מדברים מהשטח

בוקר טוב - טל חולה כבר משבת../images/Emo184.gif

זה התחיל בהקאות ועבר לכאבי גרון וראש ועשינו משטח גרון והתגלה סטרפטוקוקוס ועכשיו הוא מקבל אנטיביוטיקה אבל החום ירד רק הבוקר. 4 ימים הוא היה עם חום. זה היה נורא. הוא חצי בנאדם. חלוש ותשוש וחיוור... נקווה שהיום יעבור טוב יותר. יום טוב לכולם, ומי יודע מה עם טאניוש? האם ילדה כבר? יעל

הרבה בריאות לטל

מיום שבת זה כבר הרבה זמן מקווה שאתם רואים כבר את סוף המחלה אנטיביטיקה הרבה פעמים משפרת את ההרגשה כעבור יום

טל הבריא, תודה לאל../images/Emo140.gif

והלך לבית הספר הבוקר אחרי שבוע ימים שלא היה בו. הוא עדיין קצת חלשלוש אבל בריא. היה שבוע קשה. נקווה שנעבור את החורף הזה בשלום, יעל

אוף החורף הזה ../images/Emo4.gif

מי נשאר איתו?, את?, איך הולך עם הספר, יש התקדמות.... טאניוש לדעתי עדיין לא ילדה אבל לא יכולה להגיע למחשב ולכתוב אם היא בשמירה, טניה, תקני כבר מחשב נייד!!!!
מחזיקה אצבעות לשיפור עד סוף השבוע אם לא היום תרגישו טוב אורית

אודונים

New member
תמסרי לו בריאות ונשיקות מאיתנו

ואתם תחזיקו מעמד תשמרו על עמית שלא תידבק שחר

משבת,

זה באמת הרבה זמן. הם כאלו מסכנים כשהם חולים. מרוחים על המיטה, חלשים,בלי מצב רוח. מקווה שהאנטיביוטיקה תחזיר אותו לאיתנו. הוא גם מודאג מזה שהוא לא הולך לבית ספר ולא מתקדם? כי את אמיר זה מאד מעסיק.הוא ממש מאושר מלימוד הקריאה הזו. לפני כמה ימים הוא בא אלי בהתרגשות: "אמא, גיתית (המורה הנפלאה) אמרה שמחר נלמד "ע" של עציץ." מזל שלא הייתי רעבה! כי כמעט אכלתי אותו...

עדכון למחלה שלא נגמרת../images/Emo7.gif

אנחנו ממוטטים. החום עדיין לא יורד. הוא יורד אבל עולה שוב. טל סמרטוט. הרופאה אומרת שעברו 48 שעות מאז שהתחלנו את האנטיביוטיקה וצריך להיות סבלנים לעוד 12 שעות, אז זה יהיה טוב יותר. אני מקווה. תודה לברכות ההחלמה שלכם. אין לי מצב רוח לכתוב אז אכתוב מאוחר יותר או מחר, יעל

מחזיקה אצבעות להחלמה מהירה

אוף איזה מעצבן המחלות שמתחילות הם ממש מתחילות בשרשרת מקווה שעמית רק לא תדבק, וגרוע מכל, שאת לא תדבקי תרגישו טוב אורית

אוייש מתוק

הוא ואושרי צריחים סדנאת הבראה. גם אושרי כבר מצונן ON OFF שבועיים, נורא, ועכשיו הוא בקטע של הדלקת עיניים.... טניה מתחילה מחר שבוע 35. היא בבית, נכון לשבוע שעבר, וצריכה לשכב רק עוד שבוע. היא לא יכולה להגיע למחשב...

למעלה