מדבקות לבקבוקים???

מדבקות לבקבוקים???

זה הכל בגלל גלי11
אני כבר שלוש שעות מול המחשב מחפשת בנרות מדבקות צבעוניות (עדיף אותיות) שאפשר להדביק על בקבוקי תינוק למטרות זיהוי בגן. ראיתי אצל גלי11 בקבוקים של אוונט מסומנים ומקושטים במדבקות עמידות במים, במיקרו ובסטריליזטור (מהארץ כמובן). אולי למישהו כאן יש מושג איפה אפשר להשיג כאלה?????????? לא אכפת לי עברית או אנגלית למרות שעדיף אנגלית. חיפשתי בכל אתר אפשרי ולא מצאתי כלום.

שרונה13

New member
אולי תבקשי שישלחו אליך מהארץ?

אני בהחלט זוכרת את המדבקות האלו ואני יכולה לומר לך שבאופו כללי המבחר של אוונט בארה"ב מזערי לעומת זה שבארץ, ולא ברור לי למה... אני למשל הבאתי מהארץ בקבוקים גדולים ... של 330 שאינם קיימים כאן כלל.

אני אבקש

אני רק צריכה לדעת מה בדיוק לבקש ואיפה מוצאים את זה! אולי אפשר למצוא את זה איפהשהוא על הרשת באחד האתרים הישראליים?

שרונה13

New member
אני זוכרת שראיתי את זה...

בחנות שנקראת בייבי שיק שנמצאת בגבעת שמואל. ואני נוטה להאמין שאפשר למצוא את זה כמובן גם בשילב...

G a l i 11

New member
הי, אני עדיין בבית

הייתי בסידורים וגם בשמש...איזו שמש? יצאתי לגינה בשמלה קצרה ומה זה נהניתי. אז בקיצור, בזמנו קניתי אותן בסופרפארם, הן היו תלויות באזור מדפי הבקבוקים והמוצצים וכל מה שקשור אליהם. אם אין מישהו שמגיע קודם אבקש מאחותי (שתהיה בניו-ג'רזי בסוף החודש).

השארתי לך הודעה ../images/Emo13.gif

כן, שמש יפה אבל אני עם מיגרנה מזוויעה ותבור קצת מסכני היום עם כאבי בטן ומקטר כל היום ואני מתה מתה מתה לישון אבל הוא נרדם לשתי דקות ומתעורר בוכה
שלחתי אימייל לחברה שלי בארץ לחפש לי את המדבקות האלה, היא יכולה לשלוח אותן עם מרב שאמורה לחזור שבוע הבא או שאבא שלי יביא כשהוא מגיע בתחילת יולי. במקרה הכי גרוע אפשר לשלוח בדואר. בכל אופן אני מקווה שהיא תמצא, כל כך מוזר שפה פשוט אין דבר כזה. נשיקות למתן

עדי ...בנושא הגזים פה מאד עוזר

ומאד מקובל לקחת את התינוקות לכירורפרקט ..כן כן אל תרימי גבה....כי כך אני הגבתי לראשונה אבל בנורבגיה יש כירורפרקט לתינוקות ולקחתי את רוי וזה מאד מקל עליהם להוצאת הגזים. הם עושים לתינוקות 3 טיפולים שהם לחיצות על הגב והפלא ופלא זה עוזר. מה גם הידעת של90 אחוזים מכלל התינוקות אורז ובננות עושים גזים...לתשומת ליבך

שרונה13

New member
ובישראל לקחתי את ענבר לרפלקסולוגית

שעזרה פלאים... ענבר נולדה עם עצירויות כרוניות והנקתי ולא שינה מה אכלתי... הגעתי לרפלקסולוגית ממש על סף התמוטטות עצבים מרוב שכאב לי כמה שכאב לה והפלא ופלא מיד עם הטיפול הראשון קרה הנס ואיתו גם ההקלה הענקית בעיניין הגזים.

G a l i 11

New member
שמעתי אחה"צ

היה לי יום מטורף. תגידי לי אולי כדאי שרופא ישמע על המיגרנות? זה כבר כמעט שבוע מה יהיה??? שנקרא לאמא שלך???

עדי../images/Emo70.gif לא צריך מהארץ../images/Emo70.gif

מה שאת צריכה זה אותיות לטרה-סט. הן עמידות במים (לא לקרצף אותן עם סקוטש, אלא עם ספוג רך יותר), ולדעתי גם לא צריכה להיות בעיה עם מיקרו וסטריליזטור. מדבקות כאלה, בכל מיני צורות, גדלים, פונטים וצבעים את יכולה להשיג בכל חנות תחביבים. חוץ מזה, למה שלא תקני צבעי זכוכית ותציירי לו פשוט משהו מקורי? לא לוקח הרבה זמן, לא רעיל ובטוח שיוצא יותר מקורי. יאללה, מספיק להתעצל

לק לציפורניים

אצלנו בגן (אני עדיין בישראל)משתמשים בלק לציפורניים . כך רשמו בכל הילדים בגן על הבקבוקים ביום הראשון ללימודים וזה מחזיק מעמד כבר שנתיים . גם במדיח, אני אברר מה המחיר בשילב או בסופר- פארם במשך השבוע בכל מקרה עבורך. אבל לק עובד מצויין ואם רוצה להשקיע את יכולה גם לצייר בצבעים שונים. בהצלחה

למעלה