיים בערך הוא היה ממש נלחם איתי כל פעם ששמתי לו את הנעלים בחזרה,
עכשיו הוא כבר הרבה פחות מתרגש מזה

באמת הזמן טס!

אני זוכרת את היום שהוא נעל אותן לראשונה.. טוב, הוא נלחם כנראה מהטראומה, אבל טוב לדעת שזה מתחיל להירגע...
אצלנו היא לא נלחמת (טפו טפו טפו) אלא אם כן היא עייפה מאוד ואז היא לא רוצה שייגעו בה
אבל עדיין עושים הפסקות, בעיקר בשעות הבוקר.. כנראה שבכל זאת אחרי הרבה שעות של היום והלילה זה עוד לוחץ...
מקווה שיעבור לגמרי בקרוב כי אני לא יודעת כמה זמן אפשר להיות עם ההפסקות האלה..

השגתי ולא היה בה צורך

תודה על ההתעניינות!
מצאנו מדבקה אבל היא הצליחה להוציא את הרגל כשזה היה... עשינו בסוף הפסקה של יומיים ואח"כ המשכנו עם פלסטר. אתמול היינו במעקב וב"ה הכל בסדר! מעבר לזה, כולי התרגשות כי אתמול היא התהפכה מהגב לבטן בפעם הראשונה! עם הנעליים..

למעלה